جاتون خالی ...
دیشب داشتم میرفتم کره ماه!
![]()
جاتون خالی ...
دیشب داشتم میرفتم کره ماه!
![]()
شما ویندوزت چیه؟ اگه ویستا داری دایرکت ایکس ده رو فعال کردی؟ چه رزالوشنی تنظیم کردی؟ اصلا اینکارو لطفا بکن. همون هواپیمای 737 خود فلایت سیمولاتور رو انتخاب کن. تو روز تو آب و هوای معمولی برو تو یکی از باندهای فرودگاه جان اف کندی نیویورک، تو ویرچوآل کاکپیت برو و shift+z رو بزن ببین فریم ریتی که میگیری و بالای صفحه مینویسه با قرمزچنده؟ و برای ما بگو البته لطف میکنی و پیشاپیش ممنون.
من یه پیشنهاد دارم.از این به بعد همه سیستمی رو که با اون شبیه ساز رو بازی می کنند تو امضاشون بذارن به همراه ویندوز .![]()
آقای مسعود نشاط میشه 707 ایران ایر را برای دانلود بذارید؟؟البته اگه vitural cockpit , 2D داره..
ممنون از شما
فکر خوبیه. من اینکار رو کردم.![]()
اگه منظورت texture متعلق به ایران ایره اینجا برای دانلود هست. البته اصل هواپیما captain sim 707 هستش و حجمش بالاست . نمیشه که آپلودش کرد فدای روی ماهت.
Iran Air Boeing 707-300C 1970s livery
http://rapidshare.com/files/307496117/iran_air_cs707.rar.html
Saha Air Boeing 707
http://rapidshare.com/files/307496568/saha_air_cs707.rar.html
Last edited by Masoud.Neshat; 15-11-2009 at 23:22.
من امضام جا نداره دیگه ! پر شده
CPU: Intel® Core™2 Duo Desktop Processor E8400
MoBo: Abit IP43
RAM: 2*2GB(4GB) DDR2 800 Mushkin
VGA: GIGABYTE GV-R487D5-1GD Radeon HD 4870 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16
H.D.D: Samsung HD200HJ 200GB SATA2
PSU: CoolerMaster 650W
Case: Gigabyte 3D Aurora
Monitor: LG W2261V
شما fs2004 استفاده میکنید یا fsx ؟؟؟؟
در ضمن مرسی که به سوالات این حقیر جواب میدید فدای روی ماه خود شما!!!
سلام . .شما ویندوزت چیه؟ اگه ویستا داری دایرکت ایکس ده رو فعال کردی؟ چه رزالوشنی تنظیم کردی؟ اصلا اینکارو لطفا بکن. همون هواپیمای 737 خود فلایت سیمولاتور رو انتخاب کن. تو روز تو آب و هوای معمولی برو تو یکی از باندهای فرودگاه جان اف کندی نیویورک، تو ویرچوآل کاکپیت برو و shift+z رو بزن ببین فریم ریتی که میگیری و بالای صفحه مینویسه با قرمزچنده؟ و برای ما بگو البته لطف میکنی و پیشاپیش ممنون.
ویندوز 7 نسخه 32 بیتی . .
در مورد این کار . . به روی چشم . .
چون ویندوزم رو عوض کردم . . فلایت سیمولاتور الان اجرا نمیشه . . باید دوباره نصبش کنم . .
الان هم می خوام نسخه 22 اکتبر ویندوز 7 رو از فروشگاه بگیرم . . هر وقت گرفتم و نصب کردم . . اطلاعاتی رو که شما گفتی اینجوری بدست میاد رو میگیرم و اینجا میزارم . .
شما با ویندوز 7 نسخه 64 بیتی مشکلی نداری . . ؟فکر خوبیه. من اینکار رو کردم
چون میگند یک سری برنامه ها فقط روی 32 بیتی نصب میشه . . و با 64 بیتی مشکل داره . .
در کل شما رو اذیت نمیکنه . .
م م ن و ن . . موفق ب ا ش ی د .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)