تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 380 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما که آخرم نتونستیم بازی بکنیم.راستی سی دیش 4تا هستش؟من شنیده بودم اصل بازی 6گیگ هست.ولی ایرانیا فقط 4تا سیدی دادن بیرون.دستکاری نکردن توش؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

ما که آخرم نتونستیم بازی بکنیم.راستی سی دیش 4تا هستش؟من شنیده بودم اصل بازی 6گیگ هست.ولی ایرانیا فقط 4تا سیدی دادن بیرون.دستکاری نکردن توش؟
    احتمالا زبان های اضافی رو حذف کردن .

در آغاز فعالیت aliadineh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

[quote=rghanei;1855847]
    چرا من هر چی پچ و آپشن ها رو تو آدرس Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save میریزم اما وقتی بازی رو اجرا می کنم هیچ اتفاقی نیفتاده ؟؟؟[/QUOTE

بايد بري داخل بازي و از قسمت edit بخش load رو بيار و yes رو بزن برو تو بازي آپشن فايل جديد اعمال شده

مرسی امتحان میکنم
    پچ ها فایل های دیگه ( مثل توپ ، کفش و ... ) هم همینطور کار می کنه ؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

مرسی امتحان میکنم
    پچ ها فایل های دیگه ( مثل توپ ، کفش و ... ) هم همینطور کار می کنه ؟؟
    خیر برای استفاده از توپ و کفش و لباس و ... باید از برنامه هایی از قبیل AFS Explorer و Game Graphic Studio استفاده کنید .
    من خودم با همین برنامه ها تقریبا 1.5 گیگ پچ رو وارد بازی کردم . تغییراتی دادم تو بازی از قبیل :
    درست شدن لباس تمامی تیم ها
    کفش های جدید
    تغییر تمامی توپ ها
    تغییر تمامی موزیک منو ها و استفاده از اثار بزرگ موسیقی
    جایگیزین کردن صدای تماشاگران به صورت واقعی
    اپدیت ورزشگاهها و چمن و تغییر تابلوهای تبلیغاتی
    تم لیگ قهرمانان برای منو ها
    استفاده از اسکوربوردهای لیگ قهرمانان
    تعویض لوگوی تیم ها با لوگوی HD
    تعویض شکل دسته ها در بازی از xbox به PS
    درست کردن چند چهره جدید و همچین اضافه کردن چهره بازیکنان ایران

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد حسن بیگی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شهريار

پيش فرض یه سری پیشنهاد و اموزش و تجربه

سلام به دوستان
    من تقریبا چند وقتی هست دارم این تاپیکها رو می خونم و از PES6 به طور دائم دارم بازی میکنم حالا هم که رسیدم به PES2008 یه سری پیشمها به دوستانی که PES 2008 بازی میکنن دارم که در زیر بهشون اشاره می کنم.
    1. کسانی که از این بازی انتقاد می کنن و یا این بازی رو با بازی فیفا شبیه می دونن کسانی هستن که اصلاٌ عادت به بازی واقعی ندارن و حالا که گرافیک بازی به یکباره بالا رفته می گن فیفای جدید با ارم کونامی . درسته فیفا هم بازی قشنگیه اما برای کسانی که فقط می خوان بازیهاشون رو ببرن اونم با گلهای زیاد ولی پس این طوری نیست مثلا تو گل زدن اگه بخوای گلهای زیبا بزنی باید رو دسته کنترل کامل داشته باشی یعنی بتونی توپ رو به هر جای دروازه بفرستی تو PES اگه می خوای همه توپهات بره تو گل می تونید وقتی شوت می زنید فقط باید جهت رو به سمت دوازه نگه دارید یا اینکه اگه امستقیم حرکت می کنید با بازیکن راست پا تو سرعت یه بار به راست بری و سریع جهتت رو به سمت دوازه تغییر بدی و همزمان شوت کنی . اینطوری من به شخصه %90 توپهام تو گٌله . راه دیگه برای گل زدن اینه که با بازیکنت از سمتی که راحت حمله می کنه با سرعت به سمت دروازه حرکت کنی و تقزیبا روی خط محوطه جریمه یا یه خورده جلوتر شوت کنی. حالا دوستان شاید بپرسن چقدر قدرت شوت رو پر کنن ( هخمونی که وقتی شوت می کنی بالای اسم بازیکن یه نوار سبز رنگ زیاد می شه . اینو برای دوستانی که هی سوال می کنن گفتم . برای حرفه ای ها سوء تفاهم نشه ) اگهتوپ رو با بازیکنانی مثل رونی ، کریس رونالدو ، کاکا ، تٍوز ، رونالدینیو ، هانری ، ندود ،لی چون سو ( این بازیکن رو به کسانی که مستر لیگ بازی می کنن پیشنهاد می کنم که حتماٌ بخرن چون تقربا شبیه رونی شون می کنه و سرعت بالایی داره ولی نمی دونم خودم از کدوم تیم خریدمش )MILEVSKY , PETRIC , SALEH HAMIDZICH , MESSI بای پشت محوطه تا نصف پر بشه ولی توی محوطه با خودتونه . یادم رفت بگم که سعی کنید یک بار شوتتون رو پر کنید چون اگه 2 بار بشه تو بیشتر مواقع چیپ می زنه . از پشت محوطه و فاصله های 30 متر بیشتر به شخصه پیشنهاد می کنم که از %75 بیشتر باشه و جهت رو مستقیم به سمت دروازه بگیرید.
    2. بعضی دوستان از عملکرد دروازبانهاشون شکایت دارن . خود من کگه الان تو سال 2010 بازی میکنم و با تیم منچستر دروازه بانم FOSTER هستش و از همون مو قعی که فهمیدم بازیکنا تو هر بازی پیشرفت می کنن به طور کل VAN DER SAR رو از تیمم بیرون انداختم و الان دروازه بانم فوق العادس مخصوصا تو شوتها و تک به تکها البته من 95 درصد تک به تکهام رو می گیرم چجوری تو قست 3 میگم. قبل از اینکه فصل 2010 رو شروع کنم رفتم یه دروازه بان خودم ساختم و تمام چیزهایی که مربوط به دروازه بان می شه رو بالا بردم و بعد خودم خریدمش . فکر می کنید چی شد . تو اولین بازی فصلم بازی 4 هیچ برده رو تو 10 دقیقه ابتدایی نیمه دوم 4-4 مساوی کردم البته اخر بازی 7-4 بردم ولی دروازه بانم رو همون FOSTER گذاشتم پس به دوستان مستر لیگ بازم پیشنهاد می کنم یه فصل دندون رو جیگر بذارن.
    3. این مورد دربازه خودمه تو بازی مستر لیگ

تیم منچستر یونایتد
    لِوِل بازی تاپ پلیر
    میزان برد در سه فصل 2007،2008،2009 به ترتیب %100 ، %97 ، و %100 هستش. بدون باخت
    گلهای زده و خورده در سه فصل بازی من فصل 2007 ( 123 گل زده ، آقای گل وین رونی ، بهترین پاسور کاکا گل خورده 44 ) ، فصل 2008 ( 188 گل زده ، آقای گل وین رونی ، بهترین پاسور کاکا گل خورده 32 ) فصل 2009 ( گل زده 243 ، آقای گل وین رونی بهترین پاسور کاکا گل خورده 21 ) فصل 2010 تا هفته دهم ( 37 گل زده آقای گل رونی بهترین پاسور کاکا گل خورده 2 تا اونم تو بازی دربی بود )

گلزنهای من تا به امروز به ترتیب تعداد بازی تو تیمم
    249 گل زده با سه فصل کامل حضور در منچستر : وین رونی * مهاجم چپ
    134 گل زده با 2 فصل حضور در منچستر یونایتد : میلوسکی مهاجم نوک
    115 گل زده با سه فصل کامل حضور در منچستر یونایتد : کریس رونالدو مهاجم راست
    105 گل زده با سه فصل کامل حضور در منچستر یونایتد : کارلوس تِوِز هافبک راست
    91 گل زده با 2 فصل و نیم حضور در منچستر یونایتد : کاکا هافبک چپ
    گلزنای دیگم آکوییلانی ، کعبی ، جیلاردینو که فقط برام 4 تا بازی کرد بعدش فروختمش چون اصلاٌ بلد نبود بدو لی چون سو ، پارک جی سونگ ، آلن پتریک و ...

پاسورهای من تا الان
    145 پاس گل در 2 فصل نیم حضور : کاکا *
    101 پاس گل با 3 فصل حضور وین : رونی
    92 پاس گل با 2 فصل حضور : میلوسکی
    78 پاس گل با سه فصل کامل حضور : کریس رونالدو
    30 پاس گل با 3 فصل کامل حضور : کارلوس تِوِز

سیستم بازی من 3_4_3

اسامی بازیکنانی که تو تیمم هستن
    فوستر ، طالبلو ، ریو فردیناند ، اشلی فردیناند ، صادقی ، کعبی ، کاستیلو ، موتو ، پتریک ، لی چون سو ، اودونکور ، لوسلی ، روبن ، رونی ، کریس رونالدو ، فرهاد مجیدی ، میلوسکی ، تاموکا ،لی چین ( برزلییه ) بقیش یادم نمیاد .

فصل 2007 قهرمان لیگ ، قهرمان دیویژن کاپ 2 ( بهترین گلزن رونی ، بهترین پاسور کاکا ، بهترین بازیکن فصل لیگ : رونی )
    فصل 2008 قهرمان لیگ انگلیس ، قهرمان دیویژن کاپ 1 و دریافت مجوز حضور در لیگ قهرمانان فصل 2009 ( بهترین گلزن رونی ، بهترین پاسور کاکا ، بهترین بازیکن فصل لیگ : رونی )
    فصل 2009 قهرمان لیگ انگلیس ، قهرمان دیویژن کاپ 1 ، قهرمان لیگ قهرمانان ( بهترین گلزن رونی ، بهترین پاسور کاکا ، بهترین بازیکن فصل لیگ : رونی )

بهترین نتیجه در بازی با TISSODU که اسم اصلیش رو نمی دونم با نتیجه 13 بر 3
    بد ترین تنیجه با تیم گالاتاسرای در پایان نیم فصل اول فصل 2007 با نتیجه 1-1
    بیشترین گل خورده 4 گل در برابر تیم POMPY که اسم اصلیش رو هم نمیدونم

چند تا دیگه آموزش هم الان یادم اومد گفتم بگم شاید به درد بخوره
    1 . وقتی کرنر رو سانتر می کنید اگه توپ رو سرتون بود دو بار پشت سر هم و خیلی آروم مربع رو بزنید ( یا همون شوت رو ) در 99% موارد ضربه چکشی می زنه مخصوصاٌ اگه توپ خوب رو سرش باشه
    2 . وقتی توپ رو سانتر می کنید اگه پشتتون به دروازه بود دو بار پشت سر هم و خیلی آروم مربع رو بزنید ( یا همون شوت رو ) در 99% موارد ضربه چکشی می زنه مخصوصاٌ اگه بازیکنی باشه که هم تکنیک بالایی داشته باشه و هم تکنیک شوتش بالا باشه من خودم با رونی و رونالدو و تِوِز و کاکا برگردون زدم
    3. وقتی دروازبانتون با بازیکن حریف تک به تک میشه 3 راه دارید
    1. راه اول اینه که گل بخورید . خیلی ساده
    2.راه دوم اینه که گولش بزنید چجوری ؟ یه خورده دروازبانتون رو بیارید جلو البته دستتون رو از رو سرعت بردارید بعد ییهو برگردید عقب تو 80% موارد بازیکن حریف شوت می زنهخ و دروازبان میگیره
    3. راه سوم اینه که کلاٌ دروازبانتون رو بیارید جلو و به بازیکن حمله کنید وقتی به 1 مترری بازیکن رسیدید علاوه بر اینکه هنوز دسستون رو سرعت و مثلث هست دایره رو هم بزنید این طوری بازیکن حریف می ترسه و شوت می کنه در صورتی که دروازبان به طور کامل جلوی توپ رو گرفته که خود تا حالا فقط یه بار تو تک به تک گل خوردم اون تو بازی دوستانه با رفیقم بود و دلیل اصلیش هم این بود که می دونست می چیکار میکنم.
    3. اگه می خواین فقط گل بزنین . وقتی توپ میره کرنر توپ رو به بازیکنی که ایستاده پاس بدید ( که معمولا از سمت چپ مهاجم چپتون هست و از سمت راست مهاجم راستتون اگه کرنر زدن رو به اونا نسپرده باشید ) بعد با بازیکن بازیکن حریف رو دریبل بزنید یا دورش بزنید بعد تو محئطه به سمت دروازه شوت کنید که البته خود من تو 85% شوتهام که یا بارونی هست یا رونالدو گل میزنم ( مخصوصا وقتی به یه دروازه بان نمیه راحت گل زد این راحت ترین کاره )
    4. بیشتر دوستان میگن داور مستر لیگ یکیه . البته درسته عوض نمیشه ولی من خودم وقتی دیشب برای اولین بار داشتم با پسر دائیم بازی دوستانه می کردم بعد از 6 یا 7 تا بازی بود که رفتم مستر لیگ رو ادامه بدم که دیدم داور بازی عوض شده . البته این داور جدید کوچکترین خطا رو کارت می داد .
    5. وقتی از پشت بازیکنی رو میزنید سعی کنید توپ رو نگیرید تا به بازیکن حریف برسه این طوری محاله کارت قرمز بگیرید. البته به گفته یکی از دوستان این یک اکال بزرگ در بازی هست که منم موافقم ( ولی خدائیش خیلی حال میده یه بازیکن رو همچین از پشت بزنی که ... ولی داور بهت کارت نده . حال نمیده؟!
    برای اینکه قدرتهای بازیکناتون رو زیاد کنید وقتی به پایان فصل می رسید قبل از هر بازی دوستانه که انجام میدید تو همون منوی اولیه مستر لیگ جایی که سیستم تیم رو عوض می کنید و تیم رو ادیت می کنید مثلاٌ لباس و شمارهاشون رو تو دومین گزینه جایی هست که می تونید بازی مجازی انجام بدید . یعنمی اول تعیین کنید کدوم قدرت بازیکنتون زیاد بشه بعد کلید 0K رو بزنید می بینید که قدرت بازیکنتون یه خورده زیاد می شه البته درصدش ، نه اینکه یکی بره بالا . دوم اینکه بعد از هر بازی تو همون گزینه اول که یه چیز دیگس و من یادم نمیاد کلید OK رو بزنید و ببینید که مقدار خستگی بازیکنتون چقدره.
    6. یکی از دوستان گفته بود که جرارد رو دقیقه 75 تعویض می کنه و هر دو بازی یک بار کلا بیرون میزارتش. به دوست خوبم پیشنهاد یکنم که این کار رو نکنه چرا؟ الان میگم . بهترین کار اینه که ( البته تو مستر لیگ ) جرارد رو به گوشه خط دفاعی ببره و و تا آخر بازی بمونه . البته درسته خیلی خسته میشه ولی اگه یک فصل این کار رو بکنه اخر فصل ( bODY STAMINA) بالا میره و دیگه نمی خواد تو هر بازی تعویضش کنه البته البته هر 5 بازی یه بازی بیرون بذارتش که خیلی خسته نشه و هر 8 بازی بین دو نیمه تعویضش کنه .
    7. دوستانی که می خوان بازیکن بخرن به چند نکته توجه کنن
    1. برای خرید مدافع به چند گزینه که به ترتیب اولویت میگم توجه کنن ( STAMINA حداقل 80 باشه ، BODY STAMINA حداقل 85 باشه که بتونه 5 ، 6 تا بازی براتون پشت سر هم انجام بده ، سرعت که کمتر 77 نباشه ، SHOT POWER که کمتر از 75 نباشه ، Header که کمتر 80 نباشه سنش هم زیر 24 ال باشه چون تا سن 38 سالگی بیشتر نمی تونه بازی کنه ( البته مفید )
    2. برای خرید مهاجم علاوه بر گزینه هایی که بالا گفتم باید شوت تکنیک و تکنیک کمتر از 85 نباشه البته سرعتش کمتر از 85 نباشه مخصوصاٌ اگه می خواین دائماٌ بازی کنه و تعویضش نکنید .
    3. سعی کنید وقتی بازیکن رو می خرین حقوق بالایی رو پیشنهاد بدین البته بیشتر از اون حقوقی که اولش میزنه .
    4. اگه بازیکنی رو می خواین بخرین و سنش بالا هست پیشنهاد می کنم که Traid ش کنید یعنی با یه بازیکنتون معاوضه کنید
    5. اگه یکی از بازیکنهاتون رو نمی خواین و درخواست تمدید قرار داد دادش تمدید نکنید .
    6. اگه به بازیکنتون پیشنهاد انتقال دادن گزینه refuse یعنی رد پیشنهاد ACCEPT یعنی قبول پیشنهاد PUT ON HOLD یعنی اینکه دو دل هستید و پیشنهادشون کمه.

یه پیشنهاد هم از نظر گرافیکی دارم و اون هم اینه که تو قسمت ویرایش تیمتون لباس تیمتون رو رنگش رو خودتون درست کنید که بازی خیلی براتون جذاب میشه چون اون رنگ اولیه تو ذوق می زنه . من این کا رو کردم و تو اولین بازی یه حالی کردم که نگو و نپرس. ضمنا تو تیمهای انگلیسی اونایی که لباسها رو با برنامه دستکاری نکردن یه تصویر از تبلیغات لباس تیمشون بسازن و تصویری رو رو که می خوان بساز TRANSPARENTY باشه و با فرمت PNG ذخیره کنن بعد بیارن رو لباس میبینید که لباس تیمتن چقدر قشنگه . یه پیشنهاد دیگه هم دارم و اون اینه که اگه فقط مستر لیگ بازی می کنید بعد از هر فصل یه تغییراتی تو چهره بازیکناتون بدین خیلی حال میده. مثلاٌ موهاشون رو بلند کنید ، براشون ریش بذارید و ...
    برای زود تر تموم شدن فصل هم وقتی به انتهای فصل می رسید و دیگه پولتون اونقدر زیاده که دیگه به پول احتیاج ندارین بازی دوستانه نذارین . البته تو بازی دوستانه می تونید امتیاز بازیکنتون رو زیاد کنید .

یه چیزی که یادم رفت بگم اینه که بعد از این همه بازی کردن تو قسمتی که به بازیکنا امتیاز می و تو هر پست 5 بازیکن برتر سال رو انتخاب می کنه بعد از یه بازیکنی که بازیش از سال 2007 تا سال 2106 ادامه داشته ( تو مهاجمها ) و امتیازش 9.44 هست وین رونی من الان امتیازش 7.36 هستش.
    برای اینکه بازیکنتون تو این رنکینگ قرار بگیره باید تو هر بازی امتیاز بازیکنتن بالای 9 باشه و برای این کا بهتره که یا گل زیاد بزنید یا پاس گل بالای 3 تا بدید . مثلا 4 تا پاس گل بدید و 1 گل بزنید. یا 3 تا گل بزنید و 2 تا پاس گل بدید

واااااااااااای خسته شدم. الان نزدیک به 1.5 دارم می نویسم نه اینکه هم دارم دانلود می کنم و هی مسائل جدید پیش میاد به همین خاطره .شرمنه که اینقدر حرف زدم ( البته نوشتم ) منو ببخشید .

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

,واقعا ممنون از اين كه وقت گذاشتي

داره خودمونی میشه 6mano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

خیر برای استفاده از توپ و کفش و لباس و ... باید از برنامه هایی از قبیل AFS Explorer و Game Graphic Studio استفاده کنید .
    من خودم با همین برنامه ها تقریبا 1.5 گیگ پچ رو وارد بازی کردم . تغییراتی دادم تو بازی از قبیل :
    کفش های جدید
    ...
    دوست عزیز یه مشکلی داشتم.
    من تا حالا 8-9 تا پچ(سه تاشون پچ کامل بودن) ایمپورت کردم چند بار هم بازیو دوباره نصب کردم.اما بعضی اوقات لباس تیمهای ملی یا تیمهای باشگاهی یا فونتاشون (یکی شون) رو درست نمیشه.
    چند تا آپشن فایل از همون پچ ها وچند تا هم جدا امتحان کردم بعضی اوقات یه فایل اسم تیمهای epl و بازیکنهای ملی و کلاسیکو درست میکنه بعضی اوقات همون فیال درست جواب میده.
    خلاصه پچ و ادیت فایلی که خودت استفاده کردی ادرسشو بده تا دانلود کنم.
    اینا واسم مهمن:
    تعویض لوگوی تیم ها با لوگوی HD
    تعویض شکل دسته ها در بازی از xbox به PS
    درست کردن چند چهره جدید و همچین اضافه کردن چهره بازیکنان ایران(تو پچ باشن نه تو ادیت)
    درست کردن لوگو تمامی تیمها،کاپها
    درست کردن اسم تمامی تیمها،کاپها،استادیم ها و بازیکن ها (حتی کلاسیک)
    اینا رو خودم جدا جدا بهشون رسیدم اما با هم نه.

در ضمن ادرس اینا رو هم اگه بدی ممنون میشم (لینک مستقیم):کفش های جدید
    تغییر تمامی توپ ها
    تغییر تمامی موزیک منو ها و استفاده از اثار بزرگ موسیقی
    جایگیزین کردن صدای تماشاگران به صورت واقعی
    اپدیت ورزشگاهها و چمن و تغییر تابلوهای تبلیغاتی
    تم لیگ قهرمانان برای منو ها

خیلی باحالین همتون.
    Last edited by 6mano; 02-12-2007 at 21:30.

داره خودمونی میشه mohammad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران - خ 17 شهريور

پيش فرض

یه مشکل فنی داره این بازی (چقدر این کونامی احمقه)

طبق قوانین فوتبال ضربه ی دروازه وقتی زده میشه

باید توپ از محوطه جریمه خارج بشه تا بازیکن بتونه بهش ضربه بزنه

ولی توی این بازی میشه قبل از اینکه توپ از محوطه جریمه خارج بشه بهش ضربه زد.........

خیلی خنده داره

کونامی اصول فوتبال را هم رعایت نکرده

مشکل بعدی هم همون کارت زرد بعد از آوانتاژ دادن هست که نمی ده

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

hossein-bahal جان چه جوري موزيكا رو عوض كردي ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

من خودم از این پچ ها استفاده کردم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    حجمشون رو هم بالای یه گیگ میشه
    hossein-bahal جان چه جوري موزيكا رو عوض كردي ؟
    به وسیله پچ و afs explorer

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •