ممنون دوست عزیز
امتحان اول و دومی توی اولویت بندیشون فرقی هم دارن؟
اگه رشته نفت رو بزارم واسه امتحان اول و شیمی که اصلی هست رو بزارم واسه امتحان دوم مشکلی پیش نمیاد؟
مرسی![]()
ممنون دوست عزیز
امتحان اول و دومی توی اولویت بندیشون فرقی هم دارن؟
اگه رشته نفت رو بزارم واسه امتحان اول و شیمی که اصلی هست رو بزارم واسه امتحان دوم مشکلی پیش نمیاد؟
مرسی![]()
من همین مشکلو داشتم که البته خب چندبار امتحان کردم و هربار میگفت خرید ناموفق بعد بیست و چهارساعت همه خریدهای ناموفق رو برام انجام داده و کلی سریال کارت برام ارسال شده.
فقط دوستان تو قسمت خرید نوشته
- پس از پایان مهلت ثبت نام کارت های خریداری شده که از آنها استفاده نشده باشد، شناسایی و نسبت به عودت به همان کارت بانکی اقدام خواهد شد
این یعنی این کارتای بلا استفاده برگردونده میشه به حسابم یا همینطوری باید خودم بفروشمشون؟
در ضمن ثبت نام تا 25 م تمدید شد
کارتی رو خریدی وقتی میخوای ازش استفاده کنی باید شماره سریالشو توی سایت وارد کنی . بعد از اتمام زمان ثبت نام میان چک میکنن ببینن چه کارت هایی خریده شده ولی استفاده نشده . و همون رو به حسابتون بر میگردونن . این کار رو کامپیوتر انجام میده و دوستان عزیز و پرکار!!!سازمان سنجش خودشون زحمت خاصی متقبل نمیشن . پس نگران نباش !!!
رشته های شناور رو میتونین به عنوان اصلی انتخاب کنید یا شناور . مهم نیست . روز کنکور برای هر کدام کنکور جداگانه خواهید داد و کارنامه جدا هم بهتون میدن . توی انتخاب رشته میتونید رشته های مربوط به هر دو رو بزنید .
ولی توجه کنید اگه رشته ای فقط جزو اصلی ها باشه نمیشه اون رو شناور گذاشت . مثلا مهندسی صنایع جزو شناور هاست . من که رشته ام همینه ، صنایع رو به عنوان انتخاب اصلی می زنم . ولی دیگه نمیتونم مثلا مهندسی برق رو به عنوان شناور انتخاب کنم . چون مجموعه برق فقط اصلی هستش . . . اگه بخوام هر دو رو شرکت کنم باید برق رو بذارم اصلی و صنایع رو بذارم شناور .
در ضمن رشته های شناور آزمونشون همزمان با همه پس اگه مثلا رشته شناوری رو برای اصلی انتخاب کردید دیگه نمیتونید رشته شناور دیگه ای انتخاب کنید . ( مثلا نمیتونید هم مهندسی صنایع بزنید و هم مدیریت اجرایی چون هر دو شناورند و آزمونشون همزمانه )
تا اونجا که من اطلاع دارم شیمی جزو رشته های اصلی هست ( پس نمیتونید بذاریدش شناور) .
توصیه میکنم خودتون رو درگیر 2 تا رشته نکنید چون تمرکز مطالعاتی شما رو به هم میزنه . اگه مهندسی نفت میخواین فقط برای نفت بخونین و اگه شیمی بخواین فقط برای شیمی بخونید .
الان اگه هر دو رو ثبت نام کردید اشکالی پیش نمیاد و شما اون رشته خودتون رو بخونید و همون رو هم برید سر جلسه . رشته های شناور یا اصلی برای رتبه یا ثبت نام اولویتی نسبت به هم ندارند .
سوال دیگه ای بود در خدمتم .
Last edited by PLAΨMID; 10-11-2013 at 19:12.
برا من پولشو برگردوندن دیگه فکر نکنم سریالی برام بفرستن !
فعلا ثبت نام مشکل داره !
به نظرم فعلا صبر کنین تا درگیر این مشکلای بانک هم نشین
میدونم اینو. فقط میخوام بدونم پولی که بابت این پنج تا کارتی که اضافه خریداری شده ولی استفاده نکردم بهم برمیگرده یا خودم برم یه جوری ابشون کنم؟
اگه آبشون کنی که چه بهتراینجا که خودت میدونی چطوریه !!
هیچ تضمینی نیست
ولی پول کارت های اضافه خود بخود بر میگرده . . . نگران نباش .
![]()
دوستان کسی اطلاعی راجع به موسسه غیرانتفاعی دانش پژوهان اصفهان (کارشناسی ارشد-مواد) داره که منو راهنمایی کنه؟؟
محیطش.اساتیدش.امکاناتش و هرنکته دیگه ای....
ممنون
نتایج تکمیل ظرفیت اعلام شد! من که قبول نشدم!
دوستان مدرک کارشناسیمو تا خرداد93 میگیرم میتونم سال آینده کنکور کارشناسی بدم یا امسال اخرفرصته منه؟(متولد نیمه اول 69 هستم)
هر وقت کارشناسیت تموم شد ، 1سال فرصت برای اعزام به خدمت داری! ضمنا خرداد که فکر نکنم تاریخ مدرک بزنن معمولا تاریخ ثبت نمره پروژه بعنوان تاریخ فارغ التحصیلی حساب میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)