تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 143 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 1423

نام تاپيک: کلوپ w950

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض ستادل؟

سلام
    کسی میدونه به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چقدر میشه اطمینان کرد؟؟ مخصوصاً قیمتهایی که میده؟؟ w950 با گارانتی سیتادل زده 582000 تومان !!!
    این سایت یکی از بهترین سایت هایی هست که تو ایران داره کار میکنه و خدمات این شرکت یکی از بهترین هاست
    قیمت ها همه به روز هستن و اگه میبینید یه قیمت بالاست چون با گارانتی سیتادل هستش چون این شرکت کلآ با قیمت بالا یه گوشی رو ارائه میده وگرنه مثلآ پی 990 الان با گارانتی نوین حدود 320 هستش ولی سیتادل حدود 555 یا 540 این شرکت یعنی سیتادب پول اسمشو داره میگیره وگرنه هیچ فرقی با شرکت های دیگه ایی که گارانتی ارائه میدن نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

صدای این گوشی از کا 750 که بیشتره و خیلی خیلی شفاف تر به نظر من هیچ وقت صدای سری w را با سری k مقایسه نکنید.
    می تونم بگم صدای دبلیو 800 با دبلیو 950 زیاد فرقی نداره ولی اگه بخای در موقع هندزفری مقایسه کنی میتونم بگم 950 خیلی شفاف تره و با کیفیت تر این نظر منه اگه کسی نظر دیگه ایی داره بگه خوشحال میشم
    منم کم کم دارم دارم هوسی میشم که بخرمش. یه بنده ی خدایی قرار شد دست دوم بخرم 480 تومان. 40-50 روز میشه که استفاده کرده ولی تمیزه خط و خشی هم نداره. به نظر شما خوبه؟
    فقط بعضی ها میگن که صدای 950 انقدر کمه که بین واکمنها از همه ضعیفتره . این من رو یه کمی ناامید کرده . آیا واقعا همینطوره؟ دوستانی که 950 دارند خواهشا بیان کمک کنند تا این بحث به پایان برسه.
    خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اصلآ همچین چیزی نیست صدای این گوشی اصلآ کم نیست نمی دونم چطور این حرفو زدن؟

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

من فکر میکنم صدای اسپیکرش در حد دبلیو 810 هست
    فکر نکنم به 550 یا 900 یا 850 برسه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

حالا صدای دبلیو 810 خوب هستش یا نه ؟ چون من ازش استفاده نکردم

داره خودمونی میشه Peeedan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

آقایون من یه خواهشی داشتم !!!!!!!!!!!!!!!!
    ممکنه یکی تم Defult دبلیو 950 رو به من بده ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض آره.......

منم قبول دارم این حرفو و همان طوری که گفتم توی هندزفری تمام گوشی های سرس دبلیو رو می خوره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام بالاخره منم یه 950 خریدم به قیمت 508 هزار تومان با گارانتی سیتادل.
    توی گوشیهای قبلیم. من رم گوشی ام رو توی رم ریدر میذاشتم و آهنگ توش می ریختم ولی با این گوشی بلد نیستم . چون اصلا رم نداشته بید خب دیگه آدم دهاتی به ما میگن
    در ضمن کیفیت ال سی دی اش فوق العاده هستش.
    حالا به من بگید چطوری از توی کامپیوترم توش آهنگ بندازم میام همه چیزش رو برای شما باز گو میکنم. شب بخیر
    dar zeman bale sedash zaiifeeeeeeeeeeeeee vali tooye handsfree foghol-ade hastesh .
    vali ba inke zaife vali sedaye molayem va delnavazi dare keyfiytesh khoobe
    Last edited by kazem000; 29-05-2007 at 14:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

بالاخره بعد از یک ماه دویدن و فرستادن تقریبا 40 تا پست بالاخره گوشی رو گرفتم اونم دبلیو 950 از دیروز تا به حال نشستم باهاش کار کردم و نقاط ضعف و قوتش رو بررسی کردم و برای کسانی که میخوان این گوشی رو بگیرن یا شک دارن توضیحاتی بدم.
    اول از همه وقتی که میخواهید صفحه رو روشن کنید از شما یه سوالی می پرسه که بلد نیستم چی هستش احتمالا می پرسه که فقط با واکمن کار میکنید یا اینکه هم تلفن و هم واکمن که برای صرفه جویی توی باتری هستش.
    دوم اینکه وقتیکه با دکمه های شماره 1-2-3- کار میکنید اشتباهی دکمه های پایین رو میزنید (احتمالا) ولی بعدا متوجه میشوید که اگه یه کم بالای دکمه رو هدف بگیرید این اتفاق نمی افته . دل کل شماره گیری اولش سخته ولی بعدش فوق العاده راحت میشه . اونجوری که معلومه عمر این دکمه ها خیلی بالاست و به راحتی و یا به هیچ وجه خراب نمیشه.
    انداختن سیم کارت هم راحت هستش یه محافظ فلزی داره که بایستی اون رو کنار بزنید.
    دکمه ی ok برای جواب دادن به مکالمه ندارد و همچنین کلیدهای جهت را که نشون میده نداره. که این خیلی قشنگش کرده و میتونید با دستتون از صفحه ی لمسی استفاده کنید یا با اون قلم کارکنید.
    وقتی صفحه رو می بینید می فهمید که کیفیت ال سی دی چقدر خوبه . در مورد ال سی دی و صفحه اش هیچی نمیتونم بگم از بس که فوق العادهههههههههههههههههه هستش . رنگهای صفحه انگاری دارند با شما صحبت میکنند. و شما خیلی حال میکنید انگار یه چیز عجیب دستتتونه (اوج ذوق زدگی )
    سمت چپ هم یه دکمه هستش که برای رفتن به منوی قبلی هستش یا به قول معروف بک اسپیس هستش که یه کم کار کردن باهاش سخته چون یه کم عرض گوشی بیشتره و برای کسانی که دستشون کوچیکه یه کم مشکله
    سمت راست هم دکمه ی play و تنظیم صدا هستش که برای تنظیم صدا یه کم اذیت میشوید هم به دلیل قبلی و هم اینکه یه کم این دکمه داخله ولی در کل مشکل خاصی نیست . تا الان با این گوشی خیلی حال کردید.
    صفحه ی تاچ اسکرین این گوشی می تونم بگم که بهترینه و من تا حالا اینطوری ندیده بودم با قلم به راحتی کار میکنید . قلم راحت توی جای خودش میره و محکم میشه و هیچ مشکلی نست . حتی با لمسی ساده میتوانید به منوهای مختلف بروید. تنها گوشی که من دیدم کار کردن باهاش خیلی راحته همینه. از همون صفحه ی اول حتی میتوانید با دست خودتون بلوتوث را روشن یا خاموش کنید . یک منوی today در اول صفحه داره که خیلی توپه و با دست هم میتوانید باهاش کار کنید.
    وقتی من این گوشی رو توی علا الدین خریدم و میخواستم سیم کاردم رو از گوشی D820 سامسونگم در بیارم نوشته بود که عدم ارائه سرویس ولی وقتی که سیم کارتم رو به این گوشی انداختم تا آخر آنتن میداد . نشون از آنتن دهی فوق العاده این گوشی هستش.
    این گوشی کاملا خوش دسته و باهاش حال میکنید . الان که داشتم تایپ میکردم یه نفر به من زنگ زد صحبت کردن با هندزفری با بهترین کیفیت هستش و اگر شما اروم هم حرف بزنید به راحتی طرف مقابل صدای شما را می فهمه.
    وقتی که به قسمت واکمن بروید سه دکمه ی play عقب و جلو روشن میشه که گوشی رو خیلی قشنگ میکنه.
    خب می مونه شارژ گوشی . مدت زمان شارژ گوشی به نظرم نسبت به گوشی قبلی ام در حد متوسط به بالا هستش . ولی نسبت به نوکیا خیلی بهتره.(البته بعضی از مدلهای نوکیا به نوکیداران توهین نشه )
    خب حالا شما از قسمت موزیکهای من موزیکهایتان را انتخاب میکنید که پخش کنه . اینجا شما ناامید میشوید به خاطر صدای اسپیکر واقعا ضعیف این گوشی که یه جورایی من رو وادار کرده که شاید عوضش کنم (شاید) این گوشی از نظر صدای بم (باس) کمتری داره. ولی در عوض صدای کاملا ملایمی داره که کیفیتش فوق العادست و شاید بعضی ها صدای ضعیف اون رو ببخشند (من نمی بخشم) خب اینجاست که آدم میگه این چه جور گوشی واکمن هستش اونم آخرین مدلش . حالا هندزفری رو نصب میکنید. یه دفعه امیدوار میشوید به گوشی اصلا نه به اون صدای ضعیف اسپیکر ولی نه به این هندزفری فوق العاده . کیفیت 20 صدای 20 . هندزفری اش هر چی بگم کم گفتم . اگه اهل این هستید که بیشتر از هندزفری استفاده کنید و فقط موزیک رو خودتون گوش بدهید و نه برای در و همسایه این انتخاب خوبیه.
    سرعتش اولین منویی که انتخاب میکنید یه کم پایین میشه اما چون سیمباین هستش میشه توجیهش کرد و نسبت به بعضی مدلهای نوکیا سرعتش بهتره!!! اما اگر همان منو را برای دومین بار بره هیچ مشکلی ندارید و سریع به صفحه ی بعد ی میره.
    در کل گوشی خوب و با کلاسی هستش وزن مناسبی هم داره . محافظ ال سی دی اش هم رو به زیبایی روی ال سی دی گذاشتن و اگر مراقب باشید تا ماه ها کنده نمیشه (منظورم همون برچسب هستش حالا نمیدونم درست گفتم یا نه )
    گوشی محکم و خوش ساختی هستش.
    راستی امروز از نظر صدای اسپیکر مقایسه اش کردم. تا این بحث به پایان برسه . توی این تاپیک بعضی ها گفتن که اندازه دبلیو 810 قدرت داره بعضی ها هم گفتن که از همه بهتره . بعضی ها گفتن در حد p990 هستش ولی من گوشی k310 شاید خنده دار باشه. با این مقایسه کردم هر دو گوشی یه آهنگ داشتند با هم ok کردم و متوجه شدم که صدای کا 310 به مراتب از 950 بیشتره البته کمی (اغراق شد) ولی کا 310 اگه زیادش کنید یه کم صداش خراب میشه ولی 950 همانطو رکه گفتم صدای ملایم و با کیفیتی داره.
    بازم بگم که ال سی دی و تاچ اسکرین 950 فوق العاده هستششششششششششششششش. باید کار کنید تا بدونید . اگه سوالی بود در خدمتم . راستی رادیواش هم خوب آنتن میده و صداش ضعیفه . فیلم رو هم امتحان نکردم ولی چون 30 فریم در ثانیه هستش باید خوب نشون بده با اون صفحه ی بزرگش
    آخیش تموم شد سرم درد گرفت برم یه کم با هندزفری اش حال کنم
    Last edited by kazem000; 29-05-2007 at 17:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

راستی یک اتفاق جالب انقدر این تاچ اسکرینش حساسه که نگو و نپرس باید صفحه رو قفلش کنید . چون اامروز سوار ماشین بودم جلو نشسته بودم یکی اومد بغلم نشست(این قمی ها جلو دو نفر سوار میکنن) داشتیم میرفتم یه صدای ویز ویزی میومد. پیاده شدم فهمیدم که واکمنش روشن شده بود ولی صداش خیلی ضعیفه توی خیابون شلوغ نمی فهیمدم چون امروز تا رسیدم مدرسه گوشیم رو در اوردم تا یه نفر ببینه که چه گوشی باحالی دارم و ما هم یه کم کلاس بذارم. متوجه شدم 8 دقیقه قبلش یکی زنگ زده بوده ولی به خاطر صدای ضعیفش تماس رو از دست دادم . ولی بذارید توی جیبتون هم ملودی باشه و هم لرزه تماس را از دست نخواهید داد.
    تشکر یادتون نره
    Last edited by kazem000; 29-05-2007 at 18:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •