تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 18 اولاول ... 7131415161718 آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 180

نام تاپيک: » بحث و تبادل نظر در مورد گوشی های سامسونگ

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    زیاد اتفاق می افتد گوشی هایی را پیش من برای تعمیر بیاورند که در آب افتاده باشند و مرخص شده باشند و واقعیت دردناک هم اینه که این گوشی ها معمولا خاموش شده اند و زمانی این واقعیت دردناک تر می شود که گوشی گرانقیمتی دچار این مصیبت شده باشد، امروز به دو نکته جالب در همین رابطه برخورد کردم.
    اول اینکه ظاهرا یک خبرنگار واشنگتن پست بعد از یک دوچرخه سواری طولانی به خانه می آید و شروع میکند به شستن دست و رویش ولی از آنجایی که کیف وسایل همراهش را بدجایی گذاشته بوده است ناگهان کیف بر میگردد و گوشی BlackBerry نازنین 450 دلاریش در درون توالت می افتد وی سعی میکند سریع گوشی را از آب خارج کند باطری اش را در می آورد وسپس به خشک کردن گوشی با سشوار می پردازد.
    وقتی می بیند این روش چندان موثر نیست و گوشی هم وارد حالت کما شده است زنگ می زند به یکی از دوستانش که در این زمینه تخصص داشته و از او کمک می خواهد دوستش هم در پاسخ به او میگوید گوشی را در یک ظرف پر از برنج نپخته بگذار! بله برنج نپخته همه ی ما دیده ایم برنج خاصیت جذب رطوبت را دارد و با اصول خیس کردن برنج هم آشنا هستیم ولی این نکته دیگر بسیار ظریف است. خلاصه اینکه گوشی بعد از یک روز ماندن در ظرف برنج کاملا سالم می شود و بدون هیچ مشکلی قابل استفاده می گردد. این جناب خبرنگار هم عین تجربه اش را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته آن دوستی که این روش را برای او گفته است نامش فاش نشده چون ظاهرا وی برای یکی از شرکتهای گارانتی یا مشابه آن کار می کند و فاش شدن نامش برایش دردسر ساز خواهد بود.
    یکی دیگر از روشهایی هم که در مورد گوشی های آب خورده کارایی دارد و ظاهرا بسیاری از کسانی که آن را امتحان کرده اند، نتیجه گرفته اند این است که گوشی که یک حمام اجباری کرده است را بهتر است اول خاموش کرده سپس باطری آن را خارج نموده تا جایی که امکانش هست گوشی را با کاغذها و دستمالهایی که آب جمع می کنند خشک کرده و بعد در الکل برای مدت کوتاهی بخیسانیدش و بعد هم بگذارید خشک شود الکل برای خشک کردن قطعات داخلی گوشی بسیار موثر خواهد بود. :-)

2. این کاربر از MOSHAVER AMIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

اگه ممكنه ادرس اون سايت رو بذار تا ما هم يه سر بزنيم
    مرسي
    شرمنده من داشتم برای آی 750 سایت پیدا میکردن اتفاقی دیدم . سایتش یادم نبست

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

مهم نيست ..مرسي اگه اطلا عات تازه اي پيدا كردي .. خبر بده .. من عاشق سري يو شدم

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

10 تبعیض نداشته باشیم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    زیاد اتفاق می افتد گوشی هایی را پیش من برای تعمیر بیاورند که در آب افتاده باشند و مرخص شده باشند و واقعیت دردناک هم اینه که این گوشی ها معمولا خاموش شده اند و زمانی این واقعیت دردناک تر می شود که گوشی گرانقیمتی دچار این مصیبت شده باشد، امروز به دو نکته جالب در همین رابطه برخورد کردم.
    اول اینکه ظاهرا یک خبرنگار واشنگتن پست بعد از یک دوچرخه سواری طولانی به خانه می آید و شروع میکند به شستن دست و رویش ولی از آنجایی که کیف وسایل همراهش را بدجایی گذاشته بوده است ناگهان کیف بر میگردد و گوشی BlackBerry نازنین 450 دلاریش در درون توالت می افتد وی سعی میکند سریع گوشی را از آب خارج کند باطری اش را در می آورد وسپس به خشک کردن گوشی با سشوار می پردازد.
    وقتی می بیند این روش چندان موثر نیست و گوشی هم وارد حالت کما شده است زنگ می زند به یکی از دوستانش که در این زمینه تخصص داشته و از او کمک می خواهد دوستش هم در پاسخ به او میگوید گوشی را در یک ظرف پر از برنج نپخته بگذار! بله برنج نپخته همه ی ما دیده ایم برنج خاصیت جذب رطوبت را دارد و با اصول خیس کردن برنج هم آشنا هستیم ولی این نکته دیگر بسیار ظریف است. خلاصه اینکه گوشی بعد از یک روز ماندن در ظرف برنج کاملا سالم می شود و بدون هیچ مشکلی قابل استفاده می گردد. این جناب خبرنگار هم عین تجربه اش را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته آن دوستی که این روش را برای او گفته است نامش فاش نشده چون ظاهرا وی برای یکی از شرکتهای گارانتی یا مشابه آن کار می کند و فاش شدن نامش برایش دردسر ساز خواهد بود.
    یکی دیگر از روشهایی هم که در مورد گوشی های آب خورده کارایی دارد و ظاهرا بسیاری از کسانی که آن را امتحان کرده اند، نتیجه گرفته اند این است که گوشی که یک حمام اجباری کرده است را بهتر است اول خاموش کرده سپس باطری آن را خارج نموده تا جایی که امکانش هست گوشی را با کاغذها و دستمالهایی که آب جمع می کنند خشک کرده و بعد در الکل برای مدت کوتاهی بخیسانیدش و بعد هم بگذارید خشک شود الکل برای خشک کردن قطعات داخلی گوشی بسیار موثر خواهد بود. :-)
    حیفت اومد توی بخش موبایل بنویسی , میخواستی فقط بچه های سامسونگ یاد بگیرند ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

اختيار داريد ما مخلص تمام اقايون هم هستيم
    ولي چيزي كه هست اينكه بچه هاي سامسونگي مقدم ترند

7. این کاربر از MOSHAVER AMIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من گوشی d880 گرفتم شنیدم بودم که فضای اس ام اس نامحدود هستش روی مموری کارت هم میشه ولی با این عظمتش 200 جای اس ام اس داره تنها بدیش اینه امکاناتش خوبه. یکی هم برای دو تا سیم کارت میشه موزیک مختلفن انتخاب کردش ولی نمیشه برای اس ام اس هر سیم کارت یه موزیک جدا انتخاب کردش این برای هر دو یکی هستش . من شنیده بودم که میشه. این هم یکی از ایراداش

در ضمن من یه سامسونگ E250 خریده بودم فارسی داشتش ولی این D880 فارسی نداره چیکار باید بکنم ؟؟؟؟
    Last edited by mrmostafa; 18-01-2009 at 17:34.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

خوب اگه دقت کنید مینید اس ام اس احتیاجی به دوتا زنگ متفاوت نداره ! بالاخره یه آلارمی هست که هر چی میخواد باشه ! ولی برای زنگ خورد طرف باید بدونه که کدوم سیم کارت داره زنگ میخوره !

برای فارسی ساز هم فقط باید برید گارانتی تا واست نصب کنه !

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

سلام ...... اینجا رو کشیدم بالا که دوستمون درباره سوالش که متاسفانه جایی نداره ...... راهنمایی کنیم....!!
    یه سری ایده هم برای بهتر شدن کلوپ سامسونگ دارم .... که اول با بزرگهای سامسونگ مطرح میکنم....!!

من الان یه 300.000 تومن دارم این گوشیو هم خیلی دوست دارم گوشی مدل بالا توی این قیمت هست سامسونگ ؟ لمسی باشه خیلی عالی میشه ... ؟
    و
    الان نمیدونم چی کار کنم ؟ اینو بگیرم یا چیز دیگه ای ؟ ( سامسونگ )
    سعید جان ..... میخوای با گوشی چیکار کنی......!؟؟! فقط خوشگل باشه .... یا کارایی خاصی هم مد نظر هست.....؟!؟!

11. این کاربر از perjixen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

سلام ...... اینجا رو کشیدم بالا که دوستمون درباره سوالش که متاسفانه جایی نداره ...... راهنمایی کنیم....!!
    یه سری ایده هم برای بهتر شدن کلوپ سامسونگ دارم .... که اول با بزرگهای سامسونگ مطرح میکنم....!!

و

سعید جان ..... میخوای با گوشی چیکار کنی......!؟؟! فقط خوشگل باشه .... یا کارایی خاصی هم مد نظر هست.....؟!؟!
    من توی همین قیمت یه گوشی مدل بالا با شرایط ریز میخام :

دوربین بالای 4 مگا
    کیفیت رنگ 16 ملیون
    اگه تاچ باشه بد نیست
    سیمبیان هم بود بود نبود هم نبود
    بین اف 480 و یو 900 موندم ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

یعنی من بیشتر بین یو 900 و اف 480 موندم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •