امین جان ممنون بخاطر راهنمایی
شاید اینجا جاش نباشه اما میشه بگی توی KM Player چه جوری میشه فونت زیر نویس رو عوض کرد ؟
امین جان ممنون بخاطر راهنمایی
شاید اینجا جاش نباشه اما میشه بگی توی KM Player چه جوری میشه فونت زیر نویس رو عوض کرد ؟
سلام.
روی صفحه ی کا ام پلیر کلیک راست کنید بخش subtitle اونجا هرکار خواستید بکنید
امین صفحه ی قبل یه عکس گذاشته ، کاملا گویا بید ...امین جان ممنون بخاطر راهنمایی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپیشی جون فونت رو نمیشه از منوی ساب تایتل عوض کرد ها جیگر ...سلام.
روی صفحه ی کا ام پلیر کلیک راست کنید بخش subtitle اونجا هرکار خواستید بکنید![]()
دوست عزیز از منو option بعدperference بعد گزینه subtitle processing اونجا می تونی تنظیمات فونت روانجام بدی.
سلام
من وقتی از ورژن قدیمی sw استفاده می کردم مشکلی با زیرنویس کردن فیلم ها نداشتم
اما الان توی برنامه وقتی فیلم رو باز می کنم هنگ می کنه
این شد که ورژن 4 بتا 3 رو دانلود کردم
از اینجا
تو این ورژن هرچی از روش قدیمی استفاده می کنم زیرنویس اصلا تغییری نمیکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه مشکل داره یا روش زیر نویس کردن عوض شده؟
سلام.
من دانلود کردم برنامه رو تست کردم ظاهر برنامه که تغییری نکرده همون مثل قبلیست اما چون کدک روی سیستمم نصب نیست نتونستم چیزی تست کنم .
حالا چرا از همون ورژن قبلی استفاده نمیکنید
حالا من تا شب یک چیزی تست میکنم میگم![]()
اما واسه من ظاهر برنامه یه کم عوض شده ها
راستی این ورژن نصب کردن هم نخواست همونطوری اجرا میشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گفتم که اون مشکل پیدا کرده بود این اواخرحالا چرا از همون ورژن قبلی استفاده نمیکنی
فیلم رو توش باز می کردم هنگ می کرد
سلام اگه هنگ میکرد کدکی که استفاده میکنید عوض کنید از چی استفاده میکنید ؟
فکر کنم از وقتی Combined-Community-Codec-Pack-2008-01-24 رو نصب کردم اینطور شده باشه
اینو نصب کردم که بتونم فایلهای mkv رو تو jetAudio ببینم
یادم نیست قبلش چی بود
حالا از چی استفاده کنم؟
سلام.
این به نظر من بهتر اگه استفاده کنید
K-Lite Codec
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)