تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 905 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270670 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام گفتم دیگه تاپیک نزنم هیمن جا بپرسم فقط دوستان زود جواب بدن خیلی فوریه.

امروز از طرف نمیدونم کجا زنگ زده بودن به خاطر خوش حسابی تو بیمه بهمون کارت طلایی 5ستاره ایران خودرو میدن فقط اشتراک یکسالش میشه 80 هزار تومن.

اینطور که میگفت تمام تعمیرات رایگان.هزینه حمل با یدک کش رایگان.فقط موقع خرابی اگه لازم به تعویض قطعه ای باشه هزینه اون قطعه گرفته میشه و تمام اجرت ها رایگانه آهان

اجرت صافکاری هم به صورت رایگان هست.نظرتون چیه؟؟خوبه؟بگیریم؟
    اشتراک کارت طلایی 5 ستاره برای یکسال 80 هزار تومان؟؟
    به نظر من همون بیمه ماشین بدنه و شخص ثالث رو تمدید کنید ارزشش بیشتره خصوصا بیمه بدنه که دائما دارین برای هر مدل ماشینی که در آینده هم بخرید هست.

2. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

اشتراک کارت طلایی 5 ستاره برای یکسال 80 هزار تومان؟؟
    به نظر من همون بیمه ماشین بدنه و شخص ثالث رو تمدید کنید ارزشش بیشتره خصوصا بیمه بدنه که دائما دارین برای هر مدل ماشینی که در آینده هم بخرید هست.
    گفت بیشترش فکر کنم حدود 360 تومن توسط بیمه پرداخت شده!فردا سوالات بیشتر رو ازش میپرسم.

اگه همینطوری که میگن باشه خوبه بگیرم؟

ماشینمون کلی خرج داره همش رو میذم درست میکنن فقط هزینه لوازم رو میدم

همش تا آخر سال تمدیده!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام ..من امروز ماشینم (206 مدل 85 تیپ2) رو که از خونه زدم بیرون ،اومدم از یک پل با ارتفاع 30 یا 40 برم بالا که سروته کنم سمت چپ کاپوت (به سمت خود کاپوت که وایسیم) افتاد پایین (از ارتفاع 30 یا 40 سانتی) و رو زمین پر از اب شد گشتم دیدیم از پمپ اب برف پاکن است.

1_اگه بخوام عوضش کنم چند میشه؟
    2_راه حل دیگه ایی جز عوض کردن داره؟
    3_به نطر شما مشکلی برای قسمت دیگه ایش پیش نیامده؟

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگر فني باشي ، بايد چرخ جلو راست و تويي گلگير باز كني و كل مجموعه مخزن و پمپ آبفشان رو در بياري و چك كني تا مشخص بشه شكستگي و ترك از كجاست و تعويض بشه.قيمتها مدام در حال تغييره و هيچ ثباتي نداره.
    معمولا تنها راه حل تعويضه مگر اينكه مشكل خاصي نباشه و با يه چسب زدن ساده و يا جا زدن لوله درست بشه.
    اگر وارد نيستي به برقكار خودرو مراجعه كن.
    Last edited by camaro lt; 15-10-2012 at 12:50.

6. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام گفتم دیگه تاپیک نزنم هیمن جا بپرسم فقط دوستان زود جواب بدن خیلی فوریه.

امروز از طرف نمیدونم کجا زنگ زده بودن به خاطر خوش حسابی تو بیمه بهمون کارت طلایی 5ستاره ایران خودرو میدن فقط اشتراک یکسالش میشه 80 هزار تومن.

اینطور که میگفت تمام تعمیرات رایگان.هزینه حمل با یدک کش رایگان.فقط موقع خرابی اگه لازم به تعویض قطعه ای باشه هزینه اون قطعه گرفته میشه و تمام اجرت ها رایگانه آهان

اجرت صافکاری هم به صورت رایگان هست.نظرتون چیه؟؟خوبه؟بگیریم؟
    دوست من کارت طلایی برای امداد خودرو هستش و تا 4 ستاره بیشتر نداره. هزینه 4 ستارشم حدود 750 تومن برای یک سال در میاد. اصلا 5 ستاره نداره. والا منم از وقتی ماشینو خریدم از اینجور تبلیغاتیا بهم زنگ میزنن ولی تهشونو در آوردم دیدم هیچ چیزی جز گرفتن پول از ملت نیستن. مورد تایید ایرانخودرو هم نیستن. می تونید زنگ بزنید 096440 بپرسید راسته یا نه.
    کارت طلایی 4 ستاره که بیشترین امکاناتو به شما میده شامل خدمات زیر هستش:
    كارت طلايي چهار ستاره
    1.امداد رساني در تمام نقاط كشور به صورت شبانه روزي2. انتقال رایگان سرنشینان خودروی حادثه دیده به نزدیکترین شهر در صورت امکان و یا پرداخت هزینه بر اساس ضوابط شرکت3. انتقال رایگان خودروی حادثه دیده به نزدیکترین نمایندگی مجاز در صورت امکان و یا پرداخت هزینه بر اساس ضوابط شرکت4. جبران خسارت وارده به خودرو ، ناشی از سوانح و تصادفات طبق ضوابط5. جبران خسارت سرقت خودرو و قطعات سرقت شده خودرو طبق ضوابط6. تعمیر خودرو مطابق استانداردهای تعمیراتی شرکت ایران خودرو طی دوره اشتراک7. تضمین کیفیت و دوام رنگ خودروی تعمیر شده طی دوره اشتراک8. انجام رایگان سرویس های دوره ای: تا سقف 60000 کیلومتر9. پرداخت هزینه توقف خودرو د رتعمیرگاههاي مجاز: 150.000 ریال تا سقف 60 روز طبق ضوابط 10. جايگزين نمودن خودرو هاي سرقتي طبق ضوابط11. تعویض لاستیک مستهلک حداکثر چهار حلقه در یک دوره اشتراک پس از طی 60000 کیلومتر کارکرد در سطح خدمات چهار ستاره
    تذکر :چنانچه در خسارت وارده مشترک مقصر حادثه باشد 100% هزینه توقف پرداخت می گردد .

ماشین من کارت طلایی 3 ستاره داره. یه تصادف باهاش داشتم کل درهای سمت راست و زه و ... اش رو برام عوض کرد. نزدیک 800 - 900 هزار تومن پولش می شد. تعمیرگاه هم می برم همش مجانی در میاد چه قطعه بخواد چه نخواد. اینو فتم بدونی طرف یه ریگی تو کفشش بوده که گفته برای تعویض و قطعه پول میگیریم. گول این تبلیغات تلفنیرو نخور

8. 2 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام گفتم دیگه تاپیک نزنم هیمن جا بپرسم فقط دوستان زود جواب بدن خیلی فوریه.امروز از طرف نمیدونم کجا زنگ زده بودن به خاطر خوش حسابی تو بیمه بهمون کارت طلایی 5ستاره ایران خودرو میدن فقط اشتراک یکسالش میشه 80 هزار تومن.اینطور که میگفت تمام تعمیرات رایگان.هزینه حمل با یدک کش رایگان.فقط موقع خرابی اگه لازم به تعویض قطعه ای باشه هزینه اون قطعه گرفته میشه و تمام اجرت ها رایگانه آهان اجرت صافکاری هم به صورت رایگان هست.نظرتون چیه؟؟خوبه؟بگیریم؟
    سلام .

شما باور میکنید اینها بیان چیزی رایگان به کسی بدند؟

همه ی اینها عوام فریبی هست .

راز کارشون اینه :
    دهها هرار نفر پول پرداخت میکنند اما فقط صدها نفر از خدماتشون استفاده میکنند .

درست مثل بیمه که ملیونها نفر اجبارا مشترک میشن اما کمتر از 10 درصدشون از خدمات بیمه استفاده میکنند

تازه همونهائی هم که از این خدمات استفاده میکنند , همچین مجانی هم نیست چون اولاً دیگران پولش رو پرداخت کرده اند ثانیاً قیمتها رو دولا پهنا باهاشون حساب میکنند و قطعاتی که اصلا نیاز به تعویض نداره یا میشه تعمیرش کرد رو تعویض میکنند و قطعاتِ نو هم طوری طراحی و ساخته شده تا عمرش کم باشه .یعنی از ده طرف جیبِ مشتربها رو خالی میکنند .

خدا رحمت کنه سنائی رو که گفت :

چو دزدی با چراغ آید گزیده تر بَرَد کالا.
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 15-10-2012 at 16:26. دليل: تصحیح

10. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

جهت اطلاع دوستان این چیزی که گفتم رو کامل پرسیدم برای امداد خودرو هستش همه سوال هایی که برای محکم کاری هست رو پرسیدم.

گفت اگه شک داری میتونی شماره سریال یا خود کارت رو ببری امداد خودرو استعلام بگیری که الکی نباشه.

یکی از چیزای خوبی که داره گفت میتونی ببری تعمرگاه های خصوصی تعمیر کنی فاکتور با مهر و امضا بیاری هزینه اش رو بهتون میدیم

دوستان اگه این کارت بیاد من میبرم ماشین رو نو میکنم مشکلی پیش بیاد میرم اونجارو رو سرشون خراب میکنم

به زنه هم گفتم اگه مشکلی پیش بیاد اتفاق های خوبی نمی افته گفت اگه مشکلی پیش اومد میتونید کارت رو پس بدید و پولتون رو بگیرید

بعد تمام اطلاعات ماشین رو داشتن!!مالک آدرس شماره پلاک.

ولی خودم یه جوری دارم میشم شک تو دلم افتاده هنوز پول رو پرداخت نکردم فردا زنگ میزنم دفتر مرکزی امداد خودرو داستان رو تعریف میکنم!!
    Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 15-10-2012 at 19:15.

12. این کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

خب دوستان زنگ زدم امداد خودرو تا بیام توضیح بدم خودش فهمید گفت که اینا کارتاشون تقلبی هستش!هیچ ربطی هم به امداد خودرو ندارن!!

وضعیتی داریم

14. 2 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب دوستان زنگ زدم امداد خودرو تا بیام توضیح بدم خودش فهمید گفت که اینا کارتاشون تقلبی هستش!هیچ ربطی هم به امداد خودرو ندارن!!

وضعیتی داریم
    عرض کردم خدمتتون دوست عزیز. به این تبلیغات تلفنی اصلا توجه نکنید. اصولا اگه کارت طلایی 5 ستاره هم موجود باشه باید امکاناتش بیشتر از 4 ستاره باشه نه کمتر و همینطور قیمتش.!!!

16. 3 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام .

شما باور میکنید اینها بیان چیزی رایگان به کسی بدند؟

همه ی اینها عوام فریبی هست .

راز کارشون اینه :
    دهها هرار نفر پول پرداخت میکنند اما فقط صدها نفر از خدماتشون استفاده میکنند .

درست مثل بیمه که ملیونها نفر اجبارا مشترک میشن اما کمتر از 10 درصدشون از خدمات بیمه استفاده میکنند

تازه همونهائی هم که از این خدمات استفاده میکنند , همچین مجانی هم نیست چون اولاً دیگران پولش رو پرداخت کرده اند ثانیاً قیمتها رو دولا پهنا باهاشون حساب میکنند و قطعاتی که اصلا نیاز به تعویض نداره یا میشه تعمیرش کرد رو تعویض میکنند و قطعاتِ نو هم طوری طراحی و ساخته شده تا عمرش کم باشه .یعنی از ده طرف جیبِ مشتربها رو خالی میکنند .

خدا رحمت کنه سنائی رو که گفت :

چو دزدی با چراغ آید گزیده تر بَرَد کالا.
    خیلی هم مجانی نیست دوست من. کارت طلایی 3 ستاره حدود 600 تومن برای من آب خورد. تازه یه درصدی از خسارتو باید خودت بدی. الیته امکانات خوبی ارائه میده. مثلا تا حالا برای تعمیرگاه ، سرویسهای دوره ای پولی ندادم و خوب کارت طلایی 3 ستاره به بالا بیمه بدنه هم حساب می شه.
    فکر کنم تا حدودی با توجه به قیمت بالای خودروها (هرقدر قیمت خودرو بالاتر باشه بیمه بدنه هم بالا میره) کارت طلایی به صرفه باشه

یه خاطره بگم: ما ماشینمونو 2 هفته نبود از نمایندگی تحویل گرفته بودیم یه روز تلفن زنگ زد بعد از کلی حرف زدن گفت شرکت ما بخاطر خوش حسابی اینکه 4 سال ماشین شما تصادف نداشته و از بیمه استفاده نکردید 30 درصد هم به شما تخفیف میده. منم زدم زیر خنده گفتم خانم محترم من ماشینمو 2 هفته هم نیست تحویل گرفتم. بنده خدا کلی ضایع شد من و مون کرد بعدشم یهو قطع کرد.
    Last edited by shadows_funeral; 16-10-2012 at 06:41.

18. 3 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •