تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 170 از 3745 اولاول ... 701201601661671681691701711721731741802202706701170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان
    مودم یو اس بی دارم میخوام روی اون یکی کامپیوتر هم از همین آسیاتک نت داشته باشم باید لن بخرم واسه 2 تا کامپیوترم؟ یا یکی؟
    کلا speed وضعیتش چی میشه در صورت شبکه شدن؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بچه ها میدونید اگه بخوایم از پولی که تو وضعیت مالی اسیاتک باقی مونده استفاده کنیم باید چیکار کنیم ؟ مثلا الان 3000 تومان همانطور که تو عکس میبینید تو ذخیره مالی دارم حالا میخوام با استفاده این یه گیگ حجم بخرم باید چیکار کنم ؟

کسی نمیدونه؟

آخر فروم باز jamy_khoshtip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باید زنگ بزنی و درخواست بکنی

یا این که از قسمت فاکتور ، یک فاکتور جدید بسازی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hellmayor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ZJ

پيش فرض

کسی میدونه . این نمایندگان شهرستان ها برای شارژ کردن محدودیت حجمی از کدوم قسمت سایت آسیا تک وارد یوزر خودشون میشن ! (اوژانسیه)

من میدونم وارد یک سایتی میشن و یوزر و پس خودشون رو میزنن ولی نمیدونم چه سایتی !

در آغاز فعالیت saeed-d2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض مدیر مخابرات

آقا من رفتم مخابرات خط بخرم . ميگم ميخوام خط PCM نباشه بعد رفتم پيش مدير گفت ديجيتالي از مركز انتخاب ميشه ما نميدونيم چيه. شانسي هستش. گفتم خوب براي ADSL ميخوام گفت كه خيلي ها گرفتن مشكل نداشتن. گفت PCM مشكل نداره خط هاي ما استاندارد هستش ولي شركتهاي ADSL ميرن دستگاههاي استوك ميارن براي همين با PCM جواب نميده و نويز ميندازه.
    حالا من خط خريدم تا فردا بيان وصل كنن ببينم چي از آب در ميادش. ولي عجب جامعه اي داريم . خيلي باحاله. اون از شركتهاي اينترنتي اينم از مخابرات. اگه دستگاهاشون استوك هست اجازه كار ندن به اينا. مگه قرارا نبود خود مخابرات ارائه بده
    رئیس کدوم مرکز همچین حرفی زده برو بهش بگو شما که میرید بورد PCM میخرید و یه خط رو به 16 نفر میفروشین فکر اینجاش رو خم بکنید الکی تقصیرو گردن بقیه نندازین

6. این کاربر از saeed-d2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض SNR

سلام..
    snr خط ام شد 25... یارو گفت از طرف ما مشکل نیست و احتمال زیاد از طرف خودتونه.. مثلا سیم کشی ساختمون مشکل داره.. الان من زنگ بزنم مخابرات بیان ببینن ممکنه حل بشه موضوع ؟
    اینو از خودشون پرسیدی یا خودت توی مودم دیدی، اونا بعضی وقتا دقت نمیکنن و امارو اشتباهی میدن با وضعیت تو احتمال پایین بودن SNR زیاده

8. این کاربر از saeed-d2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض مودم

دوستان
    مودم یو اس بی دارم میخوام روی اون یکی کامپیوتر هم از همین آسیاتک نت داشته باشم باید لن بخرم واسه 2 تا کامپیوترم؟ یا یکی؟
    چه مدلی ؟ اگه lan و usb باشه میتونی همزمان استفاده کنی به شرطی که کارت شبکه روی یکی از سیستم ها داشته باشی

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان
    سلام

کلا باید یه مودم بخرید

بعضی مودم ها چندتا جای اتصال داره

بعضیام یه جای اتصال لن داره یکی یو اس بی مثل Asus 602AM

سرعت هم اگه همزمان دو تا سیستم روشن باشه و استفاده کنه بین دو تاش تقسیم میشه

اگه هم یکی خاموش و دیگری استفاده کنه سرعت عادیه

کلا مثل اینه که سرعت رو دو قسمت کردین

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

رئیس کدوم مرکز همچین حرفی زده برو بهش بگو شما که میرید بورد PCM میخرید و یه خط رو به 16 نفر میفروشین فکر اینجاش رو خم بکنید الکی تقصیرو گردن بقیه نندازین
    آقا از تو اینترنت سرچ کردم فهمیدم باید چیکار کنم سریع به مادرم گفتم اومدن خط رو وصل کنن یه ÷ولی بده بگو PCM نباشه اونام 5 هزار تومان گرفتم ردیفش کردن الان مشکلم حل شد خدا رو شکر.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بچه ها سرعت اینترنت من خیلی بالاست این الان برای فن آوا هستش البته نمایندگی بتانت پهنای باندش زیاده از دوستم میگیرم الان برای من سرویس 1 مگابایت 3 گیگ رد میکنه بعد 256 نامحدود میده سرعت دانلودم روی 40 هستش تازه تو شب که بیشتریا مجانی استفاده میکنن. چون ساعت 2 تا 7 صبح مجانی هستش.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من این سرویس رو گرفتم ماهی 40 هزار تومان

هرکی خواست بگه براش ردیف کنم. رفیقم به فن آوا کلک رشتی میزنه این سرویس ها رو میده اونا نمیدونن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •