دوست بالایی جنابhamidrashti بیشتر تحقیق کن برادر جدیدا سرتا سر افغانستان رو دارن فیبر می کشن افغانستانی که هنوزم هر روز اون تو بمب می ترکته آخه بابا تا کی یه دستمال رو می کشید به اونجا بعضی ها پاره نشد
[/URL]
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست بالایی جنابhamidrashti بیشتر تحقیق کن برادر جدیدا سرتا سر افغانستان رو دارن فیبر می کشن افغانستانی که هنوزم هر روز اون تو بمب می ترکته آخه بابا تا کی یه دستمال رو می کشید به اونجا بعضی ها پاره نشد
[/URL]
Last edited by SatSat; 09-12-2009 at 13:48.
در مورد آقا سهیل خوش تیپ باید عرض شود همین چند وقت پیش تو دانمارک یا سوئیس اگه اشتباه نکنم مجلسش تسویب کرد که دولت باید برای همه افراد دسترسی به اینترنت حداقل یگ مگ رو فراهم کنه (منظور از همه افراد نوزادان نیستنا اشتباه برداشت نشه حتی تو روستا ها هم ) اینجا که شهر مثلا دارن اینترنت 128 می دن چیزی که دیگه تو خیلی از جاهای دنیا مرسوم نیست
موفق باشید
دوست عزیز شما حرف منو نمفهمیدا.بابا من که نگفتم سرعت حق ما ایرانیها نیست.دوست عزیز میگم شما اگه 100میلیونم پول برای 128 بدید حقتون دریافت فقط16کیلوبایت هست.همین
درضمن میخواید بدونید چرا ایران پرسرعت نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
بخاطر اینکه به جای دیش میتونید یه رسیو جی ال باکس بگیرید با سرعت 2مگ به جای دیش از تمام ماهواره هایی که شبکه های سیاسی روی ایر فرستادن استفاده کنید.اما اینجا باید در خفا باشه و هرروزم تنت بلرزه که بیان مامورا دیشتو جمع کنن.همونطوری که مال من رو جمع کردن والان که دوباره گذاشتم با ترس ولرز میبینم چون اگه باز بگیرن شلاغ دارم چون تعهد دادم دیگه استفاده نکنم
شرمنده سهیل جان اصلا از این دلیلی که اوردی خوشحال نشدم چون اصلا این دلیل رو قبول ندارم نمی خوام بحث بشه و تا پیک منحرف
جدیدا تو کره که مردم اونجا سرعت 70 مگ دارن یه عده رفتن و اعتراض کردن که به هر نفر سرعت 100 مگ البته نه شیر اسما 1 به 4 و رسما 1 به 8 بله هر نفر یه پورت 100 مگ بدن چون وقتشون برای دانلود فیلمهای بلو ری زیاد تلف نشه پورت 100 مگ یعنی 12.5 مگ دانلود در هر ثانیه یعنی شما یه فیلم 700 مگی رو کمتر از 1 دقیقه دانلود می کنی
به هر حال شرمنده دوستان بعضی از دوستان حرفهای می زنن که نمی شه نشنیده گرفت
ما مخلص همه هستیم امبدوارم به کسی بر نخوره
سلام دوستان
من تازه اين اين تاپيك رو ديدم
تعداد صفحاتش هم كه خيلي زياد شده (و خوندنش 100 ساعت كارت شارژ مي خواد !!)
منم تازه مي خوام ADSL بگيرم
كسي مي تونه آخرين ليست از تمام شركتهاي ارائه دهنده ASDL تو رشت رو بگه
اگه با قيمت هاش باشه كه عالي ميشه !
ممنون از همه دوستان !!
اقا در مورد سرعت که خیلی عقبیم نباید دلمونو خوش کنیم که از افغانستان سرعتمون بهتره.همین چند وقت پیش بود که تو رنکینگ جهانی ایران جز کمترین سرعتها در کل جهان بود.البته اینم بگم الان افغانستان هم به فیبر نوری وصل شده و فکر کنم چند وقت دیگه از اونا هم عقب میافتیم.اونوقت باید حوشحال باشیم که سرعتمون از زیمباوه بیشتره. بچه هاهم اعتراض میکنن بنظرم بطور کلی حق دارند
اما در مورد سرعت اندیشه باید بگم فعلا بد نیست. دعا کنید همینجوری بمونه.من که امیدی ندارم فکر کنم همین روزها سرعتها رو بیارن پایین![]()
پروفسور پس قراره فیبر بکشن و لی در حال حاضر اوضاع ایران ده برابر بهتره بازهم میگم اینجا ایرانه خیلی اوضامون ردیفه همه چیز در بهترین حالت رفاه عالی مخابرات توپ شرکتها رویایی
دلت خوشه بابا به شتره می گن چرا گردنت کجه می گه اخه من کجام راسته تو گیر دادی به گردنم
پاشو از خواب کوچولو اینجا ایرانه![]()
پس هیتلرینگ چی؟خاطر اینکه به جای دیش میتونید یه رسیو جی ال باکس بگیرید با سرعت 2مگ به جای دیش از تمام ماهواره هایی که شبکه های سیاسی روی ایر فرستادن استفاده کنید.اما اینجا باید در خفا باشه و هرروزم تنت بلرزه که بیان مامورا دیشتو جمع کنن.همونطوری که مال من رو جمع کردن والان که دوباره گذاشتم با ترس ولرز میبینم چون اگه باز بگیرن شلاغ دارم چون تعهد دادم دیگه استفاده نکنم
راستی یکی بهم بگه ماهواره چییه ؟ ما که تا حالا ندیدیم![]()
دوستان تمدید موقت هم شبها 1-6 دانلود رایگان داره ؟؟
بعد اگه تمدید کنم از 30 روزم این 3 روز موقت کم میشه ؟؟
به زار حرف اخر رو بزنم اقا هر چقد پول بدی اش میخوری.عزیزه دل هرچیزی قیمتی داره واسه خودش.تو در ایران زندگی میکنی نه کره یا امریکا.اینجا همینه که هست مشکلی داره تشریف ببر خارج از کشور
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)