تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 416 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

پروفشنال artara74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای ما که تازه قسمت 43-47 دوبله انگیلیسی شیپودن اومده
    من در کل عاشق انیمه اش هستم. آخه مانگا هیجان نداره. نفس رو حبس نمی کنه. مخصوصا انیمه که یک قسمت فقط می شینن همدیگه رو نگاه می کنن کلا تو کار طول دادن هستن. یکم هم حساب کردم دیدم باید تا 20 و چند سالگی بشینم این انیمه رو نگاه کنم. (الان 15 سالمه) چرا؟ هر ماه 4 قسمت میاد. سالی 48 . بگیریم 50 . انیمه چند قسمته؟ 400 500 تایی هست. پس میشه حدود 10 سال. البته اگه تا اون موقع سازنده انیمه زنده بمونه. یا دوبلر هاش. چون عاشق لهجه ناروتو ام

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

برای ما که تازه قسمت 43-47 دوبله انگیلیسی شیپودن اومده
    من در کل عاشق انیمه اش هستم. آخه مانگا هیجان نداره. نفس رو حبس نمی کنه. مخصوصا انیمه که یک قسمت فقط می شینن همدیگه رو نگاه می کنن کلا تو کار طول دادن هستن. یکم هم حساب کردم دیدم باید تا 20 و چند سالگی بشینم این انیمه رو نگاه کنم. (الان 15 سالمه) چرا؟ هر ماه 4 قسمت میاد. سالی 48 . بگیریم 50 . انیمه چند قسمته؟ 400 500 تایی هست. پس میشه حدود 10 سال. البته اگه تا اون موقع سازنده انیمه زنده بمونه. یا دوبلر هاش. چون عاشق لهجه ناروتو ام
    سلام دوست عزیز.

خوب شما چرا با زبون اصلی و زیرنویس انگلیسی نگاه نمیکنین؟؟؟الان حدود قسمت 168 شیپودن هست.

این خودش حدود 3 سال شمارو جلو میندازه.تازه لهجه ژاپنی خیلی باحالتره.

شما که خودتون میگین چقدر طولش میدن انیمه رو تازه اگه قسمتای فیلر هم بهش اضافه نکنن.

واسه همین چیزاست که ما مانگا میخونیم دیگه.که زودتر بفهمیم چی به چیه و از اصل داستان بدون هیچ کم و زیادی با خبر بشیم.

البته ما که اینترنتمون زغالیه وگرنه انیمه رو هم میدیدیم.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خوب بالاخره به قسمت 167 رسیدم

ساکورا به ارزوش رسید و تیتراژ پایانی مخصوص خودش رو گرفت( تو قسمت های قبلی زد دکور تیتراژ هیناتا رو داغون کرد)

و این هم یک عکس مخصوص از هوکاگه چهارم.(البته اگر باز سرور رو مسدود نکنن بعدا خوبه.)

4. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

جناب zed2 شما جایی رو سراغ ندارین که بشه قسمتهای انیمه رو با حجم حدود 50 مگ و لینک مستقیم دانلود کرد؟؟

بس که صحبت از انیمه میشه دیگه دارم کف میکنم.از قسمت 75 به بعد دیگه ندیدم.

یه شرکت درست و حسابی هم نمیاد adsl بده که ما این همه تو کف نمونیم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

جناب zed2 شما جایی رو سراغ ندارین که بشه قسمتهای انیمه رو با حجم حدود 50 مگ و لینک مستقیم دانلود کرد؟؟

بس که صحبت از انیمه میشه دیگه دارم کف میکنم.از قسمت 75 به بعد دیگه ندیدم.

یه شرکت درست و حسابی هم نمیاد adsl بده که ما این همه تو کف نمونیم.
    شکار عکس هام از انیمه ها خوبه

اگر اینجا شلوغ بود و تاپیک شکار لحظه ها داشت من حسابی توش قوقا می کردم ( گرچه فعلا هر چی عکس داشتم تا به حال مسدود شده و تو حسرتش موندم )

مگه کدوم منطقه هستی که نمی تونی بگیری؟چرا از وایمکس یا از روش های دیگر باسه دسترسی به اینترنت پر سرعت استفاده نمی کنی؟

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

شکار عکس هام از انیمه ها خوبه

اگر اینجا شلوغ بود و تاپیک شکار لحظه ها داشت من حسابی توش قوقا می کردم ( گرچه فعلا هر چی عکس داشتم تا به حال مسدود شده و تو حسرتش موندم )

مگه کدوم منطقه هستی که نمی تونی بگیری؟چرا از وایمکس یا از روش های دیگر باسه دسترسی به اینترنت پر سرعت استفاده نمی کنی؟
    خوب شما فعلا شکاراتونو واسه ما بزارین ایشالا اینجا هم شلوغ میشه.

واله وایمکس و بقیه راها که گرونه فقط یه شرکتم ای دی اس ال میده که اونم حجم دانلودش ماهی 2 گیگه که بدرد ما نمیخوره خیلی کمه.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خوب شما فعلا شکاراتونو واسه ما بزارین ایشالا اینجا هم شلوغ میشه.

واله وایمکس و بقیه راها که گرونه فقط یه شرکتم ای دی اس ال میده که اونم حجم دانلودش ماهی 2 گیگه که بدرد ما نمیخوره خیلی کمه.
    یک دفعه از این کارا کردیم و داشتم با چند تا از دوستان دیگر اینجارو رونق می دادیم یکهو یکی از دوستان قدیمی اصول جوانمردانگی رو رعایت نکرد و بجای اینکه در جایی که داشت کار می کرد خودش تلاش کنه عضو جذب کنه امد تبلیغات ناجوانمردانه داد و همه رو کوچ داد یک جای دیگر .(از این رفتار غیر ورزشی اش اصلا خوشم نیومد.)
    من موندم باز بیام مطالب و پست بزارم و تلاش کنم تا اینجا رونق بگیره و بعد یکهو یکی بیاد تمام تلاشی که اینجا کردم رو با یک تبلیغ و کوچ اینجارو نابود کنه چه فایده داره اخه....اصول رقابت رو رعایت نکردن همین جا معنی پیدا می کنه.
    بجای اینکه در همان جایی که هست کار کنه میاد اینجارو نا کار می کنه و امکان رشد انیمه رو با این کاری که می کنه و همچنین رشد بخش رو میگیره و نمی شه اینجوری امیدوار بود که این بخش ها مستقل و بزرگ شن با این کار دوستان.

همیشه این فرهنگ ایرانی هارو من خیلی بدم می امده در این مورد که بجای رقابت کردن ضد رقابت می کنن
    Last edited by zed2; 14-07-2010 at 20:27.

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

من که درست منظورتونو درست نفهمیدم.یعنی یه نفر دیگه میاد تبلیغ یه انیمه دیگرو تو ابن تاپیک میکنه؟؟

خوب شکاراتون مثل همون عکس هوکاگه 4 هست؟؟

اگه مثل عکس بالا باشه که فکر نمیکنم تبلیغ کردن چیزی از ارزش کار شما کم بکنه.حالا شما 3-4 تا از این شکاراتونو بزارین تا ببینیم چی میشه.

فعلا که انگار فقط منو شما میایم تو این تاپیک.شاید با این کارتون کسای بیشتری بیان و اینجا یکم شلوغ بشه.

راستی اون سایتم همونطور که گفتین فقط چند ساعت ادامه دانلود داره که بدرد ما نمیخوره.

سایتی رو سراغ ندارین که آنلاین قسمتاشو نشون بده و بعد بشه فلش اون سایتو مستقیم دانلود کرد؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من که درست منظورتونو درست نفهمیدم.یعنی یه نفر دیگه میاد تبلیغ یه انیمه دیگرو تو ابن تاپیک میکنه؟؟

خوب شکاراتون مثل همون عکس هوکاگه 4 هست؟؟

اگه مثل عکس بالا باشه که فکر نمیکنم تبلیغ کردن چیزی از ارزش کار شما کم بکنه.حالا شما 3-4 تا از این شکاراتونو بزارین تا ببینیم چی میشه.

فعلا که انگار فقط منو شما میایم تو این تاپیک.شاید با این کارتون کسای بیشتری بیان و اینجا یکم شلوغ بشه.

راستی اون سایتم همونطور که گفتین فقط چند ساعت ادامه دانلود داره که بدرد ما نمیخوره.

سایتی رو سراغ ندارین که آنلاین قسمتاشو نشون بده و بعد بشه فلش اون سایتو مستقیم دانلود کرد؟؟
    نه فرستاد فروم همسایه مشهور و اختصاصی
    شکار هام رو باسه معرفی انیمه ها و مانگا ها می زاشتم
    بچه ها زیاد بودن...از 10 نفر داشتیم دوباره رد می شدیم یکهو انجمن اختصاصی رو معرفی کرد و کوچ داد همه رو....

این یکی رو امید نداشته باش چون بهترین سایتی که داریم باسه این کار در این حجم همان بود که دادم.بقیه همه در کیفیت اصلی هستن. اگر مگا اپلود مسدود نبود لینک مگارو بهت می دادم که از انجا دانلود کنی ....ولی الان با این وضعیت بهترین همین است که بهت دادم.
    سایت های فلش هیچکدوم بخش دانلود ندارن......
    چرا رپیدباز نمی خری اگر اینجوری هست؟لینک های rmvb رو از سرور های دیگر بکس و بنداز رپیدباز و از انجا با لینک مستقیم و با سرعت بیشتر دانلود کن

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

درسته اونطوری خیلی ظلمه بوده که یهو همه زحمتای آدم به باد بره.

ولی الان دیگه فکر نمیکنم همچین اتفاقی بیفته چون سایتای انیمه رو دیگه اکثرا میشناسن.

والا راپیدبازو ایناهم بدرد نمیخوره فوقش 1 روز ادامه دانلود داره.

با نرم افزار سیو فلش میشه فلش هارو از بعضی سایتا به راحتی دانلود کرد با لینک مستقیم.اتگه سایتی رو سراغ دارین بگین تا ببینم میشه یا نه.

نمیدونم چرا مانگا 502 نیومده؟؟قرار بود دیروز بیاد.جاهای حساسش آدمو میزارن تو کف.

12. این کاربر از hpk34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •