تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 183 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 1830

نام تاپيک: Mafia II - نسخه Console

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض MAFIA II - Jimmy's Vendetta

سلام به همه ی دوستان عزیز

جزئیات و تریلر Jimmy's Vendetta DLC

• این DLC روز 7 سپتامبر برای دانلود بر روی PSN ، Steam و Xbox Live قرار میگیره. البته با قیمت 9.99 دلار و یا با 800 امتیاز Xbox

• برای هر سه پلتفرم PS3 ، PC و Xbox 360 عرضه میشه.

• Jimmy's Vendetta شامل 30 ماموریت پشت سر همه.
    • بازی در درجه ی سختی متوسط حدود 6 تا 8 ساعت طول میکشه.
    • درجه ی سختی "hard" بسیار سنگین تر و سخت تر از بازی اصلیه.
    • اسلحه و ماشین های جدید.
    • این پچ هیچ ارتباطی با داستان اصلی بازی نداره.
    • برای شخصیت هایی مثل Mike و Giuseppe مثل یه مهمونیه.

عکس ها...

لینک بزرگ عکس ها...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    تریلر این DLC را هم میتونید از لینک زیر ببینید...
    کد:
    و یا از لینک زیر دانلود کنید...

کیفیت: HD 720p
    حجم: 36.6 MB

کد:

منبع: Mafia-Daily و
    KOTAKU

2. 4 کاربر از fouladiali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

بله ميبينم كه هيچكي خونه نيست!! من برم چپتر 2 رو بازي كنم

4. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

من که دیوانه شدم همین امروز بازی به دستم رسید الانم که بازی میکنم میبینم سانسور شده
    چطور اینقدر سریع تونستن بازی رو ویرایش کنن اونجا که میرن استریپ کلاب صحنه stop میشه صدا هم میره فقط زیر نویس هست که باقی میمونه
    خواهش میکنم جان هر کی که دوست دارید نسخه ی ارجینال رو بگید میشه از کجا تهیه کرد یک سایت معرفی کنید

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

dlc >>>میشه دانلود کرد و زد رو دی وی دی و بازی کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون

7. این کاربر از zadis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Rush1911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

WARNING: خطر لو رفتن داستان بازی، کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !

چپتر 11 (27 زولای)
      محتوای مخفی: چپتر 11 
    خونه ویتو
    ویتو با صدای زنگ در از خواب بیدار میشه و میره دم در ، میبینه هنری بیرونه . هنری : خیلی وقته ندیدمت !!! می تونی بریم بیرون و یه نوشیدنی بخوریم ؟؟؟
    تو ماشین هنری
    هنری :تمام دار و دسته کلامنته و خود کلامنته مردن !! ویتو میگه : همون بهتر که بمیرن !! لوکو (برای کلامنته کار می کرده ) می خواست ازم پول بدزده و منو انداخت زندان. هنری میگه فالکون هم خیلی شرایط بهتری نسبت به کلامنته نداره !! ویتو میگه حالا که کلامنته مرده چی کارا میکنی ؟؟ هنری میگه می خوام عضو گروه فالکون بشم !! و میخوام که تو منو بهشون معرفی کنی !! و هنری ادامه میده : تو از جریان بمب گزاری تو هتل خبر داری ؟؟ ویتو میگه : یه چیز هایی تو اخبار شنیدم ولی خیلی اطلاعات ندارم !! هنری میگه مطمئنی ؟؟؟؟ ویتو میگه : آره !! حالا چرا یه همچین سوالی رو ازم میکنی ؟؟ هنری : چون ما جسد دوست جو رو ، همونی که صداش مثل میکی موسه !! ( مارتی ) تو پارکینگ پیدا کردیم !! حالا مطمئنی که تو بمب گزاری نبودی ؟؟ ویتو میگه : من و جو اون روز با هم بودیم و رفته بودیم بیرون یه کاری انجام بدیم !! باشه ؟؟؟ هنری میگه فقط یه لطفی بکن دفعه بعد که خواستید تغییر چهره بدید دیگه سبیل نزارید چون با اون سیبیل های مسخره من از 100 مایلی هم میتونم تشخیصتون بدم !!! ( یه تیکش رو یادم نیست که به زودی دوباره مرحله رو مینویسم و براتون میزارم شرمنده )

توی بار
    ویتو به ادی میگه یکی از دوستام پیش کلامنته کار میکرده و الان نگرانه که فالکون دنبال بقیه دار و دستش بگرده و اونا رو هم بکشه !! ادی میگه : تا وقتی که کار احمقانه ای نکنن رئیس کاری به کارشون نداره !!
    ویتو : همچنین دوستم میخواد بیاد با ما کار بکنه !! ادی میگه : بس بهش بگو بیاد. ویتو هم هنری رو صدا میزنه و هر دو رو به هم معرفی میکنه !!و هنری هم میگه که من می خوام با شما کار کنم !!
    ادی می پرسه که رئیست این اواخر چه کار هایی علیه ما کرده ؟؟ هنری میگه اون ( کلامنته) با یکی از روئسا ( وینچی ) ملاقات کرده و می خواسته اونو با شما دشمن کنه !!
    ادی: وینچی از اولش هم با فالکون مشکل داشته !! اگه بتونیم لیو گلانته رو بکشیم ضربه محکمی به وینچی میزنیم ( لیو مشاور وینچیه )و ادی به هنری میگه : اگه می خوای ثابت کنی آدم بدرد بخوری هستی لیو رو بکش !! و بعد به ویتو میگه می خوای تو هم باهاش بری ؟؟ ویتو میگه : لیو تو زندان مثل پدر بود برام ، من نمیتونم !!! ادی به هنری میگه که کار رو بدون ویتو انجام بده و بعد از رفتن هنری ، ادی میگه خوب شد اوردیش اگه همخراب کاری کنه کسی نمیفهمه که کار ما بوده و فکر میکنن کلامنته می خواسته بکشتش!!
    خونه لیو
    ویتو به لیو میگه فالکون چند نفر رو فرستاده تا بکشنت !! لیو : فالکون ؟؟ چرا ؟؟ و ویتو جواب میده : چون وینچی میخواد علیه فالکون یه کاری انجام بده !! لیو : وینچی نمی خواد یه همچین کاری رو بکنه !!! وینچی فقط می خواد نزاره که فالکون مواد بفروشه !! چون این خلاف قانون خانوادس !! و چون من هم از این جریان خبر دارم ( فروش مواد ) فالکون می خواد من هم بمیرم که کارش رو بدون درد سر انجا بده ! اونایی که می خوان من رو بکشن خبر ندارن که من از امدنشون آگاهم و میتونیم دو تایی بکشیمشون !!
    ویتو : نمی تونم ، آخه یکی از اون ها دوستمه . لیو میگه : صبر کن من لباسمو بپوشم تا بریم !! ویتو میگه که خیلی دیر شده اونا اومدن !!!
    همون طور که میدونید ( شاید هم ندونید !!!) اینجای بازی دو تا راه داره !! یکی اینکه قبل از اینکه هنری ببینتتون فرار میکنن یا اینکه هنری میبینتتون !!!
    وقتی که هنری نمیبینتشون:::
    هیچی مثل بچه آدم فرار میکنید و میرید تو ماشین !! که کمی بعد توضیح میدم که چی میگن .
    وقتی که هنری میبینتشون:::
    آشپز خونه
    هنری به ویتو میگه که تو اینجا چه غلطی میکنی ؟؟ ویتو جواب میده که لیو دوست منه و من نمیتونم بزارم که بمیره !! هنری میگه اکه من لیو رو نکشم ادی هم منو تو خانواده نمی پذیره !! ویتو میگه : فالکون داره بر خلاف قانون خانواده عمل میکنه و مواد میفروشه و لیو هم میخواد جلوی فالکون رو بگیره !! هنری میگه: که من خودم میدونم که فالکون داره قانون رو زیر پا میزاره و لیو هم نمی خواد که قانون شکسته بشه !!! و من میدونم که لیو آدم خوبیه !!!!! ولی لیو به من پول نمیده !!! این فالکون و ادی هستند که به من پول میدن !!لیو به ویتو میگه که من فقط یه چند ساله دیگه زنده هستم !! زندگی خودت رو به خاطر یه پیر مرد به خطر ننداز !!!
    هنری به ویتو میگه : وانمود میکنم که تو رو اصلا اینجا ندیدمو اگه دوست نداری کشته شدن لیو رو ببینی برو بیرون.
    بعد از صدای تیر -جلوی آشپز خونه
    هنری از آشپز خونه میاد بیرون و میگه که تو به من مدیون هستی !!! و بعد هم لیو از آشپز خونه میاد بیرون و ویتو ازش میپرسه که چی شد ؟؟ لیو جواب میده که من و دوستت یه قراری گذاشتیم که من ناپدید بشم و اون هم با ادی بگه که منو کشته !!
    تو ماشین - تو راه ایستگاه قطار
    لیو : بعد از اینکه زنم مورد من دیگه از اینجا خوشم نمیومد و همیشه دوست داشتم برای بازنشستگیم برم مناطق گرمسیری !!
    و از ویتو تشکر میکنه و میتو میگه که : اگه بخوای جونت رو به خاطر یه همچین چیزایی به خطر بندازی خیلی زنده نمیمونی !! و بعد میره تو ایستگاه .
    جلوی خونه ویتو
    خواهر ویتو نشسته و داره گریه میکنه و میگه که اریک ( شوهر فرانچیسکو ) همش مسته و همش پارتی میگیره و جدیدا هم با یه دخترس . ویتو میپرسه که : تو رو تا حالا زده ؟؟ فرانچیسکو هم میگه آره . ویتو هم میگه که میکشمش !!! خواهرش میگه که نه من فقط خواستم باهاش صحبت کنی !!
    پیش اریک
    ویتو با شیشه مش رو ب میزنه تو سر اریک و میگه حالا یادت میدم که نباید دست روی زن بلند کنی !! بعد کمی کتک کاری به اریک میگه که اگه بفهمم خواهرم خوشحال نیست یا دوباره زدیش میام و دخلتو میارم !!
    خونه ویتو
    خواهرش به تلفن ویتو زنگ میزنه و میگه که اریک اومد خونه و ازم معذرت خواهی کرد !! حالا تو ولش میکنی ؟نه ؟؟ ویتو میگه : آره ولی اگه دوباره روت دست بلند کنه می کشمش !! خواهرش به جای تشکر میگه : من دیگه تو رو نمیشناسم ویتو دیگه نزدیک من نشو بعد تلفن رو قطع میکنه !!
    بعد از آتیش گرفتن- آپارتمان جو
    ویتو : قاچاقچیا امدن خونم و سعی کردن منو بکشن و خونمو آتیش زدن !! جو میگه که : حالا میخوای انتقام بگیری ؟؟ ویتو : آره میخوام تک تک شون رو بکشم !!! جو میگه : من میرم یه چند تا تماس بگیرم و تو هم برو یه لباس بپوش !!!
    تو ماشین - قبل از بکش بکش
    جو : قاچاقچیا یه رئیس جدید پیدا کردن و اون هم میخواد حساب همه رو برسه !! ویتو میگه که : آخه من چیکار به اون دارم ؟؟ جو جواب میده : چون انیل ( همونی که تو زندان از گردن خ --ت--نش کردش ) پسر عموی طرفه !!!
    تو ماشین- بعد از بکش بکش
    ویتو میگه اشکالی نداره اگه من رو کاناپت بخوابم ؟؟ جو میگه من کلید خونه مارتی رو دارم !! ( خدا بیامرز) و میتونی بری اونجا . تو دیگه خیلی گنده شدی واسه اینکه رو کاناپم بخوابی.

خلاصه چپتر های دیگه در امضام هستش!!
    پایان چپتر

جدی دمت گرم از این وقتی که میزاری
    خدا قوت

9. این کاربر از Rush1911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

ای بابا !!! هی نمیخوای سوتی بگیری به خودت تلقین کنی بازی خوبیه انگار نمیشه !!!

من داشتم بازی میکردم ... جلو پلیس ماشین یکیو دزدیدم پلیس کاری نکرد ... زدم به ماشین جلویی پلیس جریمم کرد !!!

11. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

DLC ها رو ميشه دانلود كرد ؟ و از طريق فلش ريخت ؟

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

ای بابا !!! هی نمیخوای سوتی بگیری به خودت تلقین کنی بازی خوبیه انگار نمیشه !!!

من داشتم بازی میکردم ... جلو پلیس ماشین یکیو دزدیدم پلیس کاری نکرد ... زدم به ماشین جلویی پلیس جریمم کرد !!!
    آره سوتي كه خيلي داره.شما هم كه استاد سوتي گرفتن(اون ويدئو كه گذاشتي)
    ولي انصافآ بازيه خوبيه.من 1 رو بازي نكردم اما صحنه هاي تير اندازيش عاليه

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

DLC ها رو ميشه دانلود كرد ؟ و از طريق فلش ريخت ؟
    نمیشه دانلود کرد ورو فلش ریخت

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض نقد و بررسی MAFIA II

نام بازی : MAFIA II

شرکت سازنده : 2K czech

سبک بازی :Action adventure
    موتور بازی:illusion motor
    موتور فیزیک بازی :Nvidia physic
    platforms : ps3 & XBOX 360 & PC

وضعیت انتشار : عرضه شد!!
    نویسنده :Daniel Vavra
    درجه سنی:18+(همون بزرگسال!!)

گرافیک : 10 / 5/8
    شاید بیشترین مانور 2K روی بخش گرافیک بازی بود .وعده های زیادی داده شده بود مثله تخریب پذیری وسیع ، حرکت زیبای لباس به لطف تکنولوژی Nvidia و ...
    اما تا زمان عرضه دمو گفته نشده بود که فرق کنسول ها و PC تا این حد زیاده . در کنسول ها خبری از حرکت زیبای لباس نیست رزولوشن بسیار پایین هست انتی استروپیک بازی بسیار وحشتناکه و ساختمان های دور دست تکه تکه بنظر میرسند!! و...
    در مورد PC باید گفت گرافیک بازی عالیه اما مشکل اصلی باگ های فراوان ، کیفیت بسیار پایین بعضی بافت ها و دیر لود شدن تکسچر ها در برخی مواقع هستش .
    در کل بازی گرافیک قابل قبول و خوبی داره اما مشکلب اینجاست که انتظار از مافیا خوب نبود بلکه انتظار یک گرافیک بسیار عالی در سطح بهترین های نسل می رفت .
    مشکل دیگه اینه که 2K دروغ گفت !!! به وضوح میشه دید که گرافیک بازی و دمو ها کاملا یکسان نیست و دمو ها Real Time رندر نمیشن ( برخی از دمو های بازی اگه لباس اصلی بازی تنون نباشه هم در اون دمو با لباس اصلی ویتو دیده میشین !! )
    در کل بخش گرافیک بازی میتونست خیلی بهتر باشه اما مافیا فقط گرافیک نیست !!!

داستان : 10 / 10

بی نظیر !!! دانیل واورا نشون داد که داستان سرایی نسخه اول شانسی نبوده و اون داستان بی نظیر که بعد از سال ها همچنان زیبا بنظر میرسه اتفاقی نبود .
    متن حاوی داستان کسایی که بازیو می خوان انجام بدن نخونن(البته فقط چپتر اول بازی هستش!!) :

ویتو در یک شب زمستانی در یک اتاق کوچک مشغول ورق زدن البوم خانوادگیش هستش . اینجاست که بازی شروع میشه . میان پرده ای از ورود ویتو و خانوادش به امریکا نمایش داده میشه که خانواده اسکالتا با دیدن شهر به وجد اومدن اما همه چیز به خوبی پیش نمیره . خونه ویتو و خانوادش جایی بسیار کوچک و کثیفه و شغل پدرش هم کارگری !!!
    خانواده فقیر اسکالتا ویتو رو به مدرسه میفرسته تا انگلیسی یاد بگیره و اونجاست که ویتو با Joe اشنا میشه . این دو دوست که هر دو مشکل مالی دارن شروع به دزدی می کنن و در جریان یکی از این دزدی ها ویتو دستگیر میشه . این اتفاق سال 1943 بوقوع می پیونده درست در بحبوحه ی جنگ جهانی . ویتو هم بعد از دستگیری به ارتش فرستاده میشه و باید بار دیگر به کشورش برگرده اما این بار به عنوان یک سرباز امریکایی .
    ویتو چند سالی رو در ایتالیا به جنگ میپردازه و همین حین پدر ویتو فوت می کنه .ویتو با تیر خوردن به امریکا برمیگرده و باز هم جو رو می بینه تنها کسی که به استقبالش اومده !!! جو سوار ی ماشین هستش و به ویتو قول میده که براش کاری کنه که دیگه به جنگ برنگرده !!!! ویتو به عنوان یک قهرما جنگ به خونه برمیگرده . اما می فهمه که پدرش بدهکاری زیادی برای خانواده به ارث گزاشته !!!
    پس باز هم به جو روی میاره و از اون کمک می خواد که بتونه بدهی های پدرشو پس بده .و ...

اسپویل تموم شد

داستان بی نظیر شروع میشه و مهم ترین قسمت اینه که بسیار زیباتر از ابتدای بازی پایان می یابه !!! در کل بعد از AW مدت ها بود بازیی داستانش اینقدر منو جذب نکرده بود .

ویتو به خانه برمی گردد
    صداگزاری : 10/ 10

باز هم عالی !!!موسیقی های بازی بسیار زیبا کار شدن . موزیک های دهه 40 .و 50 در طول بازی به گوش میرسه و تیم موسیقی بازی کارشونو به بهترین شکل ممکن انجام دادن .
    اما مهم تر از موسیقی بازی صداگزاری بی نظیر شخصیت هاست . صدای جو ، ویتو ، هنری و ... همه و همه عالی کار شدن .از دیالوگ های بازی هم نباید بگزریم که در طول بازی عالی هستن و در مرحله اخر به اوج خودش میرسه .

فیزیک بازی : 9 / 10

تخریب محیط شاید بسیار وسیع نباشه اما بر روی PC میشه اونو کاملا قابل قبول دونست . ستون ها میشکنن و به لطف استفاده از Apex clothing module حرکت لباس ها بسیار زیبا به چشم میاد .اما مشکل اصلی فیزیک بازی ، فیزیک بسیار ضعیف ماشین هاست .تخریب ماشین ها اصلا در سطح بازی های روز نیست و کاملا به بخش گرافیک و فیزیک بازی صدمه زده . اما افکت انفجار و اتش خوب کار شده و نسبت به کد های ابتدایی بازی که این افکت ها بسیار بد طراحی شده بودن در نسخه نهایی بسیار خوب بنظر میرسند .

در نسخه کنسول ها لباس بسیار کم تکون می خوره و ذرات حاصل از تخریب محیط مثله خرده شیشه و سنگ روی زمین باقی نمی مونه !! در کل نسخه کنسولی در این بخش انتظارات رو براورده نکرد .

حرکت زیبای لباس و انفجار !!

تخریب زیبای ستون ها و بجا ماندن ذرات

گیم پلی : 10 / 9.5

از قبل هم گفته شده بود که بازی قرار نیست تحولی در زمینه گیم پلی ایجاد کنه بلکه تنها قراره همه المان ها بازی های خوب رو یکجا استفاده کنه .
    این حرف کم و بیش هم غلط نبود و گیم پلی بازی بجز دو سه مشکل بسیار روون و خوب بنظر میرسه .مشکلای گیم پلی اولیش اشکال در کاور گیری هست که قسمتی از بدن بیرون می مونه دیگری هم قابلیت قفل کردن روی دشمنا وجود نداره .
    در زمینه گیم پلی بخش رانندگی میشه گفت رانندگی بازی بسیار لذت بخشه !!! کنترل ماشین ها راحته و قرار دادن دو حالت ارکید و شبیه ساز برای این قسمت میتونه هر دو قشر بازی کننده رو راضی کنه . البته تنوع زیاد ماشین ها هم میتونه به این قسمت کمک کنه .در کل این بخش مستحق نمره ای بیش از 9 هستش .

تنوع ماشین ها

هوش مصنوعی : 10 / 7
    ضعیف ترین بخش بازی بخشه هوش مصنوعی هست . هوش مصنوعی و واکنش مردم عادی بسیار بسیار بد کار شده . تا وقتی گلوله ای شلیک نکنید مردم واکنشی به اینکه تفنگو روشون نشونه گرفتید نمی دن !!!
    برای جا گزاشتن پلیس ها کافیه یک لحظه کنار بزنید تا پلیس ها از ماشین پیاده شن !!! بعد شما حرکت کنید !!! پلیس شما رو یادش میره !!!!
    بدترین مشکل بازی این هست که حتی اگه کسی به شما بزنه شما باید جریمه بدید !!!! البته وضعیت دشمنا در هنگام جنگ هم چندان جالب نیست !!
    درکل این بخش بسیار ضعیف کار شده

نتیجه گیری کلی :
    بازی بسیار زیباست . گرافیک چشم نوازی داره صداگزاری و داستان شاهکاری داره و یک گیم پلی سرراست و زیبا . مشکل اینجاست که از مافیا انتظارات خیلی بالاتری بود !!!! انتظار مشکلات عجیب هوش مصنوعی بعد از 8 سال رو نداشتیم .انتظار مشکل های گرافیکی رو نداشتیم . انتظار این همه باگ ریز و درشت رو نداشتیم اما ...

اسمه این بازی مافیاست . نویسندش دانیل واوراست و یکی از بهترین بازی های تاریخ و این نسل هستش !!!

این بازی همه جا و به هر کسی که در هر کجای این کره خاکی به PC ، 360 و یا ps3 دسترسی داره پیشنهاد میشه ( حتی شما دوست عزیز!!دی)

مرسی وقت گزاشتین و این نقدو خوندین .
    All rights reserved !!! ارمین !!
    Last edited by amin 2010; 03-09-2010 at 15:34.

16. 9 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •