تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 1667 اولاول ... 701201601661671681691701711721731741802202706701170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام این ترینر پرنس رو کسی نداره
    من یکی از ترینر ها رو دانلود کردم فکر کنم همون یه ترینر رو داره ولی نمیدونم چطوری کار میکنه
    مثلا میگه هنگام بازی کنترل +a رو بزن منم همین کار رو میکنم ولی اتفاقی نمیافته
    یه جورایی ترینر عجیبی هستش و یه گزینه find هم داره که نمدونم اون چیه ؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط 118tir
    با سلام من بازي The Suffering را نصب كردم ولي وقتي ميخوام بازي رو اجرا كنم اين ارور رو ميده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    كركشو هم كپي كردم
    كسي نيست جواب ما رو بده

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط 118tir
    كسي نيست جواب ما رو بده
    سلام
    اين ارور مربوط به كرك هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه KING ESFANDIYAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    IN THE BEAUTIFUL WORLD...IN PERSIA...IN YOUR MIND

14 Hitman(bood Money)-prince Of Persia(the Two Throne)

سلام

دوستان عزيز در مورد بازي Hitman(bood Money)-prince Of Persia(the Two Throne سئوال داشتم

هر جفت اين بازيها از بازيهايي هستند كه نياز به درايو مجازي دارند كه مثل همه بازيها اول فيال ايميجش رو تو كامپيوتر نصب مي كنيم و بعد با استفاده از Daemon Tools بازي رو Install ميكنيم....

اما مشكل من تو نصب بازي در همون مرحله اول بازيه ...وقتي كه Cdهاي بازي رو مي ذارم كه ايميج بازي رو تو هارد ديسك نصب كنه وقتي به Cd اخر هر كدوم كه مي رسه پيغام ميده :

The Disk Probably Is Full بعد دوتا كليد Retry و Cancel داره كه اگه Retry كنم همين پيغام رو ميده و اگه هم كنسل كنم همه چيز لغو ميشه....

هم درايو من فضاي زيادي داره و هم درايوي كه ويندوز توش نصبه ...نمي دونم منظورش از پر بودن فضاي ديسك چيه؟

چرا اين پيغام رو ميده؟

مثلا بازي شاهزاده پارسي باري نصبش تعداد 31 فايل Rar داره كه در زمان نصب اوليه اين 31 رو هارد ديسك به هم مي چسبند و يه فايل واحد بوجود ميارند.
    در زمان نصبش تا فايل 29 ميريزه اما به وسط 30 كه نيرسه همون پيغام بالا رو ميده ...

Hitman هم همين جوري ميشه....جريان چيه؟

پروفشنال X_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط KING ESFANDIYAR
    سلام

دوستان عزيز در مورد بازي Hitman(bood Money)-prince Of Persia(the Two Throne سئوال داشتم

هر جفت اين بازيها از بازيهايي هستند كه نياز به درايو مجازي دارند كه مثل همه بازيها اول فيال ايميجش رو تو كامپيوتر نصب مي كنيم و بعد با استفاده از Daemon Tools بازي رو Install ميكنيم....

اما مشكل من تو نصب بازي در همون مرحله اول بازيه ...وقتي كه Cdهاي بازي رو مي ذارم كه ايميج بازي رو تو هارد ديسك نصب كنه وقتي به Cd اخر هر كدوم كه مي رسه پيغام ميده :

The Disk Probably Is Full بعد دوتا كليد Retry و Cancel داره كه اگه Retry كنم همين پيغام رو ميده و اگه هم كنسل كنم همه چيز لغو ميشه....

هم درايو من فضاي زيادي داره و هم درايوي كه ويندوز توش نصبه ...نمي دونم منظورش از پر بودن فضاي ديسك چيه؟

چرا اين پيغام رو ميده؟

مثلا بازي شاهزاده پارسي باري نصبش تعداد 31 فايل Rar داره كه در زمان نصب اوليه اين 31 رو هارد ديسك به هم مي چسبند و يه فايل واحد بوجود ميارند.
    در زمان نصبش تا فايل 29 ميريزه اما به وسط 30 كه نيرسه همون پيغام بالا رو ميده ...

اگر داريوي داريد كه با فرمت NTFS هست بازي رو توي اون نصب كنيد شايد مشكل حل شد...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

پس چكار كنم

آخر فروم باز Lover_Football's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من آندركراند 2 رو روي سيستم نصب كردم وقتي ميخوام اجراش كنم يه ارور تو اين مايه ها ميده گرافيك 64 هست
    Please Insert The Curecct Cd-Ram And Restart Application
    لطفا هر كس ميدونه جواب بده

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

1

نقل قول نوشته شده توسط KING ESFANDIYAR
    سلام

چرا اين پيغام رو ميده؟

سلام دوست من
    اولا که این بازی کرک شد و دیگه احتیاجی به ایمیج ندارید
    و مشکل دومتون دلیلش اینه که فرمت درایوتون fat32 هستش که باید به ntfs تغیرش بدی

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

1

نقل قول نوشته شده توسط Lover_Football
    با سلام خدمت دوستان
    من آندركراند 2 رو روي سيستم نصب كردم وقتي ميخوام اجراش كنم يه ارور تو اين مايه ها ميده گرافيك 64 هست
    Please Insert The Curecct Cd-Ram And Restart Application
    لطفا هر كس ميدونه جواب بده
    کرک رو کپی کردی؟
    یه تست کن ببین چی میشه

Banned DARKFALLER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Mortal Kombat

پيش فرض سوال در مورد آزاد کردن بازیکنهای دیگر در Mortal Kombat Deception

سلام

اگه کسی Mortal Kombat Deception برای PlayStation 2 رو بازی کرده بهم بگه چطوری نفرات دیگه آزاد میشند؟؟

آخه من یه بار تا آخرش رفتم و غولش ( Onaga ) رو کشتم ولی کسی آزاد نشد حتما راهی داره لطف کنید اگر بلدبد به من هم بگید

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •