سوال قبلی مثل اینکه مشکل شایعی هست
راستی میشه بدون نصب pc suite گوشی رو اپدیت کرد ؟ دقیق خاطرم نیست ولی چند سال پیش فکر کنم ان73 رو تو سایت دانشگاه بدون نصب اپدیت کردم
سوال قبلی مثل اینکه مشکل شایعی هست
راستی میشه بدون نصب pc suite گوشی رو اپدیت کرد ؟ دقیق خاطرم نیست ولی چند سال پیش فکر کنم ان73 رو تو سایت دانشگاه بدون نصب اپدیت کردم
خوب مثل اینکه کسی نیست منو راهنمایی کنه!!!
امروز از 133.4 مگ 133.3 رو دانلود کرد بعد ارور داد که نباید با هاب و ... گوشی رو کانکت کنی و از اینجور چیزا در صورتی که گوشی مستقیم به کامپیوتر وصل بود حالا یعنی این 133 مگ که دانلود کردم پرید و دوباره از اول باید دانلود کنم ؟؟ البته یه چندتایی فایل تو اون ادرسی که تو درایو سی میریزه ریخته شده به درد میخورن؟
دوست من برای منم چندین بار این مشکل پیش اومده که فقط 1دهم مگ مونده بود تا دانلود فریمور تموم بشه ولی همین ارور رو داد...
. برای همین مجبور شدم از طریق آفلاین گوشیمو آپدیت کنم ....
شما هم باید از همین طریق گوشیتون رو آپدیت کنید ....
چون ده ها اگه بخواین از همین روش بریم بهتون ارور میده ....
سلام
موقع اپدیت به ورژن 31 این پیغامو (عکسشو گذاشتم) میده , کسی میدونه مشکلش چیه ؟ عکسو زوم کنین بهتر میتونین بفهمین. البته اینم بگم که 129.3 مگ رو کامل دانلود میکنه و موقع ریختن به گوشی این پیغامو میده.
با تشکر.
![]()
داداش من کشته این والپیپر دسکتاپ کامپیوترتم ..... لینکشو میزار ی....مرسی
سلام
اینم لینک ولپیپر برای شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای کاش یه کمکی هم به من میکردی که مشکلم حل بشه .![]()
دوست عزیز اینطور که من از عکس متوجه شدم، "شما باید کابل USB رو مستقیم به PC وصل کنید؛ به USB هاب یا دیگر پورت های جانبی وصل نکنید."سلام
موقع اپدیت به ورژن 31 این پیغامو (عکسشو گذاشتم) میده , کسی میدونه مشکلش چیه ؟ عکسو زوم کنین بهتر میتونین بفهمین. البته اینم بگم که 129.3 مگ رو کامل دانلود میکنه و موقع ریختن به گوشی این پیغامو میده.
با تشکر.
ولی من کابل USB رو مستقیم به PC وصل کردم. با لپ تاب هم این پیغامو میده. برای 5800 برادرم هم اینطوریه.
نیازی به ÷ی سی سوییت نیست..اما باشه بهتره
بعضی مواقع اینطوری میشه...ریزوم داره..چند بار دیگه سعی کن..اگه نشد افلاین اپدیت کن
مشکل جدید که عین ویروس پخش شده...
مشکل از کابل نیست که به کجا وصل بشه بهتره...مشکل اینه گیر الکی داده که اپدیت جدید برای گوشیت موجود نیست
یکی دوبار سعی کن ببین میشه..با یه سیستم دیگه تست کن..نرم افزارا رو دوباره نصب کن
الان داریوش میاد تشکر میکنه....![]()
فکر کنم مشکل حل شد....دوستایی که لپ تاپ دارن...به ارور توجه کنید...با پورت USB اکثر لپ تاپها مشکل داره..پس با PC اپدیت کنید...بهتره
خوب دیگه....جدید سرورها و اینترنت یکم مورد داره...اذیت میکنه
بالاخره مشکل شما حل شد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)