کسی نیست جواب بده ؟
کسی نیست جواب بده ؟
سلام دوست عزیز به نظر من OCZ و Patriot از همه بهتره.
خواستی به این لینک مراجعه کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من یه فلش 8گیگ سیلیکون پاور دارم
اوایل یه چن مگی کمتر از 8گیگ حجمش بود اما الان درکمال تعجب شده 7 گیگ!!!!
چرا؟
راهی هس درستش کنم؟
سلام.
معمولا ، تغییر که نمیکنه ، ولی اگر روی فرمت NTFS باشه حجمش یکم کمتره ( حدوده 70 مگ برای خودم ) ، ولی درعوض سرعتش بیشتر.. حالا یکبار با Fat32 فرمت انجام بده ببین چی میشه
با آرزوی بهترینها..
معمولا این چیز طبیعی است که دقیق 8 گیگ نباشه وبعد از استفاده هم به دلیل سوختن (الیته این اصطلاح علمی اش نیست) برخی از قسمت های حافظه کمتر هم بشود. ولی تا 1 گیگ به نظرم زیاده. آبا با وسبله خاصی استفاده می کنید؟ مثلا ما یه دستگاه پخش داشتبم بهش فلش می خورد می تونستی بهش دستور بدی مموری رو فرمت کنه یا یه چیزی رو پاک کنه و اینا. بعد یه مدت دیدم فلش هایی که با اون کار می کنه به شدت افت حجم داره خوب دیگه با این وسیله اطلاعات فلشو سرو سامان ندادم. در ضمن ببین مطمئینی ویروسی فایل مخفی ای چیزی توش نداری
اول از همه باید پارتیشن فلش رو پاک کنید وquick format
سپس فلش رو low level format بکنید
درست نشد فریم ویر فلش رو آپدیت کنید
جناب میشه بیشتر توضیح بدی؟
پارتیشن فلشو چجوری پاک کنم؟
low level format چجوری کنم؟
فریم ورشو چجوری آپدیت کنم؟
وقتی فلش به سیستم وصل است از diskmanagment میتونی پارتیشنو پاک کنی و دوباره ایجاد و فرمت سریع بکنی
برای low level format و اپدیت فریم ویر از نرم افزار های مخصوص خود فلش باید استفاده میکنی میرید سایت سازنده فلش و نرم افزار هاتونو مطابق با مدل فلش دانلود میکنید
برادر ما آماتوریم
این diskmanagment کجاس؟
واس آپدیت فریم ویر هم باید USB Flash Drives و Protable Hard Drive Armor A80 PHD Firmware Update Tool رو دانلود کنم؟
تو سایتش اینارو پیدا کردم که فک میکنم ربط داشته باشه
Last edited by alone one; 08-06-2012 at 15:52.
برای دسترسی به disk managemnet رو my computer راست کلیک کنید گرینه ی manage بعدشم disk managment پارتیشن فلش رو پیدا کنید و پاک کنید دوباره ایجاد کنید و فرمت سریع
باید تست کنید ببینید با اون نرم افزار میشه فریم ویرشو آپدیت کرد یا نه من برای فلش ترنسد خودم از نمر افزار online recovery استفاده میکنم
یک نرم افزار هم برای فرمت فلش باید باشه اونو دانلود کنید و قبلش فلش رو low level format بکیند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)