تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 170 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 1693

نام تاپيک: Alan Wake

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

تازه سم لیک یک حرف قشنگی زده اون گفت عنصر هیجان در ذات این بازی وجود داره !!!
    در ضمن مدتی پیش رمیدی گقته بود که فعلا تمرکز اصلی آن‌ها بر روی نسخه 360 بازی می‌باشد. این امر می‌تواند بر روی زمان انتشار نسخه PC تاثیر بگذارد.(فقط واسه پی سی تاخیر بخوره ببین چی کار میکنم)

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

تازه سم لیک یک حرف قشنگی زده اون گفت عنصر هیجان در ذات این بازی وجود داره !!!
    در ضمن مدتی پیش رمیدی گقته بود که فعلا تمرکز اصلی آن‌ها بر روی نسخه 360 بازی می‌باشد. این امر می‌تواند بر روی زمان انتشار نسخه PC تاثیر بگذارد.(فقط واسه پی سی تاخیر بخوره ببین چی کار میکنم)
    تصميمتو ميگريو كنسول ميخری شايد تأخير نخوره X360 زودتر بياد !!!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

من هیچوقت 360 نمیخرم نوید میدونه من منتظر چه کنسولی هستم اون روز وقتی اون کنسول بییاد به همتون میگم !!!
    راستی نمیدونم اگه رای ندادید اردات خودتون رو به آلن ویک نشون بدید و به این بازی رای بدید فقط به این بازی رای بدید به همه هم
    بگید!!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

اخر این بازی چی میشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

من هیچوقت 360 نمیخرم نوید میدونه من منتظر چه کنسولی هستم اون روز وقتی اون کنسول بییاد به همتون میگم !!!
    راستی نمیدونم اگه رای ندادید اردات خودتون رو به آلن ویک نشون بدید و به این بازی رای بدید فقط به این بازی رای بدید به همه هم
    بگید!!!

کد:
    منتظر كنسول Apple هستی ... كو تا نسل بعد
    اين نسل رو بچسب فعلا

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

اخر این بازی چی میشه؟
    عزيز من بزار بازی بياد بعد بگو آخرش چی ميشه
    خوبه آدم صفحه ی اول تاپيك رو مطالعه كنه

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

عزيز من بزار بازی بياد بعد بگو آخرش چی ميشه
    خوبه آدم صفحه ی اول تاپيك رو مطالعه كنه
    خوندمش.اما یه چند تا نکته رو متوجه نشدم.اون محل چه تغییری میکنه؟مثل بعضی بازیها یه ویروس عجیب غریب توش پخش میشه یا دارن توش ازمایشات مخفی انجام میدن؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

خوندمش.اما یه چند تا نکته رو متوجه نشدم.اون محل چه تغییری میکنه؟مثل بعضی بازیها یه ویروس عجیب غریب توش پخش میشه یا دارن توش ازمایشات مخفی انجام میدن؟
    اينو بخون :
    کد:
    بعدش هر سؤالی داشتی بپرس

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

اينو بخون :
    کد:
    بعدش هر سؤالی داشتی بپرس
    مثل فیلم I AM LEGEND بود.ولی یک سوال الون داره خواب میبینه یا واقعیه؟اگه واقعیه پس اون دشمنها نیروهای شیطانی هستند؟با تشکر

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ببین عزیزم داستان از این قراره آلن نویسنده وحشت هست !!
    2 ساله چیزی نمیتونه بنویسه از وقتی با دختری به نام آلیس اشنا میشه رویاهایی میمینه که عین رومان اولش هستند بعد اون دچار بیماری انسونیا میشه با الیس میرن به کلینیک درمانی در شهر Bright falls در حین راه اینا تصادف میکنند !!! و وقتی آلن به هوش میاد الیس رو نمیبینه اون ناپدید شده بود بعد میره کلینیک در این حین ماشینشم میبره تعمیرگاه بعد از خوب شدنش وقتی از کلینیک میخواد بیاد بیرون یه زن مرموزی رو میبینه که شبیه الیس هست !!!
    از اون شب دوباره رویا نمیبینه بلکه کابوس های وحشتناک بعد آلن مییاد این هارو به صورت یک رمان در بیاره و بس اما بعد از مدتی این رمان خودشو بازنویسی میکنه و هدف خودشو اینده آلن میکنه و داستان تغییراتی میکنه بدون اینکه خود آلن بدونه یعنی در دست نوشته هاش تغییراتی ایجاد میشه !!
    وقتی میره از تعمیرگاه ماشینشو در بیاره تو جاده رهگذزی رو سوار میکنه عین داستانش آلن درباره خودش و داستانش حرف میزنه در حین راه یه تصادف شده بود که یک جسد کف خیابون افتاده بود آلن پیاده میشه میره پیش جسد ولی اثری از جسد نبود در همین حین یک کامیون با سرعت به ماشین آلن برخورد میکنه و رهگدز همونجا میبینه و اونجا هم آلن ویک بی هوش میشه !!
    هنگامی که به هوش مییاد میبینه که یکی بهش چراغ قوه و کلت داده ولی کی معلوم نیست یعنی میتونه کار آلیس بوده باشه از اونجا تغییرات شروع میشه و کابوس ها به واقعیت در شهر تبدیل میشوند !!
    اما دشمنان به نور حساس هستند حتی چراغ های خیابون رو از بین میبرند بله شاید دشمنان نیروی شیطانی داشته باشند اما خیلیاشون در غالب انسان هستند !!
    در کل یک سری موجودات شیطانی با نیرویی خاص وارد زندگی آلن می شوند و آلن برای زندگی و پیدا کردن همسرش به ماجراجویی ومقابله با این موجودات و اتفاقات میره که در اپیزود نهایی همه چی مشخص میشه !!
    البته در روز هم اپیزود هایی وجود داره ولی کاری به قلب شما ندارند اما وقتی روبه تاریکی میریم دشمنان به سراغ قلب شما میایند !!!
    متوجه شدی چیزی عزیز؟
    در اصل این بازی اکشن هیجان انگیز روانشناسانه هست اما مانند یک سریال از چندین اپیزود تشکیل شده و یک حالت ماجراجویی هم داره تا بتونه آلن با این ماجراجویی ها و مقابله با دشمنان به هدف خود یعنی پیدا کردن آلیس و زندگی راحت برسه !!!
    Last edited by a.z.p.z; 29-06-2009 at 19:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •