تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 288 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

اگه نباشه جاش خالی می مونه TheGnomonWorkshop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

رشته شناور رو میتونید به عنوان رشته اصلی انتخاب کنید ولی دیگه حق زدن رشته شناور دیگه ای نخواهید داشت . چون رشته های شناور معمولا توی یک روز کنکورشون برگزار میشه . الان هم البته مشکلی نداری و میتونی هر دو رو بری سر جلسه یا مثلا رشته شیمی رو نری سر جلسه !!! میل خودته . . . .
    ممنون دوست عزیز
    امتحان اول و دومی توی اولویت بندیشون فرقی هم دارن؟
    اگه رشته نفت رو بزارم واسه امتحان اول و شیمی که اصلی هست رو بزارم واسه امتحان دوم مشکلی پیش نمیاد؟
    مرسی

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

سیستمشون هنوز خرابه !؟
    الان خواستم یه کارت بخرم این پیغام رو داد !

در صورتی که بعداز 2 ساعت اس ام اس دریافت ننموداید ، پرداخت شما ناموفق بوده است.
    از منوی سمت راست" مشاهده مشخصات کارت " می توانید وضعیت خرید خود را بررسی نمایید

متاسفانه پولم رو هم خورد
    ( برگردوندن پولو )
    من همین مشکلو داشتم که البته خب چندبار امتحان کردم و هربار میگفت خرید ناموفق بعد بیست و چهارساعت همه خریدهای ناموفق رو برام انجام داده و کلی سریال کارت برام ارسال شده.

فقط دوستان تو قسمت خرید نوشته

• پس از پایان مهلت ثبت نام کارت های خریداری شده که از آنها استفاده نشده باشد، شناسایی و نسبت به عودت به همان کارت بانکی اقدام خواهد شد

این یعنی این کارتای بلا استفاده برگردونده میشه به حسابم یا همینطوری باید خودم بفروشمشون؟

در ضمن ثبت نام تا 25 م تمدید شد

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

• پس از پایان مهلت ثبت نام کارت های خریداری شده که از آنها استفاده نشده باشد، شناسایی و نسبت به عودت به همان کارت بانکی اقدام خواهد شد

این یعنی این کارتای بلا استفاده برگردونده میشه به حسابم یا همینطوری باید خودم بفروشمشون؟

کارتی رو خریدی وقتی میخوای ازش استفاده کنی باید شماره سریالشو توی سایت وارد کنی . بعد از اتمام زمان ثبت نام میان چک میکنن ببینن چه کارت هایی خریده شده ولی استفاده نشده . و همون رو به حسابتون بر میگردونن . این کار رو کامپیوتر انجام میده و دوستان عزیز و پرکار!!! سازمان سنجش خودشون زحمت خاصی متقبل نمیشن . پس نگران نباش !!!

ممنون دوست عزیز
    امتحان اول و دومی توی اولویت بندیشون فرقی هم دارن؟
    اگه رشته نفت رو بزارم واسه امتحان اول و شیمی که اصلی هست رو بزارم واسه امتحان دوم مشکلی پیش نمیاد؟
    مرسی
    رشته های شناور رو میتونین به عنوان اصلی انتخاب کنید یا شناور . مهم نیست . روز کنکور برای هر کدام کنکور جداگانه خواهید داد و کارنامه جدا هم بهتون میدن . توی انتخاب رشته میتونید رشته های مربوط به هر دو رو بزنید .
    ولی توجه کنید اگه رشته ای فقط جزو اصلی ها باشه نمیشه اون رو شناور گذاشت . مثلا مهندسی صنایع جزو شناور هاست . من که رشته ام همینه ، صنایع رو به عنوان انتخاب اصلی می زنم . ولی دیگه نمیتونم مثلا مهندسی برق رو به عنوان شناور انتخاب کنم . چون مجموعه برق فقط اصلی هستش . . . اگه بخوام هر دو رو شرکت کنم باید برق رو بذارم اصلی و صنایع رو بذارم شناور .
    در ضمن رشته های شناور آزمونشون همزمان با همه پس اگه مثلا رشته شناوری رو برای اصلی انتخاب کردید دیگه نمیتونید رشته شناور دیگه ای انتخاب کنید . ( مثلا نمیتونید هم مهندسی صنایع بزنید و هم مدیریت اجرایی چون هر دو شناورند و آزمونشون همزمانه )
    تا اونجا که من اطلاع دارم شیمی جزو رشته های اصلی هست ( پس نمیتونید بذاریدش شناور) .
    توصیه میکنم خودتون رو درگیر 2 تا رشته نکنید چون تمرکز مطالعاتی شما رو به هم میزنه . اگه مهندسی نفت میخواین فقط برای نفت بخونین و اگه شیمی بخواین فقط برای شیمی بخونید .
    الان اگه هر دو رو ثبت نام کردید اشکالی پیش نمیاد و شما اون رشته خودتون رو بخونید و همون رو هم برید سر جلسه . رشته های شناور یا اصلی برای رتبه یا ثبت نام اولویتی نسبت به هم ندارند .
    سوال دیگه ای بود در خدمتم .
    Last edited by PLAΨMID; 10-11-2013 at 19:12.

4. 3 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من همین مشکلو داشتم که البته خب چندبار امتحان کردم و هربار میگفت خرید ناموفق بعد بیست و چهارساعت همه خریدهای ناموفق رو برام انجام داده و کلی سریال کارت برام ارسال شده.

فقط دوستان تو قسمت خرید نوشته

در ضمن ثبت نام تا 25 م تمدید شد
    برا من پولشو برگردوندن دیگه فکر نکنم سریالی برام بفرستن !
    فعلا ثبت نام مشکل داره !
    به نظرم فعلا صبر کنین تا درگیر این مشکلای بانک هم نشین

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

کارتی رو خریدی وقتی میخوای ازش استفاده کنی باید شماره سریالشو توی سایت وارد کنی . بعد از اتمام زمان ثبت نام میان چک میکنن ببینن چه کارت هایی خریده شده ولی استفاده نشده . و همون رو به حسابتون بر میگردونن . این کار رو کامپیوتر انجام میده و دوستان عزیز و پرکار!!! سازمان سنجش خودشون زحمت خاصی متقبل نمیشن . پس نگران نباش !!!

\.
    میدونم اینو. فقط میخوام بدونم پولی که بابت این پنج تا کارتی که اضافه خریداری شده ولی استفاده نکردم بهم برمیگرده یا خودم برم یه جوری ابشون کنم؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

میدونم اینو. فقط میخوام بدونم پولی که بابت این پنج تا کارتی که اضافه خریداری شده ولی استفاده نکردم بهم برمیگرده یا خودم برم یه جوری ابشون کنم؟
    اگه آبشون کنی که چه بهتر اینجا که خودت میدونی چطوریه !! هیچ تضمینی نیست ولی پول کارت های اضافه خود بخود بر میگرده . . . نگران نباش .

8. این کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vista_vz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

دوستان کسی اطلاعی راجع به موسسه غیرانتفاعی دانش پژوهان اصفهان (کارشناسی ارشد-مواد) داره که منو راهنمایی کنه؟؟
    محیطش.اساتیدش.امکاناتش و هرنکته دیگه ای....

ممنون

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

نتایج تکمیل ظرفیت اعلام شد! من که قبول نشدم!

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان مدرک کارشناسیمو تا خرداد93 میگیرم میتونم سال آینده کنکور کارشناسی بدم یا امسال اخرفرصته منه؟(متولد نیمه اول 69 هستم)

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان مدرک کارشناسیمو تا خرداد93 میگیرم میتونم سال آینده کنکور کارشناسی بدم یا امسال اخرفرصته منه؟(متولد نیمه اول 69 هستم)
    هر وقت کارشناسیت تموم شد ، 1سال فرصت برای اعزام به خدمت داری! ضمنا خرداد که فکر نکنم تاریخ مدرک بزنن معمولا تاریخ ثبت نمره پروژه بعنوان تاریخ فارغ التحصیلی حساب میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •