تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 222 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

اقا من این بازی زمانی که نصب میکنم این ارور رو میده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته ویندوز من سون 32 بیتی هست و کلا اجرا نمیکنه و فقط ارور میده ولی در ویندوز 64 بیتی که نصب میکنم گاها وست بازی یا همون اول بازی همون ارور بالا رو میده و از بازی میاد بیرون

چیکار باید کنم

مشکل از همون فایل آپشن هست واگر پک روی بازی دارید احتمال داره مشکل از همون مد هم باشه من اینجا چند تا فایل آپشن بر اتون می زارم یکی یکی امتحان کنید انشا الله مشکل حل میشه ویندوز من همین الان سونه 32 بتی هستش و مشکلی ندارم فقط بدون مد امتحان کنید .

طرز نصب :
    محتویات فایل را آنزیپ کنید داخل پو شه :afm-rayan_Patch چند تا پو شه است که در هر کدامشون یک فایل آپشن با تنظیمات متفا وت هست فا یل های آپشن را جد ا جدا کپی ریپلیس کنید به این آدرس داخل پو شه Command and Conquer Generals Zero Hour Data :

your "\Documents\Command and Conquer Generals Zero Hour Data"

لینک دانلود :
    حجم :3.4 کیلو بایت
    کد:

2. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه netbazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    البرز سیتی

پيش فرض

ممنون درست شده
    ولی چرا پچ میریزم کار نمیکنه
    من قبلا با همین پچ ها کار میکردم
    Zero Hour Reborn 1.0
    ZeroHour Reborn V4.0 The Rise To Power
    Zero Hour Reborn The Last Stand

4. این کاربر از netbazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه netbazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    البرز سیتی

پيش فرض

البته الان پچ رو هم میریزم درست شده ولی باز وست بازی میاد بیرون با همون ارور

6. این کاربر از netbazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی ali.tk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    شرمنده مدطي كارداشتيمو دونياي جنرالو كنار گزاشته بوديم ولي الان دوباره امدم تا كاراي نيمه تمومو شروع كنيم البته اگه داداش گلمون اقاي منصوري مارو يكم بيشتر راهنماي بكنن اقاي منصوري اون نومونه كارهاي كه خواستينو بزودي بهتون نشون ميدم
    اگه خدا بخواد ومشكلي درروند كار پيش نياد انشا لله

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    شرمنده مدطي كارداشتيمو دونياي جنرالو كنار گزاشته بوديم ولي الان دوباره امدم تا كاراي نيمه تمومو شروع كنيم البته اگه داداش گلمون اقاي منصوري مارو يكم بيشتر راهنماي بكنن اقاي منصوري اون نومونه كارهاي كه خواستينو بزودي بهتون نشون ميدم
    اگه خدا بخواد ومشكلي درروند كار پيش نياد انشا لله

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اقاي منصوري من سوالي پرسيده بودم به اين منظور
    سلام بر همه
    سلام براقاي منصوري
    اقاي منصوري سوال بنده درمورد Command & Conquer Generals Zero Hour\Art\Textures
    بله Textures من مي تونم اون هارو ويرايش بكنم ولي يك مشكل دارم چتوري ميشه براي W3D ساختم Textures درست كنم
    چون من فكر ميكنم بايد علم مغياس ورياضيات بكار بره ولي حيچي واقن ازش نمي دونم
    خيلي ممنون ميشم بگين چتوري ميشه براي شيئ(W3D) كه ساختم Textures منضور همون فايل DDS طراهي بكنم
    انشالله منضورو درست بيان كردم
    تشكر
    ------------
    جواب شما اين بود

سلام برید این آدرس:
    http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=auto&tl=fa&u=http://www.renegadewiki.com/index.php%3Ftitle%3DRenX_Material_Editor

ممنون از اين جواب ولي خداي من چيزي نفهميدم يعني داقونه اگه ميشه شما با تجربه خودتون جواب منو بدين چون تجربه راهنماي شما اثبات كرده كه بهتر مي تونيد از اموزش هاي كه خود نرم افزار ها قرار دادن مخاطبو راهنماي بكنيد
    ممنون مي شم كه اين كارو اموزش بدين چون براي پايان دادن پروژم خيلي خيلي بهش نياز دارم
    تشكر

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

Make Tiberian Sun Open Source

باسلام
    دوستان عزیز لطفا به آدرس زیر بروید و در رای گیری بر ای اپن سورس شدن موتور بازی تایبریم ها رای بدهید

کد:

11. 3 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

Make Tiberian Sun Open Source

باسلام
    دوستان عزیز لطفا به آدرس زیر بروید و در رای گیری بر ای اپن سورس شدن موتور بازی تایبریم ها رای بدهید

کد:
    اقاي منصوري راي داديم اموزش مايادتون نر ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان من ورژن دوم بازی آرماگدون رو به تازگی دانلود و بازی کردم .
    جاداره از آقای منصوری و تیمشون تشکر کنم . بازی خیلی جزابی شده . ولی چنتا ایراد داشت که حیفم اومد که اون ها رو نگم .
    یکی از ایراد های بازی مربوط به تیم ها هست .
    اول اینکه تیم اتمی روسیه خیلی بد درست شده و هیچ سنخیتی با روسیه و ارتشش نداره . بهتر بود که یک تیم برای چین اضافه میشد به اسم ناپالم . و تیم اتمی چین حذف میشد . چون چین تو زمینه اتمی حرف چندانی نداره . و ب جاش یه تیم اتمی به روسیه اضافه میشد . یعنی منظورم اینه که تیم اتمی چین رو اسمش رو میزاشتید تیم اتمی روسیه و تیم اتمی روسیه رو اسمش رو میزاشتید تیم ناپالم چین .
    بعد تیم ناپالم خودش یه ایرادات اساسی داره مثلا تانک IMMOLATOR خیلی بد طراحی شده بود . از لوله به اون گندگی FLAME میزنه بیرون!
    بعد تانک HEAVY FLAME TANKE هم اصلا خوب نشده .
    تعداد و تنوع تا نک های این تیم خیلی کمتر از تیم های دیگس و به خوبی بالانس نشده . بهتر بود یه واحد تانک قوی تر هم موجود بود .
    بعد تیم ارتش سرخ روسیه هست . ارتش سرخ روسیه که در زمان جنگ سرد 30000 تا تانک داشته و بزرگ ترین ارتش ضرهی جهان بوده چه ربطی به یه مشت سرباز داره؟ بهتر بود ارتش چین تانک رو به اسم ارتش سرخ روسیه میزاشتید . و به جاش یه ارتش توپ خانه برای چین درست میکردید با نیم نگاهی به تیم توپخانه ای مد ریبورن 5 و 4 .
    بعد روسیه ارتشش بیشتر موشک بالستیک میسازه .بهتر بود تیم های روسیه مجهز به S300 بودند . و موشک های بالستیک قوی .
    بمب هیدروژنی اسرائیل خیلی ضعیف بود . اصلا هیجان انگیز نبود یادمه تو یه مد بمب هیدروژنی میزدیم و نصف مپ میرفت رو هوا ولی به جاش 20 دقیقه طول میکشید تا آماده بشه .

تیم نیروی زمینی آمریکا اصلا وجود نداشت . جاش خالی بود . بهتر بود اون رو هم میاوردید تو بازی با نیم نگاهی به مد های شک وی و ریبورن4 .
    تیم COMMAND IN CHIFE ( اگر اشتباه ننوشته باشم ) امریکا هم جاش خالی بود . البته تو ورژن اول بود ولی نمیدونم چرا ورژن دوم پس رفت کرده بود .؟ بهتر بود این تیم رو هم اضافه میکردید و با اضافه کردن چنتاغ تانک اون رو با تیم های قوی تر دیگه بالانس میکردید .
    تیم ارتش نیروی هوایی آمریکا خیلی عالی بود تنوع و طراحی و مدلینگ و....
    تیم رباطیک عالی بود رباطیک آمریکا .
    تیم لیزر آمریکا هم که به اسم ناتو بود خیلی خوب بود .
    ولی بازم میگم یکی از بهترین مد هایی بود که بازی کردم . امیدوارم این ایرادات و باگهایی که وجود داره تو بازی بعدی این تیم نباشه

14. 3 کاربر از ps3 killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام
    آقا چی شد ؟ قرار بود این جنرال رو فارسی کنید .
    تموم نشد؟
    ما منتظریم.

16. 2 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •