آره اتفاقا بلک ادیت رو عکسش رو دیدم اونی که عکس گرفته بود میگفت رانندش میخورد 18 19 سالش باشه
اینم عکس 1861 بکل ادیتیشن...
![]()
آره اتفاقا بلک ادیت رو عکسش رو دیدم اونی که عکس گرفته بود میگفت رانندش میخورد 18 19 سالش باشه
اینم عکس 1861 بکل ادیتیشن...
![]()
آره شيرين همين بود . پلاك اربيل كه به زبان كوردي ميشه هولير. واقعا به وجد مياي اگه از نزديك ببينيش
ببین اینا چی سوار میشن ماها چی سوار میشیم چند ماه پیش این ماشین آخرین و بهترین کشنده مرسدس بودش.
به جون خودم نباید تعجب کنیم امروز فردا اکتروس سری چهار با پلاک عراق ببینیم...
مثلا یه همچین چیزی میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 10-09-2012 at 18:29.
این اگه بیاد من زود تر از همه میبینمش سعادتیه خدایی![]()
این چند روز به خاطر مشکل موتور کشنده و تعویض سر سیلندر زیاد توی ماکانیکی میرفتم و می اومدم چند تا عکس از موتور کامینز 903 دی اسمبل شده و چندین چند تا توربو مختص این سری ها انداختم موتور جالبی هست من مدلهای دهه 60 تا 90 میلادی اون رو توی اینترنت دیدم از سال 1974/1353 روی کشنده های وایت road commander و road boss و اینترناشنال tran star II وارد ایران شد و اخرین سری اون روی کشنده های اینترناشنال paystar 5000 اکسل عقب 1975 وارد شد . بعد از اون اکثر کشنده های اینترناشنال با موتور 6 سیلندر خطی کامینز وارد ایران شدن که اکثرا سری n14 بودن . عکسهای زیاد و متنوعی میتونستم بگیرم ولی اکپر موتورهای سر پا زیر چادرهای سنگین بودن وگرنه سه دستگاه c903 8 سیلندر 14 لیتری کامل رو حداقل از نزدیک دیدم
اول از همه برای دوستاران ماک یک سوپر لاینر قرمز رنگ :
و گیربکس 13 سرعته فولر رودرنجر915
و بقیه دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیحی لازم بود بپرسید در خدمتم
سلام دوست عزیز. میتونید منو راهنمایی کنید؟ به نظر شما اسکانیا r420بهتره یا رنو پریمیوم؟! از هر نظر کدوم انتخاب خوبی برای خریدن هستش؟؟ ممنون
جناب rami_hemi شماره اندازه هاي سايز سيلندر و پيستون و ياتاقانها توي اين موتورها به چه صورت هست؟ مثلا توي شورلت از 0 شروع ميشه و به 10 و 20 و30 و نهايتا تا 50 هم ميرسه. يا مثلا پرايد 0 و 25 و 50 هست.
براي اينها چطوريه و اگر نياز باشه بوش سيلندر زده بشه، آيا واقعا اين كار رو انجام ميدن؟ چون وضعيت كاري و فشاري كه روي اين موتورها وارد ميشه به مراتب خيلي زيادتر از موتورهاي سواري است.
علی آقا من دقیق اطلاعی از اندازه ها ندارم میپرسم ولی از مکانیک .
برای این موتروهای که بدون بوش امکانش نیست و در صورت نیاز هم بوش تعویض میشه .بوشهای مخصوص کامینز هنوزم از هند و ایتالیا و هند وارد میشه سری 903 و n14 با اینکه از تولید برای حمل و نقل خارج شدن ولی توی هند و چین برای مصارفی زمینی و دریایی هنوز قطعات اونها تولید میشه . اندازه های اسناتداردی دارن که میپرسم و حتما میگم .
با سلام.
کم کم دیگه شرکت های کامیون سازی دارن ماشین های جدیدشون رو معرفی میکنن حالا نوبت داف رسده که کامیون جدید خودش با موتور یورو 6رو معرفی کنه!
این کامیون که در هانوفر معرفی شد در بهار سال 2013 وارد بازار میشه داف جدید دارای شاسی جدید و موتور جدید mx یورو 6هستش.
موتور جدیدش اسمش اینه:Euro 6 PACCAR MX-13
مصرف سوخت پایین تر از یورو 6 و گشتاور حداکثر 2500 نیوتن متر
توی داف جدید وزن خیلی خوب بهینه سازی شده برای حداکثر حمل بار که به خاطر شاسی جدید این کامیون هست.
ظرفیت باکش هم 1500 لیتر هست.
موتور های MX 12.9L PACCAR شهرت بسیار خوبی در اروپا و آمریکایی شمالی دارن که موتور های جدید دافmx13 نیز از این قدرت و اطمینان برخوردار هستند.
موتور های جدید داف به سه نوع هستن.
به ترتیب:300kW /410 hp,و340kW /460 hpو375kW /510 hp
اکسل جدید عقب که سبکتر طراحی شده برای وزن تا 44 تن طراحی شده است.
کابین این کامیون به عنوان سوپر کابین و بزرگترین کابین در بازار محسوب میشود که 12.6 متر مربع میباشد.
از دیگر مواردی که برای آسایش راننده ها تغییر کرده شامل:
تخت بزرگتر،آینه های بزرگتر،کنترل پایداری خودرو،انرژی جذب تعلیق اتاق وکروز کنترل تطبیقی و هشدار برخورد جلو اختیاری....
تخت کامیون هم از 1.6 متر به 2.2 متر افزایش پیدا کرده.
ببخشید دیگه بد شد همش رو با گوگل ترنس ترجمه کردم و خودم درست کردم
تهیه و ترجمه توسط خودم![]()
قيافش خوبه ولي انگار شبيه فرازهنه؟
قيافش ادمو ياده كشنده هاي چيني مخصوصا فراز ميندازه البته خوشگلش هااا
نه جدا خوشگله![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)