برای خاموش کردن فايروال ويندوز به مسير زير برويد:
Start >>> Control Panel >>> Security Center
بعد از اونجا Windows Firewall را انتخاب کنيد و در صفحه باز شده در قسمت off (not recommended)o علامت تيک بزنيد
برای خاموش کردن فايروال ويندوز به مسير زير برويد:
Start >>> Control Panel >>> Security Center
بعد از اونجا Windows Firewall را انتخاب کنيد و در صفحه باز شده در قسمت off (not recommended)o علامت تيک بزنيد
در مورد اپدیت دستی هم مشکلی دارم ممنون میشم راهنمایی کنید. اینکه من در قسمت تنظیمات دستور العمل را اجرا کردم اما تا 99 درصد که پر میشه دیگه 100 درصد نمیشه من سه ساعت هم منتظر شدم شاید 100درصد بشه که نشد به نظر شما چقدر طول میکشه
Last edited by sharghi; 05-08-2008 at 00:12.
سلام بر همه دوستان لطف كنيد به من بگوييد پيغام زير به چه معني هست
![]()
سلام.من قبلا از ورژنهای 6و7 کسپر استفاده می کردم.بسیار هم عالی بود.
اما الان که ورژن 2009 (Anti virus) رو نصب کردم یه مشکلی دارم و اون اینه که هر بار که میذارم آپدیت کامل میشه و ریست می کنم بعد از مدتی که میگذره و دوباره نیاز به آپدیت هست حدود 10Mb رو باید دانلود کنه که در ورژنهای قبلی شاید 1 تا 2 مگابایت بود.
مشکل از کجاست؟
یعنی اینکه سیستم شما مورد حمله قرار گرفته و کسپرسکی دفع کرده
در توضیحات حملات هم همانطور که مشاهده میکنید کرم Helkern عامل اصلی بوده
البته این کرم صرفا برای سیستم عامل سرور مضر هستش و بر روی سیستم معمولی مخرب نیست
سلام به دوستان من الان در لایسنسم اینو زده.این الان خوبه یا بد.اگه بعد از این مدت تموم بشه چی کار باید بکنم؟یه کلید معمولا بیشتر از این برنامه را آزاد میکنه یا کمتر؟
![]()
Last edited by sms11; 06-08-2008 at 17:05.
Key هایی که خریداری نشدند و در وب انتشار پیدا کرده رو بعد از یه مدت کسپرسکی بلاک میکنه
خب این مدت زمان چند روزه و گاها چند هفته ای طول میکشه تا کسپرسکی Key رو بلاک کنه
به این ترتیب پس از بلاک شدن باید دنبال Key جدید باشید
اما اگه میخواهید برای یک یا دو سال بابت آپدیت و Key معتبر خیالتون راحت باشه باید اقدام به خرید اون کنید
سلام
یک سوالی دارم
ورژن 2009 را اینستال کردم اما مشکل آپدیت کردن را داشت و دوباره همان ورژن 6 را نصب کردم و موقع آپدیت کردن گفت که 5 مگابایت آپدیت دارد ولی وقتی یک مگابایت آپدیت میکند در همان جزئیات آپدیت کردن یک اروری میدهد و مینویسد: Network operation timeout expiredو دوباره شروع میکند از اول آپدیت کردن لطفا بگید چرا این مشکل پیش میاد و چرا وقتی یک مگابایت را آپدیت کرد دوباره شروع میکند از اول آپدیت کردن و برای سریال هم فعلا دارم از همون نسخه 30 روزه خودش استفاده میکنم و از کرک استفاده نمیکنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا راهنمائی کنید
خداحافظ
اینجا رسمه تا دو بار سوالت رو تکرار نکنی جواب نمگیری ؟
اول اینکه یه اشتباهی کردم و دوتا سوال که ربطی به این تاپیک نداشت رو جواب دادم
اصلا حواسم نبود که سوال در تاپیک نامربوط پرسیده شده و باید تاکید میکردم که اعضا رعایت قوانین رو میکردند
با عرض معذرت از مدیران عزیز دو پست بالایی که دادم رو پاک کنند و یا انتقال بدند
دوم اینکه دوستان این تاپیک صرفا برای بررسی تنظیمات محصولات کسپرسکی میباشد
هرگونه سوال در مورد مشکل آپدیت ، هشدارهای کسپرسکی و غیره رو درتاپیک اختصاصی کسپرسکی پی گیری کنید تا سریعتر به جواب برسید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)