باشه.........................
..............................انتظار........ ..............................
توی شهر ها چطوری موقعیت کارهای که می خوایم انجام بدیم باید پیدا کنیم توی نقشه که چیزی مشخص نیست من نفر اول رو کشتم الان هم توی شهر اورشلیم هستم اما نمی دونم باید کجا برم لطفا بگید ها چطوری باید موقیعت جایی که باید برم رو پیدا کنم
سلام
من بازی تمومش کردم مشکل من بعد از نوشتن اسم سازنده هاست
اونجا که مایلز بیدار میشه دکتره با لوسی از اتاق میرن من یه سری نوشته قرمز میبینم
اون نوشته ها تو اتاق خودش هم هست
پیش کامپیوتر لوسی یه خودکار بود(فکر کنم) ورداشت
ایمیل های لوسی را خوندم رمز اتاقه که دکتره قبلا میرفت پیدا کردم
ولی یه کامپیوتر دیگه اونجا هست که رمزش را نمیدونم
اونجا باید چی کار کنم؟
دوست عزیز! برای پیدا کردن اهداف فقط کافیه که از برجها بالا برید تا نقشه اطراف برج مشخص بشه.
اهداف اصلی شامل استراق سمع, بازجویی, جیب بری و انجام دادن وظایف برای خبرچین ها (جاسوس) است.
بازیکن در کنار این وظایف, وظایف فرعی دیگری هم دارد, شامل بالا رفتن از برجها برای مشاهده نقشه شهر و نجات دادن مردمی که توسط نگهبانان و سربازان مورد آزار و اذیت واقع میشوند.
همچنین جمع آوری پرچمها و به قتل رساندن اعضایTemplar جز وظایف فرعی محسوب میشود.
اگه منظورتون کامپیوتر Vidic هست, باید در شروع مرحله قبل آروم به پشت او میرفتید و از جیب اون قلم نوری رو برمیداشتید.
قلم نوری پیش کامپیوتر لوسی بود!
حالا من باید چی کار کنم؟
سلام دوستان،
خوب بنده یه سوال فنی دارم!!! میخواستم ببینم بعد از اتمام مراحل بازی و کشتن تارگتها میتونیم به بازی ادامه بدیم یا مثل بازی هایی، مثل،fable دیگه نیمشه کاریش کر و تموم میشه؟؟
ممنون میشم جو.اب بدید!
دوست عزیز! دقت کنید که برای استفاده از کامپیوتر Vidic (کامپیوتر روز میز) میبایستی در شروع حافظه چهارم, از پشت به Vidic نزدیک میشدید و یواشکی از جیبش, کارتش (یا این طور چیزی) را بر میداشتید.
اگه از این قسمت رد شده باشید باز کردن کامپیوتر وجود ندارد.
بعد از کشتن اهداف میتوانید به مصیاف بر نگردید و کارهای فرعی را انجام دهید.
همچنین شما بعد از برداشتن کارت Vidic از جیبش امکان تکرار حافظه را دارید.
آقا من یک پک رم 1 گیگ Patriot باس 800 دارم...یعنی 2 تا 512 مگابایت...وقتی هر 2 تا رم رو سیستم نصبه و بازی Assassin's Creed را اجرا می کنم موقع Loading اول بازی ( که باید 100 درصد پر بشه ) سیستم ریست می شه یا بازی Close می ده...وقتی که فقط یکی از رم ها رو نصب می کنم یعنی سیستم با 512 مگابایت رم بالا می آد, مشکل Loading اول بازی حل میشه و دموی اول بازی و منوی اصلی بازی می آد و مشکلی نداره اما New Game رو که می زنم و شروع به Load کردن می کنه دوباره ریست میشه سیستم یا Close میده بازی...گرافیک رو هم حتی روی پایین ترین حد گذاشتم.اما بازم تاثیری نداشت.نمی دونید مشکل از کجاست؟
( تا حالا این مشکل رو روی هیچ بازی دیگه نداشتم)
مشخصات سیستم:
Athlon 64 X2 4000
1GB Patriot Bus 800
Geforce 8600GT 256MB
ممنون
اگر vidic رو بر می داشتیم چی می شد.
من بر نداشتم ولی وقتی آخر بازی می رم سراغ کامپیوتر pass رو درست وارد می کنه ولی به جز چند تا پیام چیز دیگه ای نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)