وقتی می خوای کابلو در بیاری اگه گوشی رو روی file trasfer گذاشتی safely remove کن و واسه phone mode از تو pc suite قسمت tools به m-router configurtion برو و از تو قسمت connected device گوشی رو disconnect کن
وقتی می خوای کابلو در بیاری اگه گوشی رو روی file trasfer گذاشتی safely remove کن و واسه phone mode از تو pc suite قسمت tools به m-router configurtion برو و از تو قسمت connected device گوشی رو disconnect کن
Last edited by Mahyar25; 01-08-2007 at 17:08.
اسم برنامه همانطور که تو متن گفته شد صخر هست و ببخشید که لینک دانلودشو نذاشتم آخه فکر کردم همون جا هست . به هر حال اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قاعدتا باید فارسی هم بخونه ( خودم باهاش کار نکردم و فقط دارم نقل قول میکنم و بقیه ش با خودته)
موفق باشی
Last edited by Mahyar25; 01-08-2007 at 17:06.
ممنون جناب Metapex
يه سئوال ديگه:
وقتي گوشي فلش ميشه اون برنامه هاي كه از اول رو گوشي نصب بوده پاك ميشه و آيا من خودم مي تونم گوشي رو فلش كنم؟
از شما هم شديدا ممنونم.
سلام
من یه مشکل اساسی با گوشیم(p990) پیدا کردم که دارم یواش یواش به این نتیجه میرسم که برم گوشیم رو فلش کنم
من برنامه ی advenced device lock رو نصب کردم بعد فایل کرکش رو یکی برام اپلود کرد و من اون رو ساین کردم و اون رو هم نصب کردم
فکر کنم این فایل کرک خراب بود
بعد از نصب فایل کرک برای اجرای این برنامه این ارور رو میده
overflow
حالا هر کاری میخوام با گوشی انجام بدم گوشی ریست میکنه
مثلا برای عوض کردن تم یا استفاده از دوربین حتی وصل کردن گوشی به کامپیوتر
و وقتی میخوام این برنامه رو پاک کنم این ارور رو میده
cannot uninstall
بعدشم ریست میکنه
برنامه رو هم نمیشه دوباره نصب کرد
مستر ریست هم نمیکنه
جمعه هم میخوام برم مسافرت و اگه تا فردا نتونم کاری بکنم باید ببرمش واسه فلش کردن
خلاصه هر کاری به ذهنتون میرسه بغیر از اینکه گوشی نترکه بگید که انجام بدم
مرسی
فیرمور جدید امد همه اپ کنن حال کنید
چه فرقی میکنه مال من قبلیه منظورم چه فرق هایی کرده
ایول
متاپکس جون بخایم update بکنیم مثل روش قبلیه دیگه؟ اگه فرقی کرده روش جدید up رو بزار![]()
اگراز R6D23 جدیدترسراغ داری لینکش روهم بگزاراگرهم منظورت همین ورژنه که خیلی وقته اومده
کسی تا حالا آپ کرده ببینه چطوره ؟ یعنی می ارزه ؟
Last edited by Mahyar25; 02-08-2007 at 01:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)