براي ساخت منوي درختي ماژول swmenu رو دانلود كردم و رئي سايت نصب كردم ، تو منوي كامپوننت هم اومده حالا چطوري بايد ازش استفاده كنم و مرحله آخر كار رو انجام بدم ؟
براي ساخت منوي درختي ماژول swmenu رو دانلود كردم و رئي سايت نصب كردم ، تو منوي كامپوننت هم اومده حالا چطوري بايد ازش استفاده كنم و مرحله آخر كار رو انجام بدم ؟
اين همه آدم حرفه اي تو جوملا هستند ، كسي جواب منو نميده ؟
براي ساخت منو درختي پيشنهاد ديگه اي نداريد ؟
برای دریافت این کامپوننت از این لینک استفاده کنید:
ابتدا مجموعه منویی رو که می خوایم به صورت آبشاری یا کشویی در بیاد رو انتخاب می کنیم و منوها و زیرمنوها رو می سازیم. اسم مجموعه منویی که من انتخاب کردم DHTML هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپس جایگاهی که منو قراره توش نمایش داده بشه (داخل قالب) رو انتخاب می کنیم. من جایگاه user3 رو انتخاب کردم.
سپس کامپوننت رو از قسمت نصب کننده امکانات سایت، نصب می کنیم. ایشالا با موفقیت نصب میشه . 63
حالا از منوهای بالای بخش مدیریت سایت، وارد امکانات شده و SWMenufree رو پیدا می کنیم.
کنترل پنا این کامپوننت 5تا زبونه یا Tab داره. اولین زبونه Menu Module Settings هست.
به دلیل گستردگی این کامپوننت، فقط قسمت های مهمش رو براتون توضیح می دم. 4
توی قسمت Menu System سیستم منو رو انتخاب می کنیم. توی این ورژن نرم افزار (که رایگان هست) فقط دو سیستم وجود داره. Transmenu که زیرمنوها به صورت متحرک باز می شوند و Mygosu Menu که زیرمنوها یه دفعه ظاهر میشن. توی قسمت Menu source، تعیین می کنیم که کدوم یکی از مجموعه منوهای سایت رو می خوایم به صورت آبشاری در بیاریم. (من قبلا مجموعه منوی DHTML رو انتخاب کردم بودم). در سمت چپ تعیین می کنیم که عنوان منوها (DHTML) هم نشون داده بشه یا نه. بقیه حالت ها رو هم خودتون امتحان کنید، برای زیباتر شدن منو ها هست (مثل سایه و این جور چیزا) در قسمت Position & Access تعیین می کنیم که منوها در چه موقعیتی از قالب قرار بگیرن (user3) و اینکه کدام دسته از بازدیدکنندگان سایت قادر به دیدن منوها باشند رو هم می تونید اینجا تعیین کنید.
در قسمت پایین همین صفحه می تونید تعیین کنید که این منوها توی کدوم صفحات، کدوم قالب (ها) و کدوم کامپوننت ها نشون داده بشه.
بریم به زبونه بعدی : Size, Position & Offsets
توی این زبونه اول تعیین می کنیم که چینش منوها از چه سمتی (align) باشه. راست، چپ یا وسط. بعدش افقی یا عمودی بودن منوها رو تعیین می کنیم. در قسمت Menu item sizes می تونید اندازه منوها و زیرمنوها رو تعیین کنید. عرض و ارتفاع منوها و زیرمنوها.
توضیحات دقیقتر مربوط به گزینه های این زبونه رو در قسمت پایین همین صفحه که راهنمای این قسمت هست می تونید ببینید.
زبونه بعدی Colors & Backgrounds هست که توش میشه رنگ همه قسمت های منو از جمله رنگ زمینه، رنگ حاشیه، رنگ نوشته ها و عکس پس زمینه (در صورت نیاز) رو در مورد منوها و زیرمنوها تعیین کرد و یا تغییر داد.
در قسمت پایین همین صفحه، باز هم قسمتی برای معرفی اصطلاحات به کار رفته قرار دارد که با شکل نشان داده شده است. در کنار این قسمت، یک قسمت برای انتخاب رنگ مورد نظر و دریافت شماره اون هست که میشه با استفاده از اون رنگ همه قسمت ها رو تعیین کرد.
با حرکت ماوس روی این قسمت رنگی، کد رنگ مربوطه در قسمت پایین ستون نارنجی رنگ نشون داده میشه.
زبونه بعدی Fonts & Padding هست.
در این قسمت می تونیم فونت مورد نیاز در منوها و زیرمنوها رو تعیین کنیم. فاصله بین منوها و فاصله بین زیرمنوها رو از هر چهار طرف (راست، چپ، پایین و بالا) میشه تعیین کرد. اندازه فونت، جهت چینش نوشته های منوها و زیرمنوها و استایل فونتها (بولد، ایتالیک و...) رو میشه تعیین کرد.
در پایین این صفحه هم مانند کلیه صفحات قبلی، قسمتی هست که اصطلاحات به کار رفته در این صفحه (مثل فاصله منوها از اطراف و چینش اونها) رو با شکل به طور کامل نشون داده. حتی نمونه ای از خانواده فونت ها همراه با اندازه اونها برای انتخاب راحت تر اونا نشون داده شده.
و اما زبونه آخر : Borders & Effects
توی این صفحه می تونید ضخامت حاشیه ها و شکل اونها رو تعیین کنید. حاشیه ها می تونن خط معمولی، نقطه چین، خط نقطه و... باشند. این تنظیمات هم مثل کلیه تنظیمات این کامپوننت برای منوها و زیرمنوها به صورت مجزا تعیین می شود.
در این قسمت همچنین میشه درصد وضوح زیرمنوها و مدت زمان تاخیر در باز و بسته شدن زیرمنوها رو هم تعیین کرد.
قسمت پایین این صفحه هم برای سوزوندن دل من و شما درنظر گرفته شده. 24
تفاوت ورژن رایگان و تجاری این کامپوننت رو توش نشون داده. خب آدم دلش می خواد دیگه... 17
از forum.joomfa.org
سلام دوست گرامی من این سیستم رو نسب کردم ولی مدیریتش برام فارسی نمیشه
ولی فارسی داره
دوم اینکه صفحه اصلی سایت برای دیگران قابل خاندن نیست و فقط وقتی من به عنوان آدمین
وارد میشم این صفحه باز میشه
چکار کنم درست بشه ممنونم![]()
اگه از فارسی ساز 1.5.5 روی 1.5.7 استفاده کنم مشکل پیش میاد؟؟
نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد .. به راحتی استفاده کنید. ..
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم با قالبی که چند مدت پیش یکی از بچه ها گذاشت ..
قالب کاملا rtl نیست و بعضی جاهاش مشکل داره ..
م با عکس توض میردم اگر کسی میدونست کدوم کد ها رو باید تغییر بدم توی css بهم بگه تا تغییرش بدم ..
با تشکر
-----------------
مثلا توی این عکس
به جای اینکه بنویسه کتاب آموزشی Aspen ، نوشته : Aspen کتاب آموزشی
مثلا توی این عکس
دکمه ایمیل و چاپ به جای اینکه سمت چپ باشه اومده راست
اینجا هم اسم باید آخر باشه که اومده اول
دکمه ادامه مطلب
به جای اینکه اینطوری باشه
ادامه مطلب...
نوشته
...ادامه مطلب
اینجا اون Bullet ها رفتن سمت چپ !
------------
دوستان لطف اگر میدونستید که این موارد کدهاشون کجا هست که تغییرش بدم ممنون میشم ..
یه سوال دیگه
اللن از 1.5.2 استفاده میکنم اگه از mysql یه بکآپ بگیرم بهد بریزم توی 1.5.7 مشکلی که پیش نمیاد
سلام
ببخشید کدوم لینک؟
سلام ببخشید
اموزش کامل pdfدر کدوم تایپیکه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)