احتمالش هست که روی ورژن های کرک شده جواب نمیده
CyberLink PowerDVD Ultra 10.0.1601.51 | 51.5 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمالش هست که روی ورژن های کرک شده جواب نمیده
CyberLink PowerDVD Ultra 10.0.1601.51 | 51.5 MB
سلام دوستان
من PowerDVD 9 رو نصب کردم روی ویندوز سون. فقط یه سوال، این نرم افزار نمی تونه فرمت mkv رو پخش کنه !؟
در ضمن اگه ممکنه یه سری لینک رپیدشیر از نسخه جدید این نرم افزار به همراه کرک لطف کنید بذارید ...
ممنون.
ممنون.جالب بود
ابن ورژن رو دانلود کردم و اصلانیازی به کرک نداره اما میخوام بدوم با اون ورژن 120 مگابایتی چه فرقی داره؟
لطفا این پست پاک شود ....
Last edited by Glad Boy; 05-05-2010 at 16:25.
آقا من دیگه دارم دیوونه میشم.یه فایل DVD رو باز می کنم،یه بار زیرنویس فارسی میاره ،یه بار انگلیسی،یه بار هر کاری می کنم اصلا نمیاره.kmplayer و Blaze و ... امتحان کردم ،هر کدوم یه فیلمی درمیاره.تو رو خدا کمک کنین.اگه این powerDVD واقعا جواب میده و هر بار که باز می کنی زیرنویس فارسی رو بدون دردسر میاره،لطفا لینکشو بذارین
لینک که بالای همین صفحه هست! بدون دردسی میاره.
ای بابا ،اینم که subtitle اش کلا غیر فعاله!(اولین بار بود که ولخرجی کردم و 51 مگ رو تو روز دانلود کردم،اینم که اینجوری شد!)
من رو صفحه راس کلیک می کنم و میرم که فعال کنم زیرنویس رو ولی ،گفتم،کلا غیر فعاله؛کار دیگه ای هم باید بکنم؟(به بدیهیات هم شک میکنم!)
البته وقتی از رو DVD باز می کنم،زیرنویس اتوماتیک میاد،ولی وقتی رو هارد میریزم،اثری از زیرنویس نیس.
ممنون که راهنمایی می کنید
Last edited by hirondelle; 07-05-2010 at 20:59.
CyberLink Power DVD Ultra Deluxe 9.0
CyberLink PowerDVD Ultra Deluxe 9.0.2320 Multilingual
PowerDVD CyberLink today launched the latest in its DVD player software CyberLink PowerDVD 9, which is offering DVD upscaling technology. PowerDVD 9 feature highlights include the new TrueTheater Technology, which is offering DVD up-scaling to HD-like quality Cinema Mode for watching Blu-ray Discs via Windows Media Center
خوب عزیز من معلومه که رو هارد می ریزی زیرنویس رو نمیاره...ایراد از برنامه نیست.شما اگه می خوای از هارد ببینی باید از دی وی دی ایمیج کامل بگیری بعد تو یه برنامه درایو مجازی بذاری و بعد ببینی...همینطوری رو هارد بریزی نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)