این یکی از دلایل زیاد بودن رای هست ولی خود دوربینش هم یکی از بهترینهاست
همه میدونن در حال حاظر n70 خیلی زیاد شده (به مراتب بیشتر از k750 )پس چرا 8 تا رای بیشتر نیاورده شما از کجا میگویی n90 بهتر است دلیلی داری روکن
همه میدونن در حال حاظر n70 خیلی زیاد شده (به مراتب بیشتر از k750 )پس چرا 8 تا رای بیشتر نیاورده شما از کجا میگویی n90 بهتر است دلیلی داری روکن
یه عکس با K750 به نظر شما زرد نیست (من نگرفتم یکی اینو تو تاپیک بهترین عکاسی گرفته گرفته )
D:\Documents and Settings\mohammad\Desktop\448563t.jpg
من از همون اول گفتم k750 زرد عکس میگیره
ظمنا تو بیشتر سیاتها گفتن که k750 ,w810 دوربینشون کاملا یکی هست
دوست من همه میدونم که الان بیشترین گوشی دست مردم k750 هست . حتی از اون موقع که به 6600 میگفتن 66جواد هم زیاد تره. n70 اصلا به اون صورت که شما میگی زیاد نشده.
هر کی هر گوشی داره به اون رای میده معلومه که k750 باید از همه بشتر رای بیاره.دوربین w810 که همه میگین k750 هست اونم باید رای بیاره.
من که تاحالا شنیده بودم n70 خز ترین گوشیه تو اهواز که دست رفتگر ها هم یه n70 میبینی(شوخی)
تاپیک های دیگه رو هم که خونده بودم میگفتن n70 یا همون nجوات خیلی خزه حالا بگذریم
نه شما w810 داری ؟ وژدانا با دوربینش کار کردی ؟ چرا بیهوده حرف میزنی (لحنم ملایم بود ها ناراحت نشی)
این سایت ها هم هرچی میخان مینویسن (بازم میگم کیفیت دوتاشون یکیه اما با توجه به شواهد تفکیک رنگ و فکوسشون خیر
یکم فکر کن : تو میگی با دوربین k750 کار کردی منم با w810 چند تا عکس گذاشتم ببین یکین واقعا مل من زرد میندازه؟
تذکر مهم
عکاس ناشی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باید وایت بالانس رو روی فلور سنت تنظیم کنه تا این مشکل پیش نیاد
این مشکل نرم افزاری تو و810و و900کاملا حل شده است
من عکساتو دیدم که از چند تا گل عکس گرفتی
متاسفانه من ان 90 دستم نیست اگه بود عکسای توپ مینداختم
شاید تو شهر شما n70 جوات شده
ولی تو بیشتر شهرها پایتخت حتی شهر خودمون کرمانشاه k750 وحشتناک زیاده
من خودم K750 داشتم. الان هم K800 خريدم تقريبا تمام مدلهاي نوكيا و سوني اريكسون رو هم چك كردم و به اين نتيجه رسيدم كه تو 2 مگاپيكسلي ها فقط K750 و تو 3 مگاپيكسلي ها فقط K800 .
اشتباه به نتیجه رسیدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)