باکستون چیه؟؟
باکستون چیه؟؟
برو اینجا دومی بگیریعنیK750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.ra r
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بقیه اش رو هم که خودت میدونی دیگه
-برای نصب درایور کابل دیتا به مسیر زیر برین
Control Panel=>System=>Hardware=>Device Manager
کلید c گوشی رو پایین نگه دارین و کابل رو وصل کنید تو device manager یک علامت سوال ظاهر میشه روش کلیک راست کنید و Update Driver رو کلیک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از حالت فشرده خارج کنید و مسیرش رو به کامپیوتر بدین
-برای نصب درایور کابل دیتا به مسیر زیر برین
Control Panel=>System=>Hardware=>Device Manager
کلید c گوشی رو پایین نگه دارین و کابل رو وصل کنید تو device manager یک علامت سوال ظاهر میشه روش کلیک راست کنید و Update Driver رو کلیک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از حالت فشرده خارج کنید و مسیرش رو به کامپیوتر بدین
البته قبلش باید گوشی رو خاموش کنی و وقتی هم که نرم افزار میگه گوشی رو وصل کن باید گوشیت خاموش باشه
Last edited by active_277; 25-12-2006 at 09:43.
آقا سياوش ما يه فايل منيجر واسه گوشي گرفتيم كه موقه كار هي yes no ميخواد يه پچ با پسوند vkp به ما معرفي ميكني چون تو topsony پچش با يه پسوند ديگه هست
يه سوال ديگه من گوشيم رجيستر قانوني نيست اگر main پچ شده رو جاي main اصلي بريزم مشكلي پيش مياد ممنون
اقا سياوش با اين روش جديدي كه گفتيد مي شه k750 رو به w800 تبديل كرد؟و از اون به عنوان واكمن استفاده كرد؟
يا اينكه براي اضافه كردن يه سري برنامه و پچ مناسبه
active_277 جان قربونت برم 2 هفته بود نمی تونستم این کار را بکنم
ممنون اکتیو جان ولی مشکل من اینه که با وجود نصب کردن این مشکلو دارم!!![]()
آقا سياوش ممنونم ولي چون گيج شدم ميخواستم براي گوشي كا800 برنامه هايي كه لازمه و فايلهايي كه بايد بگيرم اينجا بزارين من دانلود كنم آخه توي سايت top sony يه عالمه فايل هست براي كا800 نميدوم كدوم رو بايد بگيرم چي كار كنم. من ميخوام فضاي اس ام اس و صداي پخش موزيك زياد بشه و كيفيت فيلمبرداريشم بهتر بشه برنامه اي كه اين تغييرات رو بايد انجام بدم phone x هستش؟؟ ممكنه براتون اينجا بزارين دانلود كنم و بدونم چيكار كنم ميخوام اطلاعات كافي رو در اين مورد داشته باشم بد انجام بدم كه موفقيتم در انجام كار بيشتر باشه بازم ممنونم از شما دست عزيزم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)