تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 170 از 285 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

پروفشنال behnam_n80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من این جور که حساب کردم ادبیاتا 61% زده بودم.
    بعد از این آزمون سنجش من به یه نتیجه ای رسیدم که:
    ادبیات خوندن با شیوه همیشگی دیگه فایده نداره(منظورم اینه که کتابا باز کنی و از روش بخونی و یا از رو گاج بخونی)
    الان باید ادبیاتا موضوعی خوند .مثلا فقط بشینی لغت بخونی(از کتابی مثله تب کنکور)یا فقط املا
    اینکه کتابا باز کنی و از رو متن که می خونی معنی لغتا بگی فایده نداره چون تو کنکور دیگه متنا نمی دند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M@STER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

آقا من 2 ما دیگه کنکور دارم بگید چه کار کنم عمومی هارو خوندم ولی تو دیفرانسیل و انتگرال موندم.کمممممممممک

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

آقا من 2 ما دیگه کنکور دارم بگید چه کار کنم عمومی هارو خوندم ولی تو دیفرانسیل و انتگرال موندم.کمممممممممک
    دوست عزیز شما اول بفرمایید رشتتون چیه تا بتونم کامل راهنماییتون کنم

بازم به نظرم دیفرانسیل و انتگرال رو که نمیتونی بخونی فعلا بزارشون کنار و برو سر تخصصی ها

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

درود
    دوست عزیز من هم نگرانم و هم نمی تونم تمرکز حواس داشته باشم .
    ممنون می شم راهنماییم کنید
    سلام
    چشم من در خدمت شما هستم اشاا... تا شب میگم باید چی کار کنین
    قربونه همه

پروفشنال negar20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ‏Tehran

پيش فرض

من این جور که حساب کردم ادبیاتا 61% زده بودم.
    بعد از این آزمون سنجش من به یه نتیجه ای رسیدم که:
    ادبیات خوندن با شیوه همیشگی دیگه فایده نداره(منظورم اینه که کتابا باز کنی و از روش بخونی و یا از رو گاج بخونی)
    الان باید ادبیاتا موضوعی خوند .مثلا فقط بشینی لغت بخونی(از کتابی مثله تب کنکور)یا فقط املا
    اینکه کتابا باز کنی و از رو متن که می خونی معنی لغتا بگی فایده نداره چون تو کنکور دیگه متنا نمی دند
    منم با موضوعي خوندن موافقم. توي ادبيات بهترين كتاب گاج. من خيلي از آرايه ها و ارتباط معنايي شعرها رو از همين كتاب ياد گرفتم.

پروفشنال soheilsmart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

سلام(بعد از تقریبا 2 ماه)
    به همتون تبریک میگم (بخاطر افزایش پست ها)(26 تا از پستای منو حذف کردن)
    دوباره کانون اینجا روبه راه شد ولی تراز من ...
    دو آزمون پیش شدم 6550(کمبود ساعت مطالعه رفتم تو 20 و 25 )
    سهیل جویای ترازت بودم(خیلی برام خوشحال کننده بود )
    .................................................. .................................................. ...
    در مورد سنجش
    ادبیات خیلی سخت بود و شیمی(برای من)(این دو درس رو انتظار بالای 70 داشتم)
    درصدای سنجش
    ادبیات 50%
    عربی 72%
    دینی 80%
    زبان 72%(4 تا غلط تو close test )
    ریاضی 62%(خیلی اسوووووووووووون بود که ترسیدم آخری ها رو اشتباه زدم)
    فیزیک 62%(مثل ریاضی)
    شیمی 46 %(یکی بگه چراااااااااااااااا؟ )
    ..............................................
    در کل خیلی الکی بود اصلا انتظار این سوالات آسون رو نداشتم(من هیچی نخونده بودم اینجوری شد)
    بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــای
    سلام سعید چطوری پسر خوبی
    کجایی چند وقتی نبودی ها
    ممنون سعید جان
    راستی سعید cloze نه close
    الان نمیتونم جواب بدم
    اخه شارژ ADSL
    ام تمومه باید برم شارژ ش کنم(الان با دایل آپ(زغالی) اومدم)
    ولی عصری میام
    مرسی
    قربانت
    سهیل

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من نمی تونم سر جلسه ی ازمون تمرکز حواس خودم رو حفظ کنم و به شدت نگرانمی شم .
    خصوصا وقتیکه می خوام اختصاصی ها رو بزنم . به همین دلیل یکم سرعت عملم کم می شه .
    منتظر راهنمایی های شما هستم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

بستگي به رشتتون داره.درسهايي كه ضريبشون تو كنكور زياده رو تو اولويت خوندن قرار بديد. اول مفهومي بخونيد بعد تست بزنيد. البته روزي يكي دو ساعت كمه سعي كنيد بيشتر بشه ولي هنوزم فرصت داريد.
    رشتتون رو بگيد تا من يا دوستان بتونيم بهتر كمكتون كنيم كه چه درسهايي رو توي فرصت باقي مونده بخونيد.
    رشتم ریاضی-فیزیک میخوام IT قبول شم!

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام دوستان
    من نمی تونم سر جلسه ی ازمون تمرکز حواس خودم رو حفظ کنم و به شدت نگرانمی شم .
    خصوصا وقتیکه می خوام اختصاصی ها رو بزنم . به همین دلیل یکم سرعت عملم کم می شه .
    منتظر راهنمایی های شما هستم
    چطور
    بر اضطراب امتحان علبه كنيم؟

همه ما پيش از امتحان يا وقايع مهم ديگر، درجاتي از نگراني يا تنش را تجربه مي‌كنيم.
    در واقع كمي ترس و نگراني‌، ما را برمي‌انگيزد و به كمك‌مان مي‌‌آيد. ولي نگراني بيش از حد مي‌تواند مشكل ايجاد كند مخصوصا اگر در جريان آماده‌سازي و انجام امتحان‌ها مزاحمت ايجاد كند
    .

مقابله با اضطراب
    اولين گام اين است كه بين 2 نوع اضطراب تمايز قائل شويم. اگر اضطراب شما نتيجه مستقيم عدم آماده‌سازي باشد آن را واكنش طبيعي و منطقي در نظر بگيريد ولي اگر كاملا آماده‌ايد ولي با اين حال هنوز وحشت زده و يا حساس هستيد واكنش شما منطقي نيست. با اين كه هر دوي اين اضطراب‌ها طبيعي تلقي مي‌شوند( چون هر كسي ممكن است آنها را تجربه كند) ولي محققا آنچه اهميت دارد به دست آوردن دانش و اطلاعات در زمينه چيره شدن بر آثار اين گونه اضطراب‌ها است
    .

تغيير دادن نگرش‌هاي خود
    با تغيير دادن ديدگاه خود درباره تجربه امتحان، مي‌توانيد از مطالعه كردن لذت ببريد. اين كار عملكرد شما را بهبود مي‌بخشد. زياده از حد به نمره اهميت ندهيد. نمره نه بازتابي از ارزش فردي شماست و نه مي‌تواند موفقيت آينده شما را پيش‌بيني كند. نكات زير را در نظر بگيريد:
    - به خودتان بگوييد كه يك امتحان تنها يك امتحان است. چيزهاي ديگر هم در زندگي هست.
    - بعد از امتحان به خودتان پاداش بدهيد، به طور مثال فيلمي تماشا كنيد، براي غذا خوردن بيرون برويد، ديداري با دوستان داشته باشيد و
    ... .
    - از تجسم احساس‌هاي منفي پرهيز كنيد.
    -
    شيوه‌هايي طرح ريزي كنيد كه كار شما را در نيم‌سال تحصيلي بعدي بهبود بخشد. به خاطر داشته باشيد كه منطقي‌ترين انتظارات اين است كه سعي كنيد هرچه را مي‌دانيد تا آنجا كه مي‌توانيد، نشان دهيد.

روز امتحان
    براي اينكه بتوانيد روز امتحان بهترين كارآيي را داشته باشيد بايد:
    - شب امتحان به موقع بخوابيد و به اندازه كافي استراحت داشته باشيد. خستگي ناشي از بي‌خوابي موجب مي‌شود در به‌ياد آوردن مطالبي كه ياد گرفته‌ايد با مشكل مواجه شويد.
    - صبحانه سبك و مناسب بخوريد و اگر به آساني مضطرب مي‌شويد از نوشيدن قهوه يا چاي غليظ پرهيز كنيد. حتي كساني كه قهوه را خوب تحمل مي‌كنند اگر روز امتحان در مصرف آن زياده‌روي كنند ممكن است احساس سبكي سر، دلهره و دلشوره كنند.
    - كاري كنيد كه ساعتي قبل از امتحان احساس آرامش كنيد. مرور توام با عجله مطالب درسي در آخرين دقايق شروع امتحان، تسلط شما بر كل مفاهيم درسي را زايل مي‌كند و به آن آسيب مي‌زند.
    - تمرينات تن آرامي و تنفسي مي‌تواند براي اين امر مفيد باشد. براي آموزش آن از مشاوران كمك بگيريد.
    - سعي كنيد زود در محل امتحان حاضر شويد اين عمل به آرامش شما كمك مي‌كند. حتي الامكان محلي را انتخاب كنيد كه از درها، پنجره‌ها و ديگر عوامل پرت كننده حواس دور باشد.
    - از همكلاسي‌هايي كه اضطراب ايجاد مي‌كنند و سكون و ثبات شما را برهم مي‌زنند، پرهيز كنيد.
    - اگر انتظار شروع امتحان موجب اضطراب شما مي‌شود با خواندن مجله يا روزنامه‌اي توجه خود را از امتحان منحرف كنيد
    .

- براي سؤالات چند گزينه‌اي ، ابتدا تمام گزينه‌ها را بخوانيد سپس گزينه‌هاي آشكار غلط را كنار بگذاريد. اگر در مورد گزينه‌هاي باقيمانده هنوز مردد هستيد به اولين برداشت خود تكيه كنيد آنگاه سريع علامت بزنيد. مراقب واژه‌هاي گمراه كننده‌اي چون«تنها»، «هميشه» يا«اكثرا» در سؤالات باشيد.
    - با شتاب امتحان ندهيد. ساعت مچي به همراه داشته باشيد و سرعت پاسخگويي خود را براي هر سؤال هر از چند گاهي وارسي كنيد. اگر به نظر مي‌آيد نمي‌توانيد كل سؤالات امتحان را پاسخ دهيد بر آن بخش‌هايي متمركز شويد كه پاسخ آن را به خوبي مي‌دانيد. اگر وقت اضافي داريد و تنها اگر مضطرب و مشوش نيستيد پاسخ‌هاي خود را مجددا وارسي كنيد
    .

اگر اضطراب ادامه يابد

گاهي اوقات اضطراب ممكن است ادامه يابد و مانع شود از تمام توان خود براي گرفتن نتيجه خوب استفاده كنيد. وقتي اين مسئله رخ داد سعي كنيد توجه خود را با شيوه‌هاي زير از اضطراب‌ منحرف كنيد:
    - از ممتحن سؤالي بپرسيد.
    - اگر اجازه داريد، چيزي بنوشيد يا به دستشويي برويد.
    - چيزي بخوريد.
    - نوك مداد را بشكنيد و سپس آن را تيز كنيد.
    - لحظه‌اي به پاداش پس از امتحان كه براي خود در نظر گرفته‌ايد فكر كنيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •