من هم با وزنش مشكلي ندارم
مشكل عمده من با n90 تو قديمي بودن سيمبينشه البته همونم تو زمان خودش جديد بود
من هم با وزنش مشكلي ندارم
مشكل عمده من با n90 تو قديمي بودن سيمبينشه البته همونم تو زمان خودش جديد بود
به خدا N90 هیچ مشکلی غیر از نداشتن ویبره نداره ... اگه ویبره داشت من هیچ موقع عوضش نمیکردم ...
سامان تو مگه اخراج نشده بودي ؟؟؟![]()
البته من پيگير كارت بودم و فهميدم كه دو هفته اخراج شدي اونم به خاطر بحث با اون رفيقمون كه غير از ادعا هيچي نداره حتي گوشي هم فكر نكنم داشته باشه
به هر صورت خوشحالم برگشتي ما كه ديگه قاطي پاكت پيسي شديم و نوكيا و ان95 رو بي خي شديم اينجا هم ديگه كم ميام جاهاي باحالتري هست همين نزديكيا![]()
سلام ايمان جان پاكت پيسي مبارك
حالا چي شده كه رفتي پاكت پيسي خريدي ؟!
چطور گوشي هستش ؟! ماركش چيه ايميته ؟!
سلام ایمان جان اولا ممنون که اینقدر پیگیر کارهای من هستی و تمام اوضاع و احوال منو دنبال میکنی ...![]()
من که دیگه به یه نفر قول دادم درباره اون بابا دیگه هیچ بحث و مجادله ای نکنم با اینکه میدونم .... اصلا دیگه نمیخوام دربارش حرف بزنم ...
منم خوشحالم دوستای گلی مثل شماها دارم![]()
اره پست هاتو توی Pocket pc دیدم منم پست هاتو دنبال میکنم منم سعی میکنم بیشتر اون طرفا بیام ....
آقا شما ها که N90 داشتین،بجز ویبره چی کم داره؟
الآن اگه من بگیرم خوبه؟
هیچی کم نداره تنها عیبش همونه اگه میتونی باهاش کنار بیای و واست زیاد مهم نیست بگیرش چون واقعا گوشیه خوبیه ... خدا شاهده فیلم برداریش عالیه عالی .... ولی زیاد صداش بلند نیست حالا خودت تصمیم بگیر ... ولی مجموعا گوشیه خوبیه ...
با سلام
دوستان عزيز من ميخواهم n90 بگيرم ولي قيمت دقيق را نميدونم اگه لطف كنيد ممنون ميشم .
يه سايت كه قيمت دقيق گوشيها را ميگه را معرفي كنيد بازم ممنون ميشم .
سلام دوستان من احساس میکنم که گوشیم خوب آنت نمیده و صدای گوشی یعنی همونی که میزاری در گوشت ضعیف شده و صدا به خوبی نمیاد باید چیکار کنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)