آخرش IR-TCI از همش بهتره و بس![]()
آخرش IR-TCI از همش بهتره و بس![]()
ای متعصب. منطقت رو به کار بنداز.
منم باهات موافقم![]()
مردم از ثبتنام سيمكارت تلفن همراه در بهمن استقبال نميكنند
سيمكارتهاي اپراتور اول تلفن همراه در بهمنماه امسال با قيمت 288 هزار تومان ثبتنام ميشوند اما كارشناسان بر اين عقيدهاند كه مردم به دليل تجربهي تلخ از ثبتنام دورهي گذشته استقبال خوبي از اين ثبتنام به عمل نخواهند آورد.
به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فروشندگان سيمكارت تلفن همراه در بازار معتقدند در جريان كاهش اخير قيمت سيمكارت در بازار كه بعضا تا 10 هزار تومان نسبت به هفتهي گذشته رسيد، قيمت سيمكارت با كد هفت افت چشمگيري داشته و عرضه و تقاضا براي سيمكارتهاي كد چهار و شش بيشتر شده است.
كاهش قيمت سيمكارت در بازار تا مرز قيمت ثبتنامي ادامه دارد
افشار فروتن لاريجاني - رييس انجمن فروشندگان سيمكارت، گوشي و لوازم جانبي- در گفتوگو با خبرنگار ايسنا اظهار كرد: با توجه به اعلام رسمي ثبتنامهاي آتي سيمكارت تلفن همراه، شاهد ادامهي روند كاهش قيمتها خواهيم بود و اين كاهش قيمت سيمكارتها تا مرز قيمت ثبتنامي ادامه خواهد داشت.
وي با اعتقاد بر اين كه اين كاهش را بهويژه در سيمكارتها با كدهاي جديد شاهد خواهيم بود، گفت: البته افراد به دلايلي از جمله پرستيژ، علاقهي زيادي به خريد كد جديد هفت به دليل اين كه جديدترين كد است، نشان نميدهند و به دليل ارزاني و از طرفي به نسبت قديميتر بودن، بيشتر به سمت خريد كدهاي چهار و شش علاقه نشان ميدهند.
استقبال از ثبتنام اين دوره به حداقل ميرسد
او با بيان اين كه رويكرد سرمايه گذارانه در سيمكارتهاي اپراتور اول و ثبتنامي در دورهي جديد كه در بهمنماه صورت ميگيرد، وجود نخواهد داشت گفت: كساني كه ثبتنام انجام ميدهند، در واقع متقاضي استفاده از سيمكارتها، براي تامين نيازشان ثبتنام ميكنند، بنابراين استقبال از ثبتنام اين دوره به حداقل خود خواهد رسيد.
مردم از دورهي قبلي ثبتنام سيمكارت تجربهي تلخي دارند
به گفتهي او تجربهاي كه در اين دوره صورت گرفت، براي مردم تلخ بود و كساني كه ثبتنام كردند، حدود 25 تا30 هزار تومان متضرر شدند و به اعتقاد من به دليل اين تجربهي تلخ از ثبتنام اين دوره استقبال خوبي صورت نخواهد گرفت.
به گفتهي اين كارشناس سيمكارتهاي اپراتور دوم تلفن همراه (ايرانسل) نيز دليلي براي كاهش قيمت سيمكارت است، اما خبر ثبتنام 288 هزار توماني سيمكارتهاي جديد مزيد بر علت شد و سيمكارتهاي اعتباري تاليا نيز به دليل پوششدهي و از طرفي افزايش مدت زمان شارژ، متقاضيان زيادي پيدا كرده و مشتركان اين سيمكارتها نيز از آن رضايت كاملي دارند و قيمت آن عليرغم كاهش قيمت سيمكارتهاي اپراتور اول افزايش داشته است و در حال حاضر بين 90 تا 100 هزار تومان در بازار خريد و فروش ميشود.
يكي از فروشندگان سيمكارت تلفن همراه در بازار دربارهي استقبال مردم از ثبتنام سيمكارت تلفن همراه در بهمن ماه، سال جاري معتقد است كه مردم استقبالي از اين ثبتنام نخواهند كرد زيرا به دليل ارزان بودن سيمكارتها و متضرر شدن مردم از ثبتنام سيمكارتهايي با كد هفت كه تا به امروز تا 30 هزار تومان از قيمت ثبتنامي خود يعني 360 هزار تومان كاهش يافته است استقبالي از اين ثبت نام نخواهد كرد.
فروشندهي ديگري معتقد است كه مشتريان علاقهاي به ثبتنام در دوره جديد ندارند اما يكي ديگر از فعالان در بازار ميگويد كه بر روند خريد و فروش سيمكارتها در بازار، سياست كلي حاكم است و حدود يك هفته پيش از ثبتنام قيمتها افزايش مييابند، بنابراين مردم در زمان مواجهه با اين افزايش به ثبت نام هجوم خواهند آورد.
به گفتهي اين فروشنده در زمان نزديك شدن به ثبت نام بهمنماه به طور قطع قيمتها تا حدود 40 تا 50 هزار تومان افزايش مييابند و در اين افزايش فروشندگان بازار دخالتي ندارند.
منبع:isna
در کرمانشاه شایئه شده که تا 2 ماه دیگر سیم کارت های ایرانسل آنتن نخواهد داد و من امروز با 09351300000 تماس گرفتم و جالبه که بدونین گفت شماره مورد نظر اشتباه میباشد
اره نمی دونم چرا از تلفن ثابت تماس می گیری اینو میگه ولی من با موبایل بابام تماس گرفتم درست بود
ولی این ایرانسل خیلی خوه من که خودم میخوام بفروشم ایرانسل بگیرم
از تلفن ثابت یه کمی سخت می تونی تماس بگیری تا موقعی که کامل به شهرستان ها وصل بشه.
در ضمن این قرارداد ایرانسل با مخابرات 15 ساله هست و این حرف ها رو آدمهایی میگن که سیم کارت اپراتور اول زیاد دارند.
من خودم کسی رو میشناسم که 350 سیم کارت دولتی برای فروش داره ولی کسی با قیمتی که ضرر نکنه ازش نمی خرند
تعرفه های ایرانسل تا ۲ماه آینده بر اساس ثانیه میشود
مدیرعامل اپراتور دوم، گفت: همچنان تعرفههای مکالمهی سیمکارتهای ایرانسل، بر حسب "دقیقه" است، با این حال ظرف دو ماه آینده تعرفهها به صورت ثانیه محاسبه خواهد شد.
علیرضا قلمبر دزفولی، در گفتوگو با سیتنا، در خصوص بار حقوقی این حرکت شرکت ایرانسل، اظهار داشت:عملیات اجرایی ایرانسل بر اساس آنچه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به این شرکت ابلاغ کرده است، صورت میگیرد.
وی، خاطرنشان کرد: البته با توجه به ابلاغ جدید سازمان تنظیم مقررات در زمینه تبدیل تعرفه مکالمه از دقیقه به ثانیه، شرکت ایرانسل بلافاصله شروع به اصلاح نرمافزار کرده است.
دزفولی، در عین حال تصریح کرد: در مدارک ارایه شده به مشترکان ایرانسل در هنگام خرید سیمکارت، آنها کاملا از نوع تعرفه مطلع بودند.
مدیرعامل شرکت ایرانسل، در پایان گفت: محاسبهی تعرفه بر اساس دقیقه، امری غیرمعمول در سطح دنیا نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)