تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 465 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 4649

نام تاپيک: درخواست و معرفی سریال، کرک و پچ بازی ها

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

لطفا کرک SimCity Societies version 1 را در تاپیک قرار دهید .

سلام دوست عزيز

اين كرك هم واسه شما
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    موفق باشيد

2. این کاربر از vahid78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

10

اقایون سلام
    من اخرین پچ وارکرفت که فک کنم 1.22 باشه رو میخوام با کرکش در ضمن RPG باشه واسه GG Cilent می خوام
    العان دو روزه میگردم ولی پیدا نمیکنم
    فقط سریع ولی حتما PRG باشه و اخرین باشه با کرک پچ
    در ضمن فرق RPG با TFT چیه؟
    سلام دوست گرامی :

اوندش ، برای دانلود هر Patch (این Patch با آون "پچ" متفاوته ) بازی Warcraft III باید وارد سایت رسمیش بشی (سایتی که پشتیبانیش میکنه).
    دومندش ، اون ROC است نه RPG
    ROC ، مخفف Reign of Chaos است یعنی "آشفتگی در سلطنت" ، فرقش با TFT که مخفف The Frozen Throne هست و یعنی "قلعه یخی" در اینه که اولی در سال 2002 ساخته شد ولی دومی در سال 2003 به بعد ساخته شد که ادامه ROC است (ادامه فیلمنامه ای) و فرق دیگش اینه که دومی (TFT) با استقبال مردم مواجه شد و برای بازی کردن در اینترنت Internet Multi Playing بسیار مناسب تر بود و ...

خوب بگذریم ... فکر کنم شما آدرس Patch وارکرافت یا جنگ اساطیر رو می خواستید ، البته مال ROC >

هم لینک دانلود Patch 1.22 برای ROC است و هم Patch 1.22 برای TFT رو در اینجا قرار داده ام و انتخابش با توست .

خوب ... اول وارد لینک سایت پشتیبانیش شو :(البته این لینک برای کسانی هست که بخوان اطلاعات بیشتری رو بدست آورند)

کد:
    برای شما دوست من ، (و تمامی دوستان دیگر) ، لینک دانلود Patch 1.22 برای ROC زبان انگیسی :
    کد:
    حجم : 17.5 مگابایت

همچنین ، لینک دانلود Patch 1.22 برای The Frozen Throne زبان انگلیسی :
    کد:
    حجم : 55.9 مگابایت
    و ثالثا ، اینه که این Patch ها کرک ، یا کیژن ندارن ، یعنی نسخه های کامل هستند ؛ علت : چون این Patch ها بدون خود برنامه یا بازی کار نمی کنه ، پس بازی سازها یا نرم افزار سازها برای خود برنامه و متعلقاتش حق کپی می ذارن .
    امیدوارم مفید واقع شود

قاهر - Gahir

در آغاز فعالیت hakermeshki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تو لباسام

پيش فرض

پچ برای برداشتن سانسور بازی sims2 می خواستم.

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوست گرامی :

اوندش ، برای دانلود هر Patch (این Patch با آون "پچ" متفاوته ) بازی Warcraft III باید وارد سایت رسمیش بشی (سایتی که پشتیبانیش میکنه).
    دومندش ، اون ROC است نه RPG
    ROC ، مخفف Reign of Chaos است یعنی "آشفتگی در سلطنت" ، فرقش با TFT که مخفف The Frozen Throne هست و یعنی "قلعه یخی" در اینه که اولی در سال 2002 ساخته شد ولی دومی در سال 2003 به بعد ساخته شد که ادامه ROC است (ادامه فیلمنامه ای) و فرق دیگش اینه که دومی (TFT) با استقبال مردم مواجه شد و برای بازی کردن در اینترنت Internet Multi Playing بسیار مناسب تر بود و ...

خوب بگذریم ... فکر کنم شما آدرس Patch وارکرافت یا جنگ اساطیر رو می خواستید ، البته مال ROC >

هم لینک دانلود Patch 1.22 برای ROC است و هم Patch 1.22 برای TFT رو در اینجا قرار داده ام و انتخابش با توست .

خوب ... اول وارد لینک سایت پشتیبانیش شو :(البته این لینک برای کسانی هست که بخوان اطلاعات بیشتری رو بدست آورند)

کد:
    برای شما دوست من ، (و تمامی دوستان دیگر) ، لینک دانلود Patch 1.22 برای ROC زبان انگیسی :
    کد:
    حجم : 17.5 مگابایت

همچنین ، لینک دانلود Patch 1.22 برای The Frozen Throne زبان انگلیسی :
    کد:
    حجم : 55.9 مگابایت
    و ثالثا ، اینه که این Patch ها کرک ، یا کیژن ندارن ، یعنی نسخه های کامل هستند ؛ علت : چون این Patch ها بدون خود برنامه یا بازی کار نمی کنه ، پس بازی سازها یا نرم افزار سازها برای خود برنامه و متعلقاتش حق کپی می ذارن .
    امیدوارم مفید واقع شود

قاهر - Gahir

اینارو میدونم ولی وقتی من با برنامه GG Cilent میرم دو تا وار هست یکی TFT و دیگری RPG من میخوام نسخه RPG بازی کنم چون ایرانی زیاد هست من باید کدوم پچ رو دانلود کنم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    KermanShahan

13 پچ Call of Duty 4

سام دوستان .

من گیم نت دارم و میخوام Call of Duty 4 رو شبکه بازی کنم . LAN

dar halate Adi Multiplayer kar nemikone !

migan PATCH mikhad !?...
    age mitoonin rahnamei konin , mamnoon misham ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

10

سلام دوست من :

نقل شده از زبان Steps
    اینارو میدونم ولی وقتی من با برنامه GG Cilent میرم دو تا وار هست یکی TFT و دیگری RPG من میخوام نسخه RPG بازی کنم چون ایرانی زیاد هست من باید کدوم پچ رو دانلود کنم ؟
    ببین دوست من ، منم روفتم دنبالش اطلاعات کمی پیدا کردم ، بنظر من همون وارکرافت Warcraft- ROC یا Warcraft - TFT بازی کنی بهتره ... چون هم Patch هاش هر ساله Update میشه و هم خیلی طرفدار داره و حتی میتونی تو اینترنت هم بخوبی بازی کنی (البته با اینترنت های پر سرعت)

RPG یا همان Role-playing game

Last edited by Gahir; 19-08-2008 at 12:05.

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    می خواستم بپرسم کلا پچ چی هست و چه فایده ای داره و چگونه میشه از آن استفاده کرد ؟ ( توضیح کامل ) ممنون .

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

10

پچ برای برداشتن سانسور بازی sims2 می خواستم.
    سلام دوست من ، منظورتان از سانسور چیه ؟ اگه منظورتان از سانسور عدم نمایندگی اجزای بدن Simها در بازی (هنگام رفتن برای استحمام و ...)است ، پس اون پچ نیست

برای آنکه بتوانید ، سانسور عورت Simها در بازی را برطرف کنید ، باید از کدهای تقلب بازی استفاده نمایید.

چون این فروم کلهم امکانات ویرایش بسیار کمی دارد ، ساختن Table (جدول) اصلا امکان پذیر نیست.

برای استفاده از کدهای تقلب در منو بازی :
    هنگامی که درحال بازی کردن Sims 2 هستید ، کلیدهای ترکیبی Ctrl + Shift + C را بفشارید تا یک کنترل در منو بازی ایجاد شود ، سپس برای ایجاد تاثیر کدها بر بازی ، کدهای تقلب زیر را تایپ کنید و از قوانین پیروی کنید.
    قانون یک : برای کدهای تقلبی که دارای [کروشه ] هستند ، باید یکی از مواردی که در داخل آنها نوشته شده است را تایپ کنید :
    مثال : کد [moveObjects [on or off که در داخل کلمات با حرف جداکننده or جدا شده اند بعد از نوشتن moveobjects در منو ظاهر شده با یک حرف فاصله (Space) یا on را بنویسید یا off که نوع مطلب نمایان کننده عملکرد خواهد بود.
    قانون دو : همون مطلبی که شما میخواستید را برای دستری سریعتر Bold (پررنگ) کردم.
    قانون سه : منظور از "نمای همسایگی استفاده کنید ( neighborhood )" همان محلی است که می خواهید برای بازی کردن ، خانه ای را برگزینید.

کدهای تقلب
    1. help
    2. [help [cheat command
    3. Kaching
    4. motherlode
    5. intprop censorgridsize 0
    6. twinzr2cute, twinsr2cute, or ForceTwins
    7. deleteAllCharacters
    8. [TerrainType [desert or temperate
    9. [moveObjects [on or off
    نوع عملکرد کدهای تقلب
    1. لیست بیشتر کدهای تقلب
    2. اطلاعاتی درباره کد تقلب را نشان می دهد
    3. به مقدار 1000 Simoleon (واحد پول Sims 2) اضافه میشود
    4. به مقدار 50,000 پول Sims به شما تعلق میگیرد
    5. سانسور نباشد ، عدد 8 را بجای 0 وارد کنید تا بحالت اول بازگردد.
    6. زمانی که کودک متولد می شود دوقولو زایمان شود
    7. همه شخصیت ها حذف شود در نمای همسایگی استفاده کنید ( neighborhood )
    8. تغییر دادن نوع عوارض زمینی ، در نمای همسایگی استفاده کنید ( neighborhood )
    9. وسایل می توانند در هنگام خرید و ساخت و ساز جابه جا شوند ، بوسیله ابزار دستی که نمایان می شود می توانید این کار را انجام دهید
    چون این تاپیک مخصوص ، کرک ، پچ بازی هاست ، دیگه خیلی طولانیش نکردم

امیدوارم که به هدفتان رسیده باشید

10. این کاربر از Gahir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

10

سلام
    می خواستم بپرسم کلا پچ چی هست و چه فایده ای داره و چگونه میشه از آن استفاده کرد ؟ ( توضیح کامل ) ممنون .
    Patch در فارسی به شکل پچ

معنی لغوی Patch : بهم پيوستن ،تکه ،مشمع روى زخم ،قطعه زمين، وصله دادن و ...

Patch همانگونه که در معنیش پیداست ، یعنی وصله دادن ، به هم متصل کردن
    Patch در بازی ها همانند Warcraft , World of Warcraft و ... یعنی چیزهای اضافی و یدکی را به برنامه و بازی مربوطه متصل و اضافه کردن است و این راه بهترین راه برای ارتقا برنامه یا بازی است.
    چون بازی سازها ، برای رفع اشکالات یا اضافه کردن اطلاعات به بازی خود و بهترتر کردنش می بایست هر سال یا هر ماه که اشکال جدیدی در بازی مربوطه رخ می داد یا کاستی مشاهده می شد ، نسخه جدید یا Updateاش رو برای دسترسی مردم قرار میداد و چون این روش هم هزینه بر است و هم مردم به شورش برمی خواستند ، برنامه نویسان تصمیم گرفتند ایده ای جدید در ارتقای برنامه و بازی نصب شده تولید کنند (این مسئله به قبل از سال 1990 برمیگرده ) ، که با این روش دیگر نیازی به خرید دوباره بازی نیست و تنها هزینه اش خرید یا دانلود Patch برای Upgrade (پیشرفت و ارتقا) محصول است.و با توجه به نسخه ی هر Patch اشکالات نسخه های قبلی برطرف و یا اختیارات جدیدی افزوده میشود.

Patch در برنامه ها :
    Patch در برنامه ها ، مثل Patch در بازی ها نیست ، Patch های بازی ها را تولید کنندگان بازی مربوطه می سازند ، در حالیکه اکثر Patch های برنامه ها را Hacker های مهربون میسازند.
    Patchای که در برنامه ها کار میکند همان معنی Patchای دارد که برای بازی ها کار میکند (یعنی اضافه کردن) ولی با این تفاوت که Patch برنامه ها به کد ریجستری برنامه ی مربوطه دسترسی ، خراب کردن Exe. برنامه برای استفاده رایگان (نا Trialلی) یا اینکه ایجاد کد عبور مجازی (تقلبی) ، می پردازند.

امیدوارم مفید واقع شود

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون دوست عزیز

کسی هست که ترینر بازی Track mania united forever رو داشته باشه؟

و یک سوال دیگه بجز سایت cheathappens دیگه چه سایت خوبی هست که cheat و trainer داشته باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •