آقا من این کار را کردم گوشی بالا میاد و بعد این که پین کد را میدم پیغام Insert Correct Sim Cart را میده باید چی کار کنم ؟![]()
عالي
متوسط
ضعيف
آقا من این کار را کردم گوشی بالا میاد و بعد این که پین کد را میدم پیغام Insert Correct Sim Cart را میده باید چی کار کنم ؟![]()
دوست عزيز فول فلش كردي يا فقط Main تنها رو فلش كردي...
موفق باشيد!
با سلام همون طور که فرمودید فقط فایل main را فلش کردم اگه میشه کمک کنید که خیلی نیاز دارم به گوشیم![]()
اينو تو قسمت MISC files برنامه ستول رو بزار بعد Flash رو بزن و همون كارا رو انجام بده...
اگه نشد Main & Fs و كاستومايز رو با هم فلش كن!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد!![]()
فلش کردم ولی بازم همون پیغام را میده فکر کنم باید فاش کامل کنم اگه میشه fs و كاستومايز را بدید تا فلش کامل کنم بعد همه را باید add کنم دیگه ؟![]()
دوست عزيز Main & Fs رو add ميكني و اون فايل بالا tpa {كاستومايز} رو هم تو قسمت MISC files قرار بده و بعد همون كار...اولين باره ميبينم برا K750 اين ارور رو ميده موقع فلش سيم كارت رو در بيار و پين هم غيرفعال كن
اينم Fs...
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
باز هم سلام به همه
من یک پچ میخوام که فرمت 3gp فیلم برداری رو به mp4 تبدیل کنه
w800 r1bd001
بفرما جواد جون اينم واسه شما...
سلام دوباره من این فایل fs و custom و main را با هم فلش کردم ولی وقتی گوشی را روشن میکنم پیغام please wait را میده و همین طوری هنگ میکنه چی کار باید بکنم ؟![]()
اين پچ رو نصب كن ديگه گير نميكنه!!!ميدوني چه جوري پچ نصب كني نميدوني تا بگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)