تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 545 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این بازی گند زد به اون همه انتظاری که براش کشیده بودم. :|

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

بچه ها كسي 4 نوع تخم رو گرفته؟ من الان Rotten Egg ,Brown Egg ,White Egg رو دارم...ميگن Golden Egg مونده...كجا ميشه پيداش كرد؟

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

بچه ها كسي 4 نوع تخم رو گرفته؟ من الان Rotten Egg ,Brown Egg ,White Egg رو دارم...ميگن Golden Egg مونده...كجا ميشه پيداش كرد؟
    golden خيلي كم پيدا ميشه :دي
    ولي از شانس خوب من تو 1-3 مرغ اولين تخمي كه گذاشت Gold بود :دي

4. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

داستان که خداییش درجه یک بود ... 10
    گرافیک هم که جای صحبت نداره ... 10
    نور پردازی رو هم که تو هیچ گیم دیگه ای ندیده بودم ... 10
    اکشن فوق العاده بالا ، تنوع مراحل ، تنوع کل بازی و... 10
    گیم پلی (چون سیستم حرکت و تیر اندازی نداشت 10 نمیگیره ولی انصافا بسیار روون و جالب بود) ... 9
    نکته : همه می گن چون شبیه اویل های قبلی نبوده بهش نمره نمیدیم که اشتباست ...
    در نوع خودش فوق العاده بود .
    نورپردازی که جزو همون گرافیکه پس یه 10 اضافی بهش ندین

دوما به نظر من اکشن فوق العاده بالایی که ازش صحبت کردین من تو بازی ندیدم ولی مراحل متنوع بود قبول دارم

ولی در مورد شباهت به اویل های قیبلی من از دوستان یه سوال میپرسم:

شما فک کنین چارلی چاپلین 3 تا فیلم کمدی ساخته و باهاش معروف شده حالا میخواد سبک شماره 4 فیلمشو تغییر بده
    در نتیجه با یه شاتگان و انواع مسلسل میره ادما رو می کشه و یه فیلم هیجانی میسازه

حالا قضاوت کنین ایا این خالی از اشکاله که با همون نام قبلی بیاد شماره جدیدو با یه سبک دیگه ارایه بده؟؟؟؟

6. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

نورپردازی که جزو همون گرافیکه پس یه 10 اضافی بهش ندین

دوما به نظر من اکشن فوق العاده بالایی که ازش صحبت کردین من تو بازی ندیدم ولی مراحل متنوع بود قبول دارم

ولی در مورد شباهت به اویل های قیبلی من از دوستان یه سوال میپرسم:

شما فک کنین چارلی چاپلین 3 تا فیلم کمدی ساخته و باهاش معروف شده حالا میخواد سبک شماره 4 فیلمشو تغییر بده
    در نتیجه با یه شاتگان و انواع مسلسل میره ادما رو می کشه و یه فیلم هیجانی میسازه

حالا قضاوت کنین ایا این خالی از اشکاله که با همون نام قبلی بیاد شماره جدیدو با یه سبک دیگه ارایه بده؟؟؟؟

هر کاریشونم نکنی اینا رو نمیشه عوض کرد
    خوب به نظر من از نظر سبک این بازی 1 میگیره از 10!!!!!
    چون سره ما هارو کلاه گزاشته گفته بازی Survivor Hororr هست در حالی که یک نشونه ای از ترس پیدا نمیشه !!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

خب آخه RE4 هم به همين سبك بود !!!
    خيلي ها كه الان به اين بازي ايراد ميگيرن از جمله خود من ( :دي) با نسخه ي 4 خيلي حال كردم واقعا !!!
    من دقيقا نميدونم چرا خوشم نيمد !!! بازي Online Co'oP بسيار ضعيفي داره كه همون باعث شد من بازي رو ول كنم !!!
    همون طور كه گفتم با هر كدوم از كاراكترها وارد بازي بشين وقتي بخواين Single بازي كنين Inventory اون كاراكتر به كل خالي ميشه !!!

چون سره ما هارو کلاه گزاشته گفته بازی Survivor Hororr هست در حالی که یک نشونه ای از ترس پیدا نمیشه !!!!!!!!!!!
    اون اواخر كه بازي ميخواست بياد خودشون گفته بودن اين بازي ديگه Survivor Horror نيستش !!! و يه اكشن محض هستش ...

9. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خب آخه RE4 هم به همين سبك بود !!!
    خيلي ها كه الان به اين بازي ايراد ميگيرن از جمله خود من ( :دي) با نسخه ي 4 خيلي حال كردم واقعا !!!
    من دقيقا نميدونم چرا خوشم نيمد !!! بازي Online Co'oP بسيار ضعيفي داره كه همون باعث شد من بازي رو ول كنم !!!
    همون طور كه گفتم با هر كدوم از كاراكترها وارد بازي بشين وقتي بخواين Single بازي كنين Inventory اون كاراكتر به كل خالي ميشه !!!
    اون اواخر كه بازي ميخواست بياد خودشون گفته بودن اين بازي ديگه Survivor Horror نيستش !!! و يه اكشن محض هستش ...
    راس میگی نوید من خودم وقتی نسخه چهارم رو بازی کردم عاشقش شدم ولی چرا؟؟؟؟

1- زامبیهاش تقریبا شبیه زامبی بودن و مثه این شماره نبودن(بابا ابنا از لوکاست ها و هلگاست ها هم سریعترن)

2- برای اولین بار زدن چند دکمه برای پیشبرد مرحله خیلی حال می داد ولی دیگه تو 5 تکراری شده بود

3-غولاش خیلی جالب و جدید بودن ولی تو شماره 5 من منتظر بودم وسکر از پاهاش کرم دربیاد دستاش مثه بال پرنده بشه و ..... .

4- اون شماره 4 درسته survival horror نبود ولی لااقل جوش شبیه جو سری re بود ولی این re5 به جز چند جای معدود محیط ها کاملا اکشن بودن

و هزاران دلیل دیگه .

خوب اونوقت نمیتونه از اسم همون بازی استفاده کنه وباید اسمشو عوض کنه(این یعنی سر ملت کلاه گذاشتن)

بهتر بود اسم بازی رو به resident action تغییر می دادن
    Last edited by halflife g; 20-04-2009 at 18:30.

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

آره من چند وقت پيش نشستم بازي كردم RE4 رو بعد همون اوايل بازي يه جا هست كه تاريكه بارون مياد چندتا سگ ميان واقعا گرخيدم :دي
    البته زامبي كه نميشه به اينا گفت !!! اينا Majini بيدن ولي بازم هوش مصنوعيشون به Helghast ها نميرسه :دي
    جو بازي ميخواي فقط KZ2 :دي در كل RE5 به نظر من يه بازيه تمامآ Action بودش با مقداري چندش كه چاشنيه اون شده بود :دي
    همون سوسكو ملخو پشه و اين جور چيزا :دي البته من وقتي اون Retrospective هارو نگاه ميكردم نسخه هاي قبلي خيلي چندش آور تر بوده !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

داستان که خداییش درجه یک بود ... 10
    گرافیک هم که جای صحبت نداره ... 10
    نور پردازی رو هم که تو هیچ گیم دیگه ای ندیده بودم ... 10
    اکشن فوق العاده بالا ، تنوع مراحل ، تنوع کل بازی و... 10
    گیم پلی (چون سیستم حرکت و تیر اندازی نداشت 10 نمیگیره ولی انصافا بسیار روون و جالب بود) ... 9
    نکته : همه می گن چون شبیه اویل های قبلی نبوده بهش نمره نمیدیم که اشتباست ...
    در نوع خودش فوق العاده بود .
    به به به . . .
    رفیق شما اینون میگی crysis پس چرا 10 نگرفت ؟!?
    RE4= SD بود RE5=HD حالا بازم میگی 10-10-10-10 . . .
    به تغییر گرافیک و محیط شادش چیزی نداشت دیگه.
    من خودم منتظرم برای pc بیاد ولی اینا حقیقتای کلی هست که احساسی نباید قضاوت بشه.

13. این کاربر از MSHOCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در مورد اینکه بازی قراره پورت بشه یا جداگانه برای pc تیم تشکیل دادن خبری نیست؟ یعنی من امیدوارم داستان gta iv دیگه تکرار نشه که مثلا بیان و پورت کنن بازی رو رو pc چون با ایراد مواجه میشیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •