تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 47 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 467

نام تاپيک: دنياي فتوشاپ ( آموزش1)

Super Moderator Shahin King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض 444

سلام دوستان مثل اينكه تاپيك از اون تب و تاب اوليه افتاده . اون هم به اين خاطر هست كه دوستان همكاري نمي كنن . بازم دم داش مهدي گرم كه اگه نبود . اين تاپيك نابود شده بود
    دوستاني هم از روز اول همراهي كردن با اينكه آموزش نزاشتن اما نظراتشون دلگرمي بود براي ما .

خيلي از اعضا اصلا نمي دونن كه همچين تاپيكي هم هست كه اين جاي تعجب داره :shock:
    بعضي از دوستان هم كه با فتوشاپ آشنا هستن پا پيش نمي زارن . آقا نگاه به آموزش هاي پيچيده اين تاپيك نكنين . هر دوستي هر آموزشي بزاره ما استقبال مي كنيم . بعضي از دوستان حتي يك بار هم وارد برنامه فتوشاپ نشدن يا اصلا نصب نكردن . پس لازمه آموزش هاي ابتدايي و در سطح مبتدي هم داشته باشيم . گراميان هر آموزشي كه فكر ميكنين به در مي خوره ارايه كنين . ممنون ميشم .

باز هم جا داره از كليه دوستاني كه آموزش گذاشتن و مهرباناني كه نظر دادن تشكر كنم .
    آقا هر چي دارين رو كنين .

آموزش هاي جديد به زودي

قربانتان : شاهين كينگ

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

مسابقه شماره 2

رنگي كردن عكس سياه و سفيد . اين يكي كمي پيچيده تره رنگي كه شد بزارين ببينيم .

قربانتان : شاهين كينگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

با سلام
    من ار فوتوشاپ cs2 استفاده مي كنم ولي متاسفانه در فيلترها 3D نيست
    لطفا مرا راهنمايي نماييد

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

با سلام
    لطفا مرا راهنمايي نماييد
    سلام گرامي من خودم هنوز اين فتوشاپcs2 رو نديدم .
    شما اگه فتوشاپ 7 تو برنامه هات داشته باشي مي توني اونو نصب كني و بعد از نصب اين ----- رو از داخلش كپي و
    به فتوشاپ جديدت ببري .

ميتوني دانلود كني لينكش رو ندارم يه سر به صفحه اول بزن عزيز دل روز ديدار كلي كد گذاشته . ببين مي توني پيدا كني.

اگه روش انتقال رو بلد نيستي بگم . :?:

قربانت ‌: شاهين كينگ

پروفشنال Roozedidar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط shahin king
    با سلام
    لطفا مرا راهنمايي نماييد
    سلام گرامي من خودم هنوز اين فتوشاپcs2 رو نديدم .
    شما اگه فتوشاپ 7 تو برنامه هات داشته باشي مي توني اونو نصب كني و بعد از نصب اين ----- رو از داخلش كپي و
    به فتوشاپ جديدت ببري .

ميتوني دانلود كني لينكش رو ندارم يه سر به صفحه اول بزن عزيز دل روز ديدار كلي كد گذاشته . ببين مي توني پيدا كني.

اگه روش انتقال رو بلد نيستي بگم . :?:

قربانت ‌: شاهين كينگ
    شاهين جان اگر احيانا پيدا نشد ميشه لطف كني آپلود كني چون حجمشم نبايد زياد باشه و راحته تقاضا ميكنم وگرنه مزاحم نمي شدم عزيز... :oops:

اگه نباشه جاش خالی می مونه sayedreza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ساحلی در عمق دریا

پيش فرض

سلام
    آقا شاهين عكس اين يكي كه فرمودي يك خورده پيچيدس واسه من زيادي پيچيدس . :mrgreen:
    البته ميپيچونمش صبر كنين

Banned mahdilover77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    « زاهدان »

پيش فرض

طريقه وارد كردن متون نستعليق با بهترين كيفيت در فتوشاپ

درد مشترك خيلي‌ها وقتي با برنامه‌هاي نستعليق‌اي مثل چليپا كه كار مي‌كنن اينه كه چطوري متن رو با بهترين كيفيت ممكن و اندازه‌هاي خيلي بزرگ وارد برنامه‌ي فتوشاپ كنن كه حالا يا از اون براي وب استفاده بشه يا براي چاپ (كه چاپ اندازه‌هاي بزرگ‌تري رو ميبره)...، فكر كردم روش خودم رو در رابطه با وارد كردن نستعليق با بهترين كيفيت در فتوشاپ توضيح بدم... ، البته شايد بهترين روش نباشه، ولي راحت‌ترين روشيه كه خودم انجامش ميدم، اگر كسي بهتر از اينو ميدونه تو كامنت‌ها تكميلش كنه... بعد از اينكه متن رو داخل چليپا تايپ كرديد، با انتخاب كردن كل متن اون رو به كليپ‌برد كامپيوتر انتقال بديد...(اگه چليپا بازي در نياره!) بعد او رو به برنامه‌ي كرل پيست كنين(اگه مستقيم توي فتوشاپ پيست بشه، لبه‌هاي متن رنجه رنجه ميشه!) آبجكت پيست شده در كرل رو انتخاب كنيد و به اندازه‌ي دلخواه بزرگش كنيد. (بزرگ‌كردن متن در كرل هيچ تاثير منفي‌اي در كيفيت نداره و تا هر اندازه كه خواستيد ميتونيد بزرگش كنيد- اين قسمت براي چاپ خيلي مفيده چون نياز به اندازه هاي بزرگتر داريم) حالا يك بار ungroup ش كنيد. (در اين زمان حروف به هم ريخته است) حالا از قسمت toolbar گزينه‌ي left align رو انتخاب كنيد تا حروف مرتب چيده بشه.. حالا اگه خواستيد مثلا نقطه‌هاي متن رو جابجا كنيد به صورت دلخواه و بعد با انتخاب كل آبجكت اون رو export كنيد به فايل PNG. بعد اين فايل PNG رو در فتوشاپ باز كنيد (با بهترين كيفيت ممكن!) و بعد از تبديل لايه‌ي background به لايه معمولي با ابزار magic wand و البته tolerance يك پيكسلي (در option bar ش)قسمت سفيد تصوير رو delete كنيد تا فقط خود متن رو تروتميز داشته باشيد...

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    « زاهدان »

پيش فرض

خصوصيات برجسته در ادب فتوشاپ CS

شرکت ادب با انتشار فتوشاپ، نرم افزاري را عرضه کرده است، که آن را از ديگر نرم افزارهاي ويرايش تصاوير، متمايز مي کند. فتوشاپ هميشه سعي کرده است که امکانات جديدي را براي سهولت کار ارائه دهد. آخرين نسخه فتوشاپ که CS ناميده شده (يا فتوشاپ 8 ، اگر شما ترجيح مي دهيد) امکانات بسياري را در بر مي گيرد. ولي در اين به روز رساني، بيشترين سود را عکاسان به خود اختصاص داده اند. در اينجا به 10 امکان از برجسته ترين اين آنها اشاره مي کنيم. 1) بهبود مرورگر تصاوير در فتوشاپ سي اس مرورگر تصاوير فتوشاپ سي اس، نسبت به نسخه هاي قبلي بهبود فراواني يافته است. پيش نمايش سريع، طبقه بندي تصاوير و ويرايش metadata ها از جمله بهبودهاي اين بخش مي باشد . 2) استفاده از "ادغام کننده تصاوير" براي خلق تصاوير پاناروما (Panorama) در فتوشاپ سي اس اين امکان قبلا در فتوشاپ المنت (Photoshop Elements) وجود داشت، از اين پس فتوشاپ سي اس نيز مي تواند تصاوير جدا از هم را به صورت خودکار، کنار هم بچيند و آنها را به شکلي جديد (پاناروما) به شما بدهد. براي استفاده از اين امکان مي توانيد از مسيز زير استفاده کنيد. File > Automate > Photomerge . 3) کليدهاي ميانبر سفارشي در فتوشاپ سي اس کاربر فتوشاپ اينک مي تواند براي خود کليدهاي ميانبر سفارشي و کليدهاي جديد ايجاد کند، کليدها را ذخيره يا به اشتراک بگذارد، جدول کليدهاي ميانبر سفارشي خود را پرينت بگيرد و.. 4) گالري ----- جديد در فتوشاپ سي اس فتوشاپ سي اس افزايش جديدي را در منوي ----- خود شاهد است، از ديگر تغييرات اين بخش امکان مشاهده پيش نمايش کل ----- ها در يک پنجره است. 5) نگهداري History (آخرين اعمال انجام شده) به شکل جديد در فتوشاپ سي اس History جديد فتوشاپ سي اس دست شما را در انتخاب و بازگرداندن آخرين تغييرات باز گذاشته است، ذخيره زمان و عمل آخرين اعمال انجام شده در فايلي جداگانه از برجسته ترين امکانات جديد اين نسخه است. 6) نوشتن روي يک مسير يا شکل در فتوشاپ سي اس و بالاخره، کاربر فتوشاپ مي تواند متن مورد نظر خود را بر روي يک مسير و يا شکل بنويسيد. 7) پالت هيستوگرام (histogram) در فتوشاپ سي اس در نسخه هاي قبلي شما نمي توانستيد پالت هيستوگرام را به صورت جدا گانه باز نماييد، ولي در اين نسحه از فتوشاپ مي توان اين پالت را به صورت يک پنجره شناور در هر کجاي صفحه داشت. 8) صفحه بندي آسان تصاوير براي چاپ در فتوشاپ سي اس در نسخه هاي پيشين براي چيدن و مرتبن کردن تصاوير براي چاپ، کاربر مجبور به طي کردن مراحل مختلفي بود ولي در اين نسحه کار بسيار آسان تر شده است. 9) روشي جديد براي به اشتراک گذاشتن تصاوير در فتوشاپ سي اس فتوشاپ سي اس راهي جديد براي به اشتراک گذاشتن تصاوير پيش روي کاربر گذاشته است، مي توان تصاوير را براي دوستان و يا فاميل به اشتراک گذاشت، و يا گالري تصوير اينترنتي ايجاد کرد. 10) امکان جديد فيدهاي عددي در فتوشاپ سي اس يکي از امکانات جديد کنترلي در فتوشاپ سي اس، امکان تغيير دادن عدد درون فيلد عددي با استفاده از موس مي باشد.

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    « زاهدان »

پيش فرض

نحوه کاهش حجم تصاوير در فتوشاپ

احتمالا براي شما هم پيش آمده كه بخواهيد عكسي را كه اسكن كرده ايد يا با دوربين هاي ديجيتال گرفته ايد، روي فلاپي ديسك كپي كنيد يا از طريق اي ميل براي آشنايان ارسال كنيد. در اين مواقع يكي از مشكلاتي كه اغلب به آن بر مي خوريم، حجم بالاي عكسها است. در اين جا ميخواهيم روش كم كردن حجم عكسها را بررسي كنيم. به صورتي كه حجم آنها به حد اقل برسد و از كيفيت آنها نيز حتي الامكان كاسته نشود. براي مثال ما عكسي با فرمت Tif داريم كه با دقت 300 نقطه در اينچ اسكن شده است. اولين نكته اي كه در حجم تصاوير اهميت زيادي دارد ، فرمت آنهاست، براي مثال فرمت ها Tiff و Psd حجم بسيار بالائي دارند ولي فرمت هائي مثل Gif و Jpg كمترين حجم را دارند.پس مهم ترين كار تغير فرمت تصاوير است. نكته دوم، دقت تصوير مي باشد.براي اين كه كيفيت عكس هنگام چاپ مناسب باشد، دقت آن حد اقل بايد برابر 300 نقطه در اينچ باشد، ولي براي مشاهده تصوير روي مانيتور دقت 72 نقطه در اينچ كافي است . تصوير را در فتوشاپ باز مي كنيم. اولين كار اين است كه دقت تصوير را پائين بياوريد. براي اين كار از منوي Image گزينه Image size را انتخاب كنيد. در اين كادر در بخش Resolution در پائين كادر عدد 300 را تبديل به 72 كنيد و Ok را كليك كنيد. با اين كار دقت تصوير به 72 نقطه در اينچ كاهش مي يابد. قدم بعدي اين است كه ابعاد عكس را كاهش دهيد. اين كار به ميزان زيادي از حجم آن كم مي كند. باز هم از منوي Image گزينه Image size را انتخاب كنيد. اين بار در بخش Document size طول و عرص عكس را كم كنيد. براي مثال، چنين عكسي با ابعاد ۶ در ۸ مناسب به نظر مي رسد. سپس ok را كليك كنيد. قدم آخر تغير فرمت عكس است از منوي File گزينه Save for web را انتخاب كنيد. در بخش Settings فرمت Jpg را انتخاب كنيد و در زير آن ، كيفيت را روي Medium تنظيم كنيد. ميتوانيد كيفيت عكس را در كادر سمت چپ ببينيد. در بخش پائين نيز حجم عكس با كيفيت كنوني نشان داده مي شود. دكمه Save را كليك كنيد، مكان ذخيره سازي و نام عكس را مشخص كرده و باز هم Save را كليك كنيد. ميبينيد كه حجم عكس نهائي، اختلاف زيادي با عكس اصلي دارد. عكس اوليه با فرمت Tiff حدود 10 مگابايت و عكس نهائي حدود 5 كيلوبايت حجم دارد. يعني يك دو هزارم.

حـــــرفـه ای mehdi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    87

پيش فرض

سلام دوستان - چطورين - ميبينم كه خوش ميگذره !

من الان از يه كافي نت از شهر رويان دارم اين تاپيك رو براتون ميفرستم ! مامانه بزور متوصل شد وو ما از كامپوتر جدا كرد .... !

----

يكي از دوستان گفته كه ----- 3 دي رو نداره - من وتي رفتم برات لينكه دانلودشو ميزارم تا بتوني تو سي اس 2 هم استفاده كني !

بروبچ فلا - شاهين جان - خداحافظ !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •