تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 139 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 1381

نام تاپيک: آموزش فلش و نفوذ به گوشی های با Cid 49 بوسیله کابل همراه گوشی ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان من گوشیمو فلش کردم از حالت رجیستر بودن در اومده باکس هم دارم چه طوری میتونم ای می را چنج کنم لطفا کمکم کنید
    باکستون چیه؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

واسه برگردوندن کا750 تبدیل شده به دبلیو 800 با این نرم افزاری که اینجا گفتین و فایل مربطوطه اش ، چه فایلی لازمه ؟

کا 750 من قبلا R1ca021 بود
    برو اینجا دومی بگیریعنیK750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.ra r
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و بقیه اش رو هم که خودت میدونی دیگه

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من usb flash driverرو عوض کردم دوباره انتحان کردم دیککانکت ریکانت میشه ولی بهد از چند بار این پیغامو میده:
    مشکل چیه وچرا؟
    -برای نصب درایور کابل دیتا به مسیر زیر برین
    Control Panel=>System=>Hardware=>Device Manager
    کلید c گوشی رو پایین نگه دارین و کابل رو وصل کنید تو device manager یک علامت سوال ظاهر میشه روش کلیک راست کنید و Update Driver رو کلیک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از حالت فشرده خارج کنید و مسیرش رو به کامپیوتر بدین

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من usb flash driverرو عوض کردم دوباره انتحان کردم دیککانکت ریکانت میشه ولی بهد از چند بار این پیغامو میده:
    مشکل چیه وچرا؟
    کلید c گوشی رو پایین نگه دارین و کابل رو وصل کنید تو device manager یک علامت سوال ظاهر میشه روش کلیک راست کنید و Update Driver رو کلیک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از حالت فشرده خارج کنید و مسیرش رو به کامپیوتر بدین
    البته قبلش باید گوشی رو خاموش کنی و وقتی هم که نرم افزار میگه گوشی رو وصل کن باید گوشیت خاموش باشه
    Last edited by active_277; 25-12-2006 at 09:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه fujin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

آقا سياوش ما يه فايل منيجر واسه گوشي گرفتيم كه موقه كار هي yes no ميخواد يه پچ با پسوند vkp به ما معرفي ميكني چون تو topsony پچش با يه پسوند ديگه هست
    يه سوال ديگه من گوشيم رجيستر قانوني نيست اگر main پچ شده رو جاي main اصلي بريزم مشكلي پيش مياد ممنون

داره خودمونی میشه rezvideo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اقا سياوش با اين روش جديدي كه گفتيد مي شه k750 رو به w800 تبديل كرد؟و از اون به عنوان واكمن استفاده كرد؟
    يا اينكه براي اضافه كردن يه سري برنامه و پچ مناسبه

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

گوشیم دیگه بالا نیومد !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

البته قبلش باید گوشی رو خاموش کنی و وقتی هم که نرم افزار میگه گوشی رو وصل کن باید گوشیت خاموش باشه
    active_277 جان قربونت برم 2 هفته بود نمی تونستم این کار را بکنم

داره خودمونی میشه lind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ممنون اکتیو جان ولی مشکل من اینه که با وجود نصب کردن این مشکلو دارم!!

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز

در مورد افزایش فضای اس ام اس قبلا توضیح کامل دادم و چند پست توضیحات رو کامل تر کردم
    بعضی از چیز هایی که شما گفتید مثل ذخیره اس ام اس در مموری و ایجاد پوشه در اینباکس رو باید بگم که برای هیچ گوشی سونی اریکسن جاوایی عملی نیست اما برای بقیه باید بگم که امروز یه خبر خوش دیگه رسید

دوستانی که می خواهند درایور دوربین یا صدا یا بقیه تغییرات مربوط به FS رو انجام بدن منتظر باشن تا امشب آموزش جدیدی برای این کار بدم تا دیگه نیازی به استفاده از PHONE XS که خیلی ها ازش شاکی بودن رو نداشته باشن

آقا سياوش ممنونم ولي چون گيج شدم ميخواستم براي گوشي كا800 برنامه هايي كه لازمه و فايلهايي كه بايد بگيرم اينجا بزارين من دانلود كنم آخه توي سايت top sony يه عالمه فايل هست براي كا800 نميدوم كدوم رو بايد بگيرم چي كار كنم. من ميخوام فضاي اس ام اس و صداي پخش موزيك زياد بشه و كيفيت فيلمبرداريشم بهتر بشه برنامه اي كه اين تغييرات رو بايد انجام بدم phone x هستش؟؟ ممكنه براتون اينجا بزارين دانلود كنم و بدونم چيكار كنم ميخوام اطلاعات كافي رو در اين مورد داشته باشم بد انجام بدم كه موفقيتم در انجام كار بيشتر باشه بازم ممنونم از شما دست عزيزم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •