اخبار 5500ی
دوستانی که به زبان اینگیلیسی آشنایی دارند بیان به این آدرس ببینند این سایت چی چی داره میگه . در مورد ایران و 5500 وتالیا هست ولی من نمی فهمم چی می گه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اخبار 5500ی
دوستانی که به زبان اینگیلیسی آشنایی دارند بیان به این آدرس ببینند این سایت چی چی داره میگه . در مورد ایران و 5500 وتالیا هست ولی من نمی فهمم چی می گه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا کسی می تونه سایت خوبی معرفی کنه که متن اینگلیسی رو به فارسی تبدیل کنه. انگار راست می گفتند کلاس زبان بد چیزی نبود.
یه دو تا مطلب دیگه در مورد 5500 . یکیش خیلی خفنه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی از جوابت. راستی 1 سوال دیگه: وقتی فریمور را آپدیت میکنیم اطلاعات گوشی پاک میشه یا نه؟
به تالیا ارتباط نداره. نوشته که 5500 تو بازار ایران با استقبال سرد مشتری ها روبرو شده. فقط نوشته بنابر گزارش سایت تالیانیوز.
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام برنامه های نصب شده پاک می شه .
کانتک ها هم پاک میشه باید روی مموری کپی شون کنی.
مسیجها هم پاک می شه.
اگه می خوای آپدیت کنی بگو تا کامل بهت بگم چیکارکنی ؟
نه ممنون. فعلا که وقت ندارم. ایشالا بعدا![]()
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار درست هم همینه . منم جای شما بودم صبر می کردم 4.03 درست یشه بعد با هم یجا آپدیت می کردم.
5500 جون من روکش دکمه ایش باز شدمجبور شدم دورش رو چسب بزنم 2باره مثل اول شد.
![]()
نوشته شده توسط vizzzzzzzzzzzzzzzz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه گوشیتون گارانتی اتصالات هست انگار کاورو براتون رایگان عوض می کنن.
بیلچه جون 3 صفحه قبل یه عکس از کی پد کنده شده ی 5500 گذاشته بودی الان کی پد گوشیم همین طوری شدهگوشیم گارانتی نیاست. چیکارش کنم؟ خودم میتونم بچسبونم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)