تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 170 از 2403 اولاول ... 701201601661671681691701711721731741802202706701170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوست بالایی جنابhamidrashti بیشتر تحقیق کن برادر جدیدا سرتا سر افغانستان رو دارن فیبر می کشن افغانستانی که هنوزم هر روز اون تو بمب می ترکته آخه بابا تا کی یه دستمال رو می کشید به اونجا بعضی ها پاره نشد
    [/URL]
    Last edited by SatSat; 09-12-2009 at 13:48.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

در مورد آقا سهیل خوش تیپ باید عرض شود همین چند وقت پیش تو دانمارک یا سوئیس اگه اشتباه نکنم مجلسش تسویب کرد که دولت باید برای همه افراد دسترسی به اینترنت حداقل یگ مگ رو فراهم کنه (منظور از همه افراد نوزادان نیستنا اشتباه برداشت نشه حتی تو روستا ها هم ) اینجا که شهر مثلا دارن اینترنت 128 می دن چیزی که دیگه تو خیلی از جاهای دنیا مرسوم نیست

موفق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

در مورد آقا سهیل خوش تیپ باید عرض شود همین چند وقت پیش تو دانمارک یا سوئیس اگه اشتباه نکنم مجلسش تسویب کرد که دولت باید برای همه افراد دسترسی به اینترنت حداقل یگ مگ رو فراهم کنه (منظور از همه افراد نوزادان نیستنا اشتباه برداشت نشه حتی تو روستا ها هم ) اینجا که شهر مثلا دارن اینترنت 128 می دن چیزی که دیگه تو خیلی از جاهای دنیا مرسوم نیست

موفق باشید
    دوست عزیز شما حرف منو نمفهمیدا.بابا من که نگفتم سرعت حق ما ایرانیها نیست.دوست عزیز میگم شما اگه 100میلیونم پول برای 128 بدید حقتون دریافت فقط16کیلوبایت هست.همین
    درضمن میخواید بدونید چرا ایران پرسرعت نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
    بخاطر اینکه به جای دیش میتونید یه رسیو جی ال باکس بگیرید با سرعت 2مگ به جای دیش از تمام ماهواره هایی که شبکه های سیاسی روی ایر فرستادن استفاده کنید.اما اینجا باید در خفا باشه و هرروزم تنت بلرزه که بیان مامورا دیشتو جمع کنن.همونطوری که مال من رو جمع کردن والان که دوباره گذاشتم با ترس ولرز میبینم چون اگه باز بگیرن شلاغ دارم چون تعهد دادم دیگه استفاده نکنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

شرمنده سهیل جان اصلا از این دلیلی که اوردی خوشحال نشدم چون اصلا این دلیل رو قبول ندارم نمی خوام بحث بشه و تا پیک منحرف

جدیدا تو کره که مردم اونجا سرعت 70 مگ دارن یه عده رفتن و اعتراض کردن که به هر نفر سرعت 100 مگ البته نه شیر اسما 1 به 4 و رسما 1 به 8 بله هر نفر یه پورت 100 مگ بدن چون وقتشون برای دانلود فیلمهای بلو ری زیاد تلف نشه پورت 100 مگ یعنی 12.5 مگ دانلود در هر ثانیه یعنی شما یه فیلم 700 مگی رو کمتر از 1 دقیقه دانلود می کنی

به هر حال شرمنده دوستان بعضی از دوستان حرفهای می زنن که نمی شه نشنیده گرفت

ما مخلص همه هستیم امبدوارم به کسی بر نخوره

5. این کاربر از SatSat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه اين اين تاپيك رو ديدم
    تعداد صفحاتش هم كه خيلي زياد شده (و خوندنش 100 ساعت كارت شارژ مي خواد !! )
    منم تازه مي خوام ADSL بگيرم
    كسي مي تونه آخرين ليست از تمام شركتهاي ارائه دهنده ASDL تو رشت رو بگه
    اگه با قيمت هاش باشه كه عالي ميشه !
    ممنون از همه دوستان !!

داره خودمونی میشه hassan_c2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اقا در مورد سرعت که خیلی عقبیم نباید دلمونو خوش کنیم که از افغانستان سرعتمون بهتره.همین چند وقت پیش بود که تو رنکینگ جهانی ایران جز کمترین سرعتها در کل جهان بود.البته اینم بگم الان افغانستان هم به فیبر نوری وصل شده و فکر کنم چند وقت دیگه از اونا هم عقب میافتیم.اونوقت باید حوشحال باشیم که سرعتمون از زیمباوه بیشتره. بچه هاهم اعتراض میکنن بنظرم بطور کلی حق دارند
    اما در مورد سرعت اندیشه باید بگم فعلا بد نیست. دعا کنید همینجوری بمونه.من که امیدی ندارم فکر کنم همین روزها سرعتها رو بیارن پایین

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوست بالایی جنابhamidrashti بیشتر تحقیق کن برادر جدیدا سرتا سر افغانستان رو دارن فیبر می کشن افغانستانی که هنوزم هر روز اون تو بمب می ترکته آخه بابا تا کی یه دستمال رو می کشید به اونجا بعضی ها پاره نشد
    [/URL]
    پروفسور پس قراره فیبر بکشن و لی در حال حاضر اوضاع ایران ده برابر بهتره بازهم میگم اینجا ایرانه خیلی اوضامون ردیفه همه چیز در بهترین حالت رفاه عالی مخابرات توپ شرکتها رویایی
    دلت خوشه بابا به شتره می گن چرا گردنت کجه می گه اخه من کجام راسته تو گیر دادی به گردنم
    پاشو از خواب کوچولو اینجا ایرانه

پروفشنال wolfman_741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خاطر اینکه به جای دیش میتونید یه رسیو جی ال باکس بگیرید با سرعت 2مگ به جای دیش از تمام ماهواره هایی که شبکه های سیاسی روی ایر فرستادن استفاده کنید.اما اینجا باید در خفا باشه و هرروزم تنت بلرزه که بیان مامورا دیشتو جمع کنن.همونطوری که مال من رو جمع کردن والان که دوباره گذاشتم با ترس ولرز میبینم چون اگه باز بگیرن شلاغ دارم چون تعهد دادم دیگه استفاده نکنم
    پس هیتلرینگ چی؟
    راستی یکی بهم بگه ماهواره چییه ؟ ما که تا حالا ندیدیم

داره خودمونی میشه sa2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان تمدید موقت هم شبها 1-6 دانلود رایگان داره ؟؟

بعد اگه تمدید کنم از 30 روزم این 3 روز موقت کم میشه ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

شرمنده سهیل جان اصلا از این دلیلی که اوردی خوشحال نشدم چون اصلا این دلیل رو قبول ندارم نمی خوام بحث بشه و تا پیک منحرف

جدیدا تو کره که مردم اونجا سرعت 70 مگ دارن یه عده رفتن و اعتراض کردن که به هر نفر سرعت 100 مگ البته نه شیر اسما 1 به 4 و رسما 1 به 8 بله هر نفر یه پورت 100 مگ بدن چون وقتشون برای دانلود فیلمهای بلو ری زیاد تلف نشه پورت 100 مگ یعنی 12.5 مگ دانلود در هر ثانیه یعنی شما یه فیلم 700 مگی رو کمتر از 1 دقیقه دانلود می کنی

به هر حال شرمنده دوستان بعضی از دوستان حرفهای می زنن که نمی شه نشنیده گرفت

ما مخلص همه هستیم امبدوارم به کسی بر نخوره
    به زار حرف اخر رو بزنم اقا هر چقد پول بدی اش میخوری.عزیزه دل هرچیزی قیمتی داره واسه خودش.تو در ایران زندگی میکنی نه کره یا امریکا.اینجا همینه که هست مشکلی داره تشریف ببر خارج از کشور

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •