تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 19 اولاول ... 713141516171819 آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 186

نام تاپيک: >>خيلي مهم :آموزش تبديل nokia n73 به nokia n73 music edition

آخر فروم باز END_BOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    0151

پيش فرض

سلام من کابل رو درست وصل کردم بین PC Suite و کامپیوترم ارتباط بر قراره
    ولی وقتی NSS رو اجرا میکنم . new device رو میزنم می نویسه ->Products Dir('products').......Not Found
    چه کارش کنم؟ این کد دقیقا کجا نوشته شده و برای تبدیل به موزیک ادیشن کد محصول رو چند باید بدم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

با سلام
    گوشی من N73 معمولی - Nokia N73-(08), V 3.0638.0.0.1 , 30.10.2006 هستش و مشکلات زیر رو داره
    1. صدای گوشی موقع مکالمه خیلی پایینه(ولوم آخره)
    2. صدای دوربین موقع عکس که چهار حالت داره، قطع نمیشه، حتی وقتی Warning tone توی پروفایل قطع باشه.
    3. بعضی برنامه ها از جمله App Manager خیلی دیرتر از N73های دیگه میاد
    4. برنامه هاش بعد یه مدت خراب میشن( مخصوصا جاوا)
    می خواستم ببینم این مشکلات از سیستم عامل هستش یا نه و اگه آره با تبدیل به ME درست میشه؟

در ضمن در مورد update به music edition به این سوالات جواب بدین
    1. اگه حجمش 70 مگه، پس آیا توی مموری کارت میره و با در آوردن مموری چه اتفاقی می افته؟
    2. اگه phone memory رو فرمت کنم، برنامه های office و pdf از بین بره، میشه برش گردوند؟
    3. بعضی ها تو این تاپیک گفتن نتونستن به حالت اولیه برگردودنن، واقعا ممکنه نشه؟
    4. دکمه Multimedia Key که گفتین تغییر میکنه، مثل Music edition واقعی میشه، یعنی با فشار دادنش، music player و با چند لحطظه نگه داشتنش، رادیو میاد؟

قبلش معذرت میخوام اگه بعضی از سولا احتمالا تکراریه

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه raheman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام
    گوشی من n73 music edition هستش ولی مشکلات 3 و 4 شما رو نداره.
    برای قطع صدا در هنگام عکاسی به نظرم باید یه فایلی رو توسط کامپیوتر بجای یکی از فایلهای warning صدای دوربین در Rom گوشی بریزی.

در مورد تبدیل باید این مطلب رو خدمتت عرض کنم که این گوشی بادر نظر گرفتن مموری کارت دارای چهار حافظه می باشه :
    1.phone memory
    2. Ram
    3. Memory card
    4.Rom
    این 70 مگه تو Rom ریخته می شه و همونطور که خودتان می دونید این قسمت از گوشی حافظه فقط خواندنی هستش یعنی فعلا من برنامه ای ندیدم که توسط گوشی بتونم اطلاعاتمو تغییر بدم. البته هر گونه تغییر نا خواسته ممکنه اشکلالی در firmware گوشیتون بوجود بیاره. توسط X-plore می تونید بعضی از فایلهای رامتونو ببینید.

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

در ضمن در مورد update به music edition به این سوالات جواب بدین
    1. اگه حجمش 70 مگه، پس آیا توی مموری کارت میره و با در آوردن مموری چه اتفاقی می افته؟
    2. اگه phone memory رو فرمت کنم، برنامه های office و pdf از بین بره، میشه برش گردوند؟
    3. بعضی ها تو این تاپیک گفتن نتونستن به حالت اولیه برگردودنن، واقعا ممکنه نشه؟
    4. دکمه Multimedia Key که گفتین تغییر میکنه، مثل Music edition واقعی میشه، یعنی با فشار دادنش، music player و با چند لحطظه نگه داشتنش، رادیو میاد؟

قبلش معذرت میخوام اگه بعضی از سولا احتمالا تکراریه

با تشکر
    1-ربطی به مموری کارت نداره شما اگه بدوم مموری کارت هم اپدیت کنی هیچ اتفاقی نمیافته
    2-با فورمت کردن گوشی این برنامه ها پاک نمیشن ثانیا این برنامه ها رو دوباره میتونی نصب کنی
    3- من خودم به موزیک ادیشن ارتقا دادم و اینقدر ازش راضیم که فکر نکنم روزی بخوام به معمولی برگردونم درباره برگردوندن به حالت معمولی شما اگه Product Code معمولی رو بهش بدین به همون حالت قبل برمیگرده
    3-بله اتفاقا من خیلی هم ازش استفاده میکنم کلید Multimedia در معمولی به Music Player تبدیل میشه و اگه 2 ثانیه اون کلید رو نگه داری وارد قسمت رادیو میشه ...
    من بهت پیشنهاد میکنم حتما به موزیک ادیشن ارتقا بدی چون واقعا سرعتش قابل مقایسه با معمولی نیست حالا اینو خودتم متوجه میشی

داره خودمونی میشه Peyman_Ranjbar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض upgrade

بالاخره بعد از کلی کلنجار رفتن با خودم تصمیم گرفتم که گوشیمو آپ کنم.
    واقعا که حرف نداره.
    پشیمونیم از اینه که چرا زودتر این کار رو نکردم.
    وقتتون رو از دست ندید.همین الان این کار رو بکنین
    در ضمن مشکلی که گوشی من داشت این بود که صدای طرف از اسپیکر پخش نمیشد.(یک ویز ویز ضعیف می داد)
    اون هم رفت.
    از دوستان ممنونم

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

خوب خدا رو شکر ......

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

2 سلام

سلام من دوتا برنامه های تبدیل n73 معمولی به me رو دانلود کردم طبق مراحلی که گفته بودید ولی وقتی میخواد گوشی رو بخونه و آبدیت کنه این پیغام میاد
    Network connection lost. check your network connection or whether a firewall is preventing the application from working properly.
    بعد برنامه بسته میشه
    در ضمن از وقتی اینارو نصب کردم دیگه موبایلم رو کامپیوتر نمیشناسه
    اگه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم بای

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

باید فایروال سیستمت رو غیرفعال کنی ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه raheman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام من دوتا برنامه های تبدیل n73 معمولی به me رو دانلود کردم طبق مراحلی که گفته بودید ولی وقتی میخواد گوشی رو بخونه و آبدیت کنه این پیغام میاد
    Network connection lost. check your network connection or whether a firewall is preventing the application from working properly.
    بعد برنامه بسته میشه
    در ضمن از وقتی اینارو نصب کردم دیگه موبایلم رو کامپیوتر نمیشناسه
    اگه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم بای
    مال منم همین پیغامو موقع آپیدیت می داد و فایروال هم غیر فعال کرده بودم در ضمن گوشی من n73 me بود و نیاز به تغییر کد نداشتم ولی وقتی nss رو اجرا کردم این مشکل حل شد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

با سلام
    من توي تغيير product code توي nss مشكل دارم، چون اصلا گوشيمو پيدا نميكنه. به خاطر همين چند تا سوال دارم:
    1- موقع نصب nss، كدوم گزينه رو بايد انتخاب كنيم؟
    2- گوشي رو بايد با چه مودي به كامپيوتر وصل كنيم؟ ُmass storage, pc suite, pictbridge و يا اصلا نبايد connect كنيم و وصل كردن كابل كافيه؟
    لطفا كمك كنيد
    Last edited by alipap7; 03-06-2007 at 18:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •