البته هر چی فکر میکنم اصولا نباید به مموری ربط داشته باشه
آخه وقتی که هنوز شاتر رو فشار ندادم و عکس سیو نشده تصویر تیرست f=2.7 s=5
حتی تو مود فیلم برداری قبل از شروع ضبط
البته هر چی فکر میکنم اصولا نباید به مموری ربط داشته باشه
آخه وقتی که هنوز شاتر رو فشار ندادم و عکس سیو نشده تصویر تیرست f=2.7 s=5
حتی تو مود فیلم برداری قبل از شروع ضبط
خب اگر چیزی بهت داد نرم افزار و اینا اینجا بیا بگو. چی بود.
![]()
دروبینت چیه سونیه؟ مشکل عجیبیه ؟ مموری چه ربطی به کیفیت عکس داره!!!! جالبه یعنی دوربینت با مموریت کانفلیکت داره یا کنترلر ممیوری کارتت خرابه!!!! چون روی این مموریها احتمالا یه چیپ کنترلر به نظرم داشته باشن .حداقلش اگر عکس قراره رو مموری سیو بشه دیگه نباید کیفیت عکس بالا پایین بشه . به هر حال بد نیست با یک مموری تست بزنی.![]()
Last edited by aria irani; 25-02-2009 at 08:56.
read:13/75 mg
write:9/86 mg
سرعت خوبیه منتها من یه سوال دارم با کارت ریدر تست گرفتی یعنی کارت رو تو کارت ریدر گذاشتی؟
وبه یو اس بی 2 کردید؟
چون کنترلر کارت ریدر هم شرط هستش .![]()
سلام
من داخل کارت ریدر لب تابم گذاشتم و تست کردم یعنی سیستم من رو خودش کارت ریدر داره.
راستش منم يه مدت همچين مشكلي داشتم.يه گوشي داشتم كه وقتي باهاش عكس ميگرفتم عكس ها تكه تكه نشون ميداد.فكر كردم دوربينش خراب شده.اما يه بار رم رو درآوردم و باهاش عكس گرفتم و تو مموري خود گوشي ذخيره شد.عكس كاملا طبيعي بود پس مشكل از رم بود.در حالي كه واسه آهنگ و ....... كاملا بدون عيب بود.تا حالا نفهميدم اين مشكل از چي بود ولي ميدونم از رم بود.اين مشكل باعث شده بود عكس تكه تكه بشه و حتي رنگش هم خيلي تغيير كرده بود.
البته این شاید یک حدس بیشتر نباشه.ولی بازم میگم شاید مشکل از همین بوده باشه.
توی دگمه های تنظیمات،فلش رو به بالا مربوط به نور ال سی دی هستش.چون گفتی تو مود فیلمبرداری وقبل از شروع،حدس میزنم مشکل از این بوده باشه.
![]()
خدا رو شکر دیگه اون مشکل پیش نیومد حالا اگه کسی جریانشو فهمید به منم بگه
راستی من میخوا یکم واسه دوربینم خرج کنم لنز بگیرم یا فیلتر؟
کدومش واسه یه آماتور که داره حرفه ای میشه جذاب تره؟
نه مشکل از اون هم نبوده خیلی تیره تر و بد کیفیت بود و بیش از حد نویز داشت واقعا ترسیده بودم امروز عکسای خوبی باهاش گرفتم ولی هنوز فکر میکنم تو indoor اینی که من تو lcd میبینم مثل روز اول شفاف و واضح نیست
نمیدونم چی کار کنم؟!![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)