سلام دوستان
من يه شبكه در Hamachi ساختم كه ميتونيم با اون بازي آنلاين كنيم.
فقط كساني كه قصد بازي دارن وارد بشن
user: Generals-Z-H
pass: gzh
سلام دوستان
من يه شبكه در Hamachi ساختم كه ميتونيم با اون بازي آنلاين كنيم.
فقط كساني كه قصد بازي دارن وارد بشن
user: Generals-Z-H
pass: gzh
من شنبه 26/11/87 از ساعت 8 تا 17 آنلاين هستم هر خاست بازي كنه pm بده
اولا چند تا ریپلی بزارید ببینم cheat نمیزنید بعدش نصب کنم بیامنوشته شده توسط prince of persia 4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام به همگی
ما این بازی(Command & Conquer ) رو میخواستیم بین دو کامپیوتر به صورت شبکه ای بازی کنیم اما نمیشد میشه یکی بگه ما باید چطوری این کارو انجام بدیم؟
باتشکر
تشخیص اینکه طرف از Cheat استفاده میکنه یا نه به این راحتی ها نیست . در بعضی موارد غیرممکنه . برای همینه که اگه بخوای از طریق سرور EA بازی کنی ، میبینی که همه دیگه دارن از این Cheat ها استفاده میکنن . قضیه اش خیلی مفصله . مقصر هم خود EA هست که دیگه این بازی رو Support نمیکنه .
پست اول این تاپیک رو بخونید و اگر سوالی داشتین همینجا بپرسید .
وقتي ميخواي بين دو كامپيوتر بصورت شبكه بازي كنيد
اگه موقع اتصال پيغام داد كه سريال اشتباه هست(پيغامش يادم نيست)
اگه توجه كنيد نزديك به 10 شماره سريال براي نصب بازي هست.
شما بايد بازي رو از روي هر كامپيوتر حذف كنيد و دوباره نصب كنيد و البته نبايد از دو سريال مشابه استفاده كنيد.
من اين كار رو كردم درست شد و ما چهار سيستم داريم كه بصورت شبكه بازي مي كنيم.و همين كار رو براي شبكه انجام داديم.
بچه ها من فردا هم هستم
27/11/87 يكشنبه
ساعت 8 صبح تا 5 بعدازظهر
دوست عزیز تو این نتوورک وارد شو NAME: HG-Zero Hour PASS: hamachi-games من بیشتر مواقع انلاین هستم با ای دی kOshande~IR اگه اومدی پی ام بدهنوشته شده توسط prince of persia 4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
ما که اون نتورکی که دادید زدیم وارد نشد!
حالا اگه کسی میخواد بازی کنه این نتورک رو جوین کنه
C&C:KWIR
pas:
C&C:KWIR
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)