دوستان
مودم یو اس بی دارم میخوام روی اون یکی کامپیوتر هم از همین آسیاتک نت داشته باشم باید لن بخرم واسه 2 تا کامپیوترم؟ یا یکی؟
کلا speed وضعیتش چی میشه در صورت شبکه شدن؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان
مودم یو اس بی دارم میخوام روی اون یکی کامپیوتر هم از همین آسیاتک نت داشته باشم باید لن بخرم واسه 2 تا کامپیوترم؟ یا یکی؟
کلا speed وضعیتش چی میشه در صورت شبکه شدن؟
کسی نمیدونه؟
باید زنگ بزنی و درخواست بکنی
یا این که از قسمت فاکتور ، یک فاکتور جدید بسازی
کسی میدونه . این نمایندگان شهرستان ها برای شارژ کردن محدودیت حجمی از کدوم قسمت سایت آسیا تک وارد یوزر خودشون میشن ! (اوژانسیه)
من میدونم وارد یک سایتی میشن و یوزر و پس خودشون رو میزنن ولی نمیدونم چه سایتی !
رئیس کدوم مرکز همچین حرفی زدهبرو بهش بگو شما که میرید بورد PCM میخرید و یه خط رو به 16 نفر میفروشین فکر اینجاش رو خم بکنید الکی تقصیرو گردن بقیه نندازین
اینو از خودشون پرسیدی یا خودت توی مودم دیدی، اونا بعضی وقتا دقت نمیکنن و امارو اشتباهی میدن با وضعیت تو احتمال پایین بودن SNR زیاده
چه مدلی ؟ اگه lan و usb باشه میتونی همزمان استفاده کنی به شرطی که کارت شبکه روی یکی از سیستم ها داشته باشی
سلام
کلا باید یه مودم بخرید
بعضی مودم ها چندتا جای اتصال داره
بعضیام یه جای اتصال لن داره یکی یو اس بی مثل Asus 602AM
سرعت هم اگه همزمان دو تا سیستم روشن باشه و استفاده کنه بین دو تاش تقسیم میشه
اگه هم یکی خاموش و دیگری استفاده کنه سرعت عادیه
کلا مثل اینه که سرعت رو دو قسمت کردین
آقا از تو اینترنت سرچ کردم فهمیدم باید چیکار کنم سریع به مادرم گفتم اومدن خط رو وصل کنن یه ÷ولی بده بگو PCM نباشه اونام 5 هزار تومان گرفتم ردیفش کردن الان مشکلم حل شد خدا رو شکر.
بچه ها سرعت اینترنت من خیلی بالاست این الان برای فن آوا هستش البته نمایندگی بتانت پهنای باندش زیاده از دوستم میگیرم الان برای من سرویس 1 مگابایت 3 گیگ رد میکنه بعد 256 نامحدود میده سرعت دانلودم روی 40 هستش تازه تو شب که بیشتریا مجانی استفاده میکنن. چون ساعت 2 تا 7 صبح مجانی هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این سرویس رو گرفتم ماهی 40 هزار تومان
هرکی خواست بگه براش ردیف کنم. رفیقم به فن آوا کلک رشتی میزنه این سرویس ها رو میده اونا نمیدونن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)