دوستان من يه سوال داشتم
تفاوت Xbox با Xbox360 چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون....
دوستان من يه سوال داشتم
تفاوت Xbox با Xbox360 چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون....
تو اول بگو چطوری کاربر فعال انجمن بازی شدی تا من بگم![]()
خوب، تفاوتها ی زیادی دارن، اولیش :
360 درجه تغیر و تحول نسبت به کنسول اولیه ... .
چیپ گرافیکی خیلی قویتر، کنترلر جدیدتر، عرضه ی کنسول با هارد خارجی و تمام چیزهایی که میشه از یک نسل بعد انتشار داشت.
موفق باشی
ممنونخوب، تفاوتها ی زیادی دارن، اولیش :
360 درجه تغیر و تحول نسبت به کنسول اولیه ... .
چیپ گرافیکی خیلی قویتر، کنترلر جدیدتر، عرضه ی کنسول با هارد خارجی و تمام چیزهایی که میشه از یک نسل بعد انتشار داشت.
موفق باشی
قيمته يه xbox360 چنده؟؟؟؟؟؟
به سختي!!!!!تو اول بگو چطوری کاربر فعال انجمن بازی شدی تا من بگم![]()
ممنون
قيمته يه xbox360 چنده؟؟؟؟؟؟
ای خدا يعنی چند صد بار بايد قيمت بديم؟!
حدودا :
آرکيد : 450-500
پريميوم : 550
هيلو : 600
الايت : 650-700
تو اول بگو چطوری کاربر فعال انجمن بازی شدی تا من بگم![]()
شما بهتره اصلا چيزی نگی. يا به سوال جواب بده يا سوال نپرس.!
من تا حالا 4 دفعه کنسولم 3 چراغ شده دفعه اول دادم ایران ایکس باکس بعد از 1 ساعت دوباره 3 چراغ شد دفعه دوم دوباره دادمش به همون ایران ایکس باکس این دفعه بعد از 2 ساعت 3 چراغ شد دفعه ی سوم دادم با پیکسل 3 ماه کار کرد برام....حالا بازم میل خودته.......درسته ایران ایکس باکس کمی اذيت ميکنه اما اونی که برام درست کرد تا 1 ماه کار کرد. تازه وضع کنسول من خيلی خراب بود. خوب فرق ميکنه در بعضی موارد.!مازیار من یه الیت پال فالکون سفارش دادم به پیام انشااً... تا آخر هفته بعد میرسه دستم....
نظرت چیه؟توپه توپه. اگر سوال ديگه ای داشتی از پيغام خصوصی . ممنون.
خوبه. آرکید پال اونجا 210-20 تومنه.يه بنده خدايي داره ميره دبي ميخوام بگم برام Arcade بگيره!(چطوره؟!)
اگه میتونی پریمیوم با الیت بگیر. پریمیوم 280-90 و الیت 400
الان 99.99% کنسولایی که از دبی میارن فالکون با درایو بنکیو هست از جمله کنسول خودم که دیشب رسید. پس دیگه احتیاج به وسواس نیستبگم حواسش به چيا باشه؟ تاريخ ساخت و فالكون بودنو كه از رو جعبه ميشه فهميد(با توجه به راهنماييهايي كه دوستان قبلا كردن)
پال ارزونترین ریجن تو دبی هست. تبدیل هم نمیخوادريجنش چي باشه؟ يه چيزي كه هم بازيش باشه، من اكثرا فوتبال بازي ميكنم(اينم راهنمايي) هم اينكه مبدل نخواد.
ممنون از راهنماييت
فقط يكي در مورد Component & Composite هم يه توضيح ميده.اينكه آركيد Component نداره خيلي بده؟!
Last edited by zizo10; 13-05-2008 at 08:58.
آقا شما مطمعني الايت رو 400 ميدن كجا اين قيمت رو ميدن.
خوب اينايي كه گفتي چه فرقي باهم دارن؟؟؟؟؟خوبه. آرکید پال اونجا 210-20 تومنه.
اگه میتونی پریمیوم با الیت بگیر. پریمیوم 280-90 و الیت 400
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)