بابا ايول خوشم اومد. اما پيشنهاد ميدم قبلش کمی تحقيق کنی ببينی ایکس باکس بهتره يا پلی 3 . فعلا که ایکس باکس بهتره.هر جوري عشقته مازيار جون هر كاري ميدونه خوبه انجام بده منم ميخام يه ps3 به جز اين psp بگيرم البته يه چند ماهي ديگه.
بابا ايول خوشم اومد. اما پيشنهاد ميدم قبلش کمی تحقيق کنی ببينی ایکس باکس بهتره يا پلی 3 . فعلا که ایکس باکس بهتره.هر جوري عشقته مازيار جون هر كاري ميدونه خوبه انجام بده منم ميخام يه ps3 به جز اين psp بگيرم البته يه چند ماهي ديگه.
اصلا يادم نيست شرمنده ... يكم توضيح : برنامه هاي اينجوري پيكس سوخته رو بر نمي گردونن پيكسل هالي تغيير رنگ يافته رو درست مي كنن ... اسم برنامهه يادم نيست باز مي گردم پيدا كردم مي ذارم همين جا ...جاويد جان شما چند وقت پيش توي سايت ... قرار شد براي ما يه برنامه كار اندازي پيكسل هاي از كار افتاده بزاري چي شد فكر كنم چند ماهي شد.
وليو قيمت ندارم استاندارد دو روز پيش يه جا پرسيدم گفت 190 ... اسليم 205 ...راستی جاويد جان الان استاندارد و وليو با Umdرايگان تو بازار تهران چنده؟ ارزونترين نه ها. متوسط قيمت؟
منم با پلي سه بيشتر موافقم چون ايكس باكس واسه ماكروسافت و هفتاد در صد بازي هايي كه واسش مي آد نسخه كامپيوترم دارنبابا ايول خوشم اومد. اما پيشنهاد ميدم قبلش کمی تحقيق کنی ببينی ایکس باکس بهتره يا پلی 3 . فعلا که ایکس باکس بهتره.
اما اگه بخوای بازی کنی رو کامپيوتر بايد 1 ميليون خرج کنی!منم با پلي سه بيشتر موافقم چون ايكس باكس واسه ماكروسافت و هفتاد در صد بازي هايي كه واسش مي آد نسخه كامپيوترم دارن
رسول جان برنامه رو پيدا نكردم ببين اين فكر كنم به كارت بياد كار همون برنامه رو مي كنه ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچه خبره بابا الان كامپيوتر مثل سيب زميني ارزون شده اينقدرا هم كه مي گي نياز به خرج نداره ... البته بازي با كنسول يه مزيت هايي داره كه كامپيوتر نداره !اما اگه بخوای بازی کنی رو کامپيوتر بايد 1 ميليون خرج کنی!
من تو صفحه های قبلی خوندم که گفتید slim نه بولوتوس داره و نه اینفرارد ، یعنی دیگه نمیشه با موبایل و یا یه پی اس پی دیگه تبادل اطلاعات کرد ؟ ( خدا بهم صبر بده )
هر جور خودت ميدوني بهتره انجام بده . مثلا من چون دانشجوي شهرستانم و هفته ايي يه بار ميرم و بعد از سه روز ميام تهران واسم خوبه كه psp گرفتم . چون اصلا نميفهمم چه جوري رسيدم مقصد . شما هم اگه همش خونه هستي خوب xbox بگير . راستي xbox ميخاي بگيري يا xbox360 ؟ . چون به نظر من كه xbox ديگه قديمي شده . ولي 360 خوبه .
ظاهرا مي خوان 360 بگيرن چون ايكس باكس فكر نكنم دسته بي سيم داشته باشه ! شما هم يه لب تاپ مي گرفتي بهتر بود فكر كنم ...هر جور خودت ميدوني بهتره انجام بده . مثلا من چون دانشجوي شهرستانم و هفته ايي يه بار ميرم و بعد از سه روز ميام تهران واسم خوبه كه psp گرفتم . چون اصلا نميفهمم چه جوري رسيدم مقصد . شما هم اگه همش خونه هستي خوب xbox بگير . راستي xbox ميخاي بگيري يا xbox360 ؟ . چون به نظر من كه xbox ديگه قديمي شده . ولي 360 خوبه .)
مرسي جاويد جان به خاطر برنامه اي كه گزاشتي برم ببينم معجزه ميشه يانه.
blue tooth که کلاً نبود
بله هيچکدوم رو ديگه نداره
ميشه بگی چه مزيت هايی ؟!من تو صفحه های قبلی خوندم که گفتید slim نه بولوتوس داره و نه اینفرارد ، یعنی دیگه نمیشه با موبایل و یا یه پی اس پی دیگه تبادل اطلاعات کرد ؟ ( خدا بهم صبر بده )
البته بازي با كنسول يه مزيت هايي داره كه كامپيوتر نداره !
آخه تهران كه يه سيستم تقريبا خوب دارم . تو خونه دانشجويمونم باز يه سيستم هست . بعد از بس بازي واسه كامپيوتر گرفتم و مشكل پيدا كرد . ( يا نصب نشد يا اجرا نشد يا با گرافيكم جور در نميومد و ... ) ديگه خسته شدم . گفتم يه چيز بگيرم كه هم بازي ها راحت توش اجرا شه هم تو مسافرت و ... به درد بخوره . آخه اگه لب تاپ ميگرفتم باز يه سال ديگه يه بازي ميومد كه توش اجرا نميشد . ولي psp حداكثر يه فريمور هست ديگه اونم اگه جديدش بياد آدم ارتقا ميده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)