این بازی گند زد به اون همه انتظاری که براش کشیده بودم. :|
این بازی گند زد به اون همه انتظاری که براش کشیده بودم. :|
بچه ها كسي 4 نوع تخم رو گرفته؟ من الان Rotten Egg ,Brown Egg ,White Egg رو دارم...ميگن Golden Egg مونده...كجا ميشه پيداش كرد؟
golden خيلي كم پيدا ميشه :دي
ولي از شانس خوب من تو 1-3 مرغ اولين تخمي كه گذاشت Gold بود :دي
نورپردازی که جزو همون گرافیکه پس یه 10 اضافی بهش ندین
دوما به نظر من اکشن فوق العاده بالایی که ازش صحبت کردین من تو بازی ندیدم ولی مراحل متنوع بود قبول دارم
ولی در مورد شباهت به اویل های قیبلی من از دوستان یه سوال میپرسم:
شما فک کنین چارلی چاپلین 3 تا فیلم کمدی ساخته و باهاش معروف شده حالا میخواد سبک شماره 4 فیلمشو تغییر بده
در نتیجه با یه شاتگان و انواع مسلسل میره ادما رو می کشه و یه فیلم هیجانی میسازه
حالا قضاوت کنین ایا این خالی از اشکاله که با همون نام قبلی بیاد شماره جدیدو با یه سبک دیگه ارایه بده؟؟؟؟
هر کاریشونم نکنی اینا رو نمیشه عوض کرد
خوب به نظر من از نظر سبک این بازی 1 میگیره از 10!!!!!
چون سره ما هارو کلاه گزاشته گفته بازی Survivor Hororr هست در حالی که یک نشونه ای از ترس پیدا نمیشه !!!!!!!!!!!
خب آخه RE4 هم به همين سبك بود !!!
خيلي ها كه الان به اين بازي ايراد ميگيرن از جمله خود من ( :دي) با نسخه ي 4 خيلي حال كردم واقعا !!!
من دقيقا نميدونم چرا خوشم نيمد !!! بازي Online Co'oP بسيار ضعيفي داره كه همون باعث شد من بازي رو ول كنم !!!
همون طور كه گفتم با هر كدوم از كاراكترها وارد بازي بشين وقتي بخواين Single بازي كنين Inventory اون كاراكتر به كل خالي ميشه !!!
اون اواخر كه بازي ميخواست بياد خودشون گفته بودن اين بازي ديگه Survivor Horror نيستش !!! و يه اكشن محض هستش ...چون سره ما هارو کلاه گزاشته گفته بازی Survivor Hororr هست در حالی که یک نشونه ای از ترس پیدا نمیشه !!!!!!!!!!!
راس میگی نوید من خودم وقتی نسخه چهارم رو بازی کردم عاشقش شدم ولی چرا؟؟؟؟
1- زامبیهاش تقریبا شبیه زامبی بودن و مثه این شماره نبودن(بابا ابنا از لوکاست ها و هلگاست ها هم سریعترن)
2- برای اولین بار زدن چند دکمه برای پیشبرد مرحله خیلی حال می داد ولی دیگه تو 5 تکراری شده بود
3-غولاش خیلی جالب و جدید بودن ولی تو شماره 5 من منتظر بودم وسکر از پاهاش کرم دربیاد دستاش مثه بال پرنده بشه و ..... .
4- اون شماره 4 درسته survival horror نبود ولی لااقل جوش شبیه جو سری re بود ولی این re5 به جز چند جای معدود محیط ها کاملا اکشن بودن
و هزاران دلیل دیگه .
خوب اونوقت نمیتونه از اسم همون بازی استفاده کنه وباید اسمشو عوض کنه(این یعنی سر ملت کلاه گذاشتن)
بهتر بود اسم بازی رو به resident action تغییر می دادن
Last edited by halflife g; 20-04-2009 at 18:30.
آره من چند وقت پيش نشستم بازي كردم RE4 رو بعد همون اوايل بازي يه جا هست كه تاريكه بارون مياد چندتا سگ ميان واقعا گرخيدم :دي
البته زامبي كه نميشه به اينا گفت !!! اينا Majini بيدن ولي بازم هوش مصنوعيشون به Helghast ها نميرسه :دي
جو بازي ميخواي فقط KZ2 :دي در كل RE5 به نظر من يه بازيه تمامآ Action بودش با مقداري چندش كه چاشنيه اون شده بود :دي
همون سوسكو ملخو پشه و اين جور چيزا :دي البته من وقتي اون Retrospective هارو نگاه ميكردم نسخه هاي قبلي خيلي چندش آور تر بوده !!!
به به به . . .
رفیق شما اینون میگی crysis پس چرا 10 نگرفت ؟!?
RE4= SD بود RE5=HD حالا بازم میگی 10-10-10-10 . . .
به تغییر گرافیک و محیط شادش چیزی نداشت دیگه.
من خودم منتظرم برای pc بیاد ولی اینا حقیقتای کلی هست که احساسی نباید قضاوت بشه.
در مورد اینکه بازی قراره پورت بشه یا جداگانه برای pc تیم تشکیل دادن خبری نیست؟ یعنی من امیدوارم داستان gta iv دیگه تکرار نشه که مثلا بیان و پورت کنن بازی رو رو pc چون با ایراد مواجه میشیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)