خیلی عالیه اینم یه نمونه:
gonahe dooriyat nist,man vaghte ba to boodan niz delam barayat tang mishavad.
خیلی عالیه اینم یه نمونه:
gonahe dooriyat nist,man vaghte ba to boodan niz delam barayat tang mishavad.
خداوند نباید 3 چیز را به آدمی می داد :یکی عشق ..یکی غرور و دیگری دروغ .زیرا به خاطر عشق از روی غرور دروغ می گوید
حیوانات 12 دقیقه زودتر زلزله رو تشخیص می دن اگر خبری شد هوای ما رو هم داشته باش ما رو بی خبر نذار
خانمها در 18سالگی مثل توپ فوتبالن 22 نفر دنبالشونن /28 سالگی مثل توپ هندبالن 10 نفر دنبالشونن/ در 38سالگی مثل توپ گلف 1 نفر دنبالشونه /در48 سالگی مثل توپ پینگ پنگ 2 نفرمی خوان از خودشون دورش کنن و در 58 سالگی همه ازشون فرار می کنن
ترکه می ره مسابقه رو خوانی قرآن ..! سوره "بنی اسراییل" بهش می خوره انصراف می ده
what is like ?like is love......what is love ?love is kiss ......what is kiss?come here i will show u........
شاید این مدلی هم لازمتون بشه کسی چه می دونه
10 شاخه گل برات می فرستم ...9 تا طبیعی ولی دهمی مصنوعی یه کارت هم میزنم بهش که روش نوشته ..تا وقتی که آخرین گل پژمرده بشه دوست دارم
اگر1000 نفربگن دوست دارم یکیش منم اگه که 100 نفر بگن دوست دارم یکیش منم اگه که 10 نفر بگن دوست دارم می دونی یکیش منم اگه کسی بهت نگفت دوست دارم بدون که مردم
با چشم سیات قلبمو پرپر کردی با عشوه هات منو خر کردی ...10 سال با وعده هات ما رو دوشیدی تا اینکه دیشب شوهر کردی
با اینکه خاطرت خیلی عزیزه چشاتم هی واسم عشوه میریزه ولی راستش ازت می ترسم آخه
مامانم گفته این چیزا جیزه
اینو 1نفر از دوستان فرستاده بود ولی کامل نبود این کاملشه با سانسور
عزیزم دیشب وقتی رو من خوابیدی بهترین شب زندگیم بود چقدر تو داغ و گرم بودی داشتم آتیش می گرفتم چه پوست نرم و لطیفی داشتی ولی خودمونیم چه عرقی ازم در آوردی خلاصه هی تو می چر خی رو من هی من می چرخم رو تو دوست دارم ای پتوی گلبافت ..همیشه با پتوی گلبافت...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)