عزیز هارد فلش مموریت سوخته مال منم همین طور شد گارانتی داشت عوضش کردم..
عزیز هارد فلش مموریت سوخته مال منم همین طور شد گارانتی داشت عوضش کردم..
سلام خسته نباشین ببخشید یه سوالی دارم من خودم ازNOD32استفاده میکنم ولی مودمم توی یه کیسه دیگمه (کیسام 2)همین چند وقت پیش آپش کردم بعد منتقلش کردم به اون کیسم حالا هر کاری میکنم که ویروس هارو شناسایی کنه انجام نمیشه و بعد از چند دقیقه آنتی ویروسم غیرفعال میشه ............اگه ممکنه به من بگین چی کار کنم با تشکر......
اولا ببین تاریخ سیستم بروز باشه در ثانی آپدیت خیلی قدیمی نباشه ثالثا به احتمال زیاد از ویروس های خفن که آنتی رو از کار میندازن داری مثه Kazme gheyze یا Sality
عکسی از تسک منیجرت تونستی بذار یاPrevx رو امتحان کن .
با سلام خدمت دوستان محترم
من تو کامپوترم یه فایلهایی به نام w.com thumbs.db recycler oxuc.com وجود دارد که با بر داشتن تیک hide protected operating files خودشونو نشون دادن من مشکل اینه عکسام هیدن شدن البته نه از نوع معمولیش واسه دیدن هیدن اونا هم باد اون تیکو وردارم و اگه بخوام از حالت هیدن خارج کنم از properties چراغ هیدن تیک خورده و نمیشه تیکو ور داشت چو ن خاموشه دوستان میتونن کاری بکنن من nod32 اپدیت شده رو کامپیوترم دارم ولی کاری نکرد
شما برنامه زیرو اجرا کن : تاریخ سیستم بروز باشه و آنتی ویروس موقتا غیر فعال
به همه سوالات پرسیده شده yes یا ok بزن . بعد اینکه کار تموم شد یه صفحه تکست باز خواهد شد که نتیجه کار رو نشون خواهد داد . فایل های اصلی ویروس به احتمال خیلی زیاد پاک خواهند شد ولی جنازه ویروس ها هنوز در درایوها بصورت غیر فعال باقی خواهند ماند و باید بصورت دستی فایلای oxuc.com و w.com رو پاک کنی از تمام درایوا .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ویروس دیگه قدیمی شده من یکبار این ویروس رو به کسپرسکی فرستادم ولی جوابی نگرفتم به احتمال زیاد کسپرسکی آپدیت شده پاکش میکنه .
سلام استاد .........سیستم من ویروسی گرفته است که گزینه تسک منیجر و ریجستری را با اخطار انجام می دهد واین اخطار است (registry editing has been disabled by your administrator) این اخطار را می دهد استاد چه کار کنم ایا انتی ویروسی است .........2- سوال دیگر این است چرا وقتی یک انتی ویرس نصب می کنم هر چی فایل exe اجرایی برنامه یا نرم افزار را دیگر را پاک یا نرم افزار را برای نصب غیر فعال می کند و وقتی انتی ویروس را از ویندوز پاک می کنم دوباره ان نرم افزار ها را می توانم نصب کنم ....علت چیست ........... استاد ممنون میشوم بیشتر توضیح دهید ....ودر مورد سوال اولی اگر انتی ویروس برای دانلود دارد در سایت قرار دهید .مرسی
سلام .استاد ممنون میشوم راه های دیگر پاک کردن ویروس به جز انتی ویروس بنویسید ..مثلا از راه داس یا از راههای دیگر ..2- در مورد دانلود انتی ویروس دکتر تیتان از کجا باید دانلود کنم و از نظر کارکرد ایا انتی ویروس خوبی است یا نه ..........
سلام استاد ببخشید اگه سوالم تکراریه چون دیگه 170 صفحه بود.
من ویندوز 7 دارم بعد موقعی هم که رو my computer کلیک راست میکنم اویرا msxml71.dll تو system 32 رو 'TR/BHO.Agent.SM [trojan]' میشناسه چی کار کنم؟(منم ignore رو میزنم میخواستم ببینم پاک کنم یا اینکه راه حلی دارین؟)
کامپیوتر داییم خراب شده بود انواع ویروس ها رو هم داشت و نمی خواست ویندوزشو عوض کنه بعد اویرا پیدا کرد چند تا که در system 32 بودن بعد من همشونو پاک کردم بعدش کلی چیزا داغون شده بود الان یادم نیست بعد ویروس autorun داشت و regedit , task manager , ... اون غیر فعال شده بود که من با یه نرم افزار اونا رو درست کردم و هر چی ویروس رو که اویرا پاک نمیکرد پاک کردم.درست شد.خاموش کردم.بعد 1 ساعت موقعی که میخواست بیاد بالا میگفت NTLDR گم شده که من از طریق recovery tools که در ویندوز xp داره اونو کپی کردم تو c:\ نه تو i386 بعد حالا autorun هیچ سی دی یا دی وی دی رو که میخوام باز کنم باز نمیشه و folder option اون هم کلی فرق کرده و اصلا همیشه فایل های hide رو نمیشه نشون نده دوتا گزینه داره که یکی showall هست و دیگری nohidden هست(راستی من NTDETECT کپی کردم با NTLDR) مشکل اون چیه؟
راستی من موقعی که ویندوز 7 رو اکتیو کردم رو desktop اومده که evalution copy,build 7600 بالاش هم نوشته windows 7 حالا نمیشه اونو برد؟
شما برنامه زیرو اجرا کن : تاریخ سیستم بروز باشه و آنتی ویروس موقتا غیر فعالسیستم من ویروسی گرفته است که گزینه تسک منیجر و ریجستری را با اخطار انجام می دهد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداحتمال اينكه ويروس ساليتي يا ويروت گرفته باشين زياده بايد به تاپيك زير برين :چرا وقتی یک انتی ویرس نصب می کنم هر چی فایل exe اجرایی برنامه یا نرم افزار را دیگر را پاک یا نرم افزار را برای نصب غیر فعال می کند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچون ويروس خودش رو به فايل اجرايي چسبونده و به همراه نرم افزار بايد اجرا بشه ولي وقتي آنتي ويروس فعال هست به ويروس گير ميده به همين خاطر فايل اجراي هم اجرا نميشه . فعلا آنتي ويروس ها نميتونن ويروس رو از فايل هاي اجرايي جدا بكنن ( اگه ساليتي يا ويروت باشه ) ولي شما بايد كسپر بنصبين و اپديت كنين و اسكن بزنين . چون كسپر از بعضي فايل هاي اجرايي ميتونه ويروس رو Clean كنه .وقتی انتی ویروس را از ویندوز پاک می کنم دوباره ان نرم افزار ها را می توانم نصب کنم ....علت چیست
اين فايل رجيستري زيرو اجرا و ok كن :اگر انتی ویروس برای دانلود دارد در سایت قرار دهید
اگه نرم افزار اولي جواب نداد برنامه زيرو نصب كن و به تب Fix برو :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه زيرو هم اجرا كن و كليد Auto Remove رو بزن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by saeed774; 24-09-2009 at 00:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)