ادعاهای بزرگ مدارک بزرگ میخوان
تایید میشه
ادعاهای بزرگ مدارک بزرگ میخوان
تایید میشه
بله دقیقا درسته . ادعاهای بزرگ مدارک بزرگ می خوان. شما که می دونید از رنسانس علمی در غرب مدت زیادی نمی گذره و البته قبل از رنسانس در طول هزاران سال مردم به بیگانه ها ( موجودات عجیب و غریب ، جنها و موجواتی از آسمان و هیولاها ،موجوداتی که از کرات دیگر آمدند و ...) باور داشتند و مشاهداتشون رو در متون کهن به یادگار گذاشتند .
لطفا دلایل بزرگ علم رو برای اسطوره و افسانه خواندن مشاهدات پیشینیان بیان کنید .
در ضمن مدعیان وجود موجودات هوشمند ناشناخته و یا موجوداتی از کرات دیگر دلایل منطقی بسیاری ارائه کرده اند و هیچکدامشان مثلا نگفته اند که یک هیولا هفت سر 1000متری توی کوچه پشت خونتونه ، اگرچه من واقعا نمی تونم بدون دلیل بپذیرم که چنین هیولایی واقعا نمی تونه اونجا وجود نداشته باشه . شما درباره دنیاهای موازی و تئوریهای علمی در این زمینه اطلاع دارید ؟
چون بر اساس این تئوری علمی ادعا شده دنیاهای بی شماری می تونن به موازات دنیای ما وجود داشته باشن . شاید شما درباره بعضی از افرادی که در لحظات آخر عمرشون ادعاهای عجیبی می کنن و مثلا میگن بیگانه ها یا هیولاها به اونها حمله کردن و دچارحمله های شدید عصبی میشن چیزی نشنیده باشین . اما من شنیدم . البته پزشکها مثل اخترشناسها یک فرمولهای کلی دارن و مثلا میگن طرف دیوانه شده و داره هذیان میگه . دلیلشون هم اینه که میگن اگه این موجودات وجود دارن چرا ما نمی بینیم . ولی در برخی موارد شده که آثار زخم و جراحت در بدن قربانی ایجاد شده و دقیقا برابر با همون چیزیه که قربانی ادعاش رو کرده . یعنی اگه ما چیزی رو نمی بینیم دلیل بر نبودنش نیست .
کتابهای زیادی برای اثبات وجود موجودات هوشمند ناشناخته وجود دارند .
نظیر کتاب : مشارکت اثر وایتلی استریبر ، آنسوی فضا اثر ژان پیر بوره ، پیام آوران کیهان ترجمه دکتر داریوش ادیب ، تاریخ ناشناخته بشر اثر روبر شارو و ...
Last edited by DATAGOSTAR352; 29-04-2010 at 20:17.
به نظرتون چرا خیلی ها مثل هاوکینگ ، موجودات دیگه رو برتر از خودمون میدونن ؟! کسی میتونه دلیل قانع کننده ای بیاره ؟!ميتوان با احتمالي نزديك به يقين گفت كه آن بالا جايي حيات هوشمند وجود دارد اما تلاش براي برقراري ارتباط با آنها بشدت خطرناك خواهد بود.»
وي با يادآوري اكتشاف قاره آمريكا از سوي كريستف كلمب و همراهانش و مقايسه اين موضوع با مواجهه ما با بيگانگان هوشمند فضايي گفت: دليل ندارد فكر كنيم، رفتار اين تمدن پيشرفتهتر با ما بهتر از رفتاري است كه ما با بوميان آمريكا كرديم.
امکانش هست ولی به نظر من اصلا نمیتونه قطعی باشه .
به نظر من افرادی مثل اینشتین و هاوکینگ جدای از اینکه فیزیکدان و ریاضیدان برجسته هستند تجربیات درونی عمیقی هم از زندگی و اسرار ناگفته دارند . به عنوان مثال اینشتین چنانکه خودش ادعا کرده در ابتدا یهودی بود اما پس از مدتی از اون جدا شد ولی در اوج زندگی خودش به هدفدار بودن عالم پی برد و پیوسته در تلاش برای ادغام تئوری نسبیت با فیزیک کوانتوم بود .او نمی تونست بپذیره که خدا با جهان تاس بازی می کنه .( این دقیقا گفته خود اینشتینه ). در مقاله ای که خیلی وقت پیش از پروفسور هشترودی درباره اینشتین خونده بودم به این موضوع اشاره شده بود که اینشتین تئوری نسبیت خود را با تفکر درباره داستان اخنوخ در تورات به دست آورده بود . در تورات
داستانی وجود داره به این شکل که یکی از دو برادر که به سفر آسمانی میره پس از برگشتن از سفر فضایی از برادر خودش بسیار جوانتر بود ! یعنی گذشت زمان بر او خیلی کمتر تاثیر گذاشته بود . ما در تئوری نسبیت دقیقا این موضوع رو می بینیم که درسفرهای نزدیک به سرعت نور ، زمان و فضا دیگه با محاسبات معمولی مطابقت نداره . خود اینشتین هم البته معتقد بود که بشقابهای پرنده در واقع سفینه انسانهایی هستند که 20000 سال پیش به سفر رفته اند و الان برگشته اند . یعنی آنها افرادی بودند که به سفر فضایی رفتند و اگرچه برای آنها زمان کوتاهی طی شده ولی بر روی زمین 20000 سال گذشته و اکنون که برگشته اند همه چیز را متفاوت می بینند .
در مورد استیون هاوکینگ هم به سه موضوع توجه کنین . اول بیماری دشواریه که داره و علم پزشکی با همه امکاناتش نتونسته سلامتی کامل رو بهش برگردونه و دوم اینکه او سوء ظن زیادی به موجودات فضایی داره و سوم اینکه فضاییها رو برتر از ما می دونه .
من بر این باور هستم که ریشه عقاید هاوکینگ رو باید در محتوای ضمیرناخودآگاهش و در گذشته های دور جستجو کرد. چون من بر این باور هستم که هیچ چیزی در دنیا تصادفی نیست و تک تک ژنهای ما بر اساس تکاملی تدریجی اما هوشمندانه و در طول هزاران زندگی در هزاران جهان به دست اومده و اون چیزی که ما رو تشکیل میده همون چیزیه که خودمون از خودمون ساختیم . در واقع اعمال ما درهر دنیا به ژنهامون منتقل میشه و این انتقال باعث میشه در جهان دیگه به وضعیت تکاملی دیگه ایه برسیم .
حالا عقیده من چیه ؟ خیلی از چیزهایی که ما میدونیم مربوط به خاطرات زندگیهای گذشته است . من معتقدم که هاوکینگ در زندگیهای گذشته اش با این موجودات مبارزه کرده ! (جدی میگم ) . وضعیت فعلی و رنجی که از این بیماری می بره ارتباط مستقیم با گذشته اش داره . استیون هاوکینگ دقیقا می دونه موجودات دیگه چقدر قدرتمندند چون اون رو با تمام وجودش احساس می کنه ...
بهر حال شاید نظر من خیلی مسخره به نظر بیاد .( من هم چون حق نظر دارم نظرم رو دادم ) .
اگر بتونند با انسانها ارتباط برقرار کنند و اگر بتونن برای ما پیغام بفرستن و ما دریافت کنیم
یا باید دانششون درحد ما باشه و یا بیشتر از ما
که معمولآ در این گونه مواقع دانشمندان و عاقلان بدترین احتمال رو درنظر میگیرن!
راستی دوستان من موضع خودم رو با قاطعیت مشخص میکنم در مورد یوفوها
من کاملآ اطمینان دارم که یوفوها(اشیا پرنده ناشناس)ساخته دست بشر هستن!
حتمآ در آینده مدارک جالبی قرار خواهم داد،متاسفانه بیشتر دوستان اطلاع دارن که واقعآ وقت ندارم
چون به نظر میرسه همه دوستان (از جمله خودم) به جناب هاوکینگ علاقه دارند میخوام قبل از هر چیز بگم که حتی در مورد ایشون هم قرار نیست هر نظری رو بدون فکر قبول کنیم...
یعنی اگر بخش علمی صحبت های هاوکینگ رو جدا کنیم، قسمت باقی مانده نظر شخصی این دانشمند هست و جای بحث داره.
مثل اینکه گفته: "تلاش براي برقراري ارتباط با آنها بشدت خطرناك خواهد بود"
"دليل ندارد فكر كنيم، رفتار اين تمدن پيشرفتهتر با ما بهتر از رفتاري است كه ما با بوميان آمريكا كرديم."
--- من با این نظرات مخالفم و به نظرم بسیار بدبینانه است.
تا جایی که میدونم در تئوری جهانهای موازی قرار نیست بین جهانها اشتراکی وجود داشته باشه و مثالش هم برشهای موازی یک قرص نان هست که...نوشته شده توسط DATAGOSTAR352
برداشت شما از جهانهای موازی یک برداشت تخیلی-سینمایی هست و هیچ سند علمی نداره.
همونطور که آقا بابک گفت: اینکه من نمیدونم کوچه پشت خونمون چند نفر زندگی میکنن دلیل نمیشه که بپذیرم اونجا یه اژدهای هفت سر 1000 متری داره مردم رو میخوره.نوشته شده توسط Milad_4171
دوم اینکه ما اعتراف میکنیم که نمیدونیم و در این حرفی نیست، اما کسانی که از بیگانه ها با ماشین های عجیبشون حرف میزنن از کجا میدونن و چرا مدرک ندارن؟
چطور اینهمه دانشمند بیگانه شناس پیدا شده وقتی هنوز در شناخت کامل زمین موندیم؟
Last edited by Shayan Arya; 30-04-2010 at 10:38.
آقا اینقدر نگین تو کره زمین جک و جونور وجود داره و آدم فضایی اصلا من قبول ندارم!
ما باید این موجودات رو بیرون از منظومه شمسی پیدا کنیم! چون غیر از کره زمین هیچ یک از کره های منظومه شمسی هوای (اکسیژن) وجود نداره که بخاد یه باکتری درست بشه!!!! پس اگر موجودی باشه ماورای این منظومه است![]()
اصلا وجودشون قطعي نيست که پيشرفته تر بودنشون نسبت به ما هم قطعي باشه.
همه اونا رو بالاتر از ما ميدونن چون دوست دارن که اينجوري باشه. چون اينجوري هيجان انگيزتره!!!
هر کي يه نظري داره ديگه...
البته اینم باید در نظر داشت که تشکیل حیات در زمین و آغاز فرایند تکامل بسیار دیرتر از تشکیل جهان شکل گرفته. پس بنابراین اگر حیات دیگری خارج از زمین در کره دیگری(اگه باشه) فقط چند میلیون سال( در بدبینانه ترین حالت) پیش از زمین تشکیل شده باشه موجودات حاصل از تکامل (به نظر من شکل گیری حیات و تکامل قانون جهان شمول هست و در همه جا یکسانه) بسیار زیاد پیشرفته تر از ما خواهند بود.
هرکس هرچقدر هم عالم ودانشمند باشه باتوجهبه تحقیق و برسیهای خودش و نظریه های خودش تصمیم میگیره!
اینکه هست یا نیست رو خودشون تصمیم میگیرن. این دست یک نفر نیست که بودنش رو اثبات کنه!
به نظر من حرف دوستان اثبات میشه که مدراک بزرگتر و مهمتی از پیخش یک فیلم لازمه تا بشه به صورت دقیق و قاطع اثبات کرد!
شدن چوپون دورغ گو . گیرم پس فردا چیزی هم تو هوا پیدا بشه ، ولی اونقدر که بعضیا فیلم بازی درست کردن دیگه کسی باورش نمیشه که واقعی هست یا نه!!!
نیاز به مدارک بیشتری هست! ولی باز انکارش نمیکنم!
زمانی که ابو علی سینا روی سرطان تحقیق میکرد تمام مسائل پزشکی زمان خودش حل شده بود ؟چطور اینهمه دانشمند بیگانه شناس پیدا شده وقتی هنوز در شناخت کامل زمین موندیم؟
آقا مساله به این مهمی و تحقیقاتی که هزینش سر به فلک میکشه رو انتظار دارین بیان راست راست تو چش شما نگاه کنن بگن آره ما پیداشون کردیم اینجورین و اونجورین ؟!تلاش براي برقراري ارتباط با آنها بشدت خطرناك خواهد بود
همین چیزایی رو هم که تا الان فهمیدن اگه خبرش تا 20 سال دیگه هم به ما برسه شانس آوردیم
یه چند تا پست اونورتر در مورد این موضوع بحث شد ، باکتری هایی که در فضای گوگردی زندگی میکننما باید این موجودات رو بیرون از منظومه شمسی پیدا کنیم! چون غیر از کره زمین هیچ یک از کره های منظومه شمسی هوای (اکسیژن) وجود نداره که بخاد یه باکتری درست بشه!!!!
شما به تناسخ اعتقاد دارین ؟حالا عقیده من چیه ؟ خیلی از چیزهایی که ما میدونیم مربوط به خاطرات زندگیهای گذشته است . من معتقدم که هاوکینگ در زندگیهای گذشته اش با این موجودات مبارزه کرده ! (جدی میگم ) . وضعیت فعلی و رنجی که از این بیماری می بره ارتباط مستقیم با گذشته اش داره . استیون هاوکینگ دقیقا می دونه موجودات دیگه چقدر قدرتمندند چون اون رو با تمام وجودش احساس می کنه ...
بهر حال شاید نظر من خیلی مسخره به نظر بیاد .( من هم چون حق نظر دارم نظرم رو دادم ) .
تا اونجایی که من میدونم مساله ای رد شده توسط ادیان هست
در ضمن DATAGOSTAR352 جان شما به اندازه ی تعداد پست هات سند و مدرک بدهکاری به این تاپیک![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)