سلام
ممنون آقا مهدی , لطف میکنید
only Kaspersky
اين هم پسورد براي باز كردن لينكهاي پست قبلي:
password: freesec
دوست عزيز...آقاي mehdi_best
با سلام....آيا شما اطلاع داريد كه چگونه مي توان از update های NOD32 در یک کامپیوتر دیگر استفاده کرد؟
با تشکر
دوست عزيز...آقاي mehdi_best
با سلام....آيا شما اطلاع داريد كه چگونه مي توان از update های NOD32 در یک کامپیوتر دیگر استفاده کرد؟
با تشکر
نسخه جدید آنتی ویروس محبوب کاسپرسکی پرو هم اومد
این نسخه با شماره سریال 5.0.372 شناخته میشود و جالب اینجاست که با دانلود تنها 6 مگ میتونید به این نسخه ارتقا بدید :
اینم لینک دانلود با حجم 5.98 مگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nimaoy جان پوشه :
c:/profram files/ESET/updfilesرا کپی بگیر یک جای دیگه.وقتی دوباره ویندوز ریختی ان فایل ها را جایگزین کن و حالا به اینترنت وصل شو . روی up date now کلیککن تا این فایل ها اینستال شوند و نیاز نیست تا دوبار دانلود بشه
البته با اجازه اقا مهدی![]()
مسعود جان سلام.نوشته شده توسط Masoud.ebi
من هم اولش مثل شما فکر کردم که با دانلود نزدیک به 6 مگ نسخه 5.0.20 رو میشه ارتقا داد و بعد از دانلود و نصب آن متوجه شدم که این نسخه ارتقا نبوده بلکه نسخه کامل آنتی ویروس کاسپرسکای پـــــــرو ولی بدون آپدیت میباشد که حدود 6 مگ نیز آپدیت دارد به همین دلیل است که سایت کاسپرسکای نیز اسمش رو پرسونال آپدیت گذاشته.
شما کافی است که همین نسخه 6 مگی را که مسعود جان نیز زحمتش رو کشیده و معرفی کرده دانلود کرده و بعد حدود 6 مگ نیز آپدیتش کنید و اگر هم خواستید که نسخه کامل و آپدیت شده اش رو داشته باشید میتونید از لینک پایین دانلود کنید همراه با رگ کی که خودم آزمایش کردم و 100 درصد جواب میده.
Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.372 Full
Size: 12.23 MGکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Crack
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
علاوه بر فایل هایی که میل کوچولو گفت میباسیت از فایل های
nod32.000,nod32.002 .. nod32.006 میبایست بک آپ بگیری و دوباره اونا رو جایگزین کنی
بابا دمت گرم Cracki عزیز خیلی حال دادی ایول
آقا رفتیم واسه دانلود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)