سلام
من فایل رو دانلود کردم و اول در پوشه ی C:\Program Files\Valve نصب کردم ولی نشد، بعد در پوشه ی C:\Program Files\Valve\valve نصب کردم بازم نشد![]()
سلام
من فایل رو دانلود کردم و اول در پوشه ی C:\Program Files\Valve نصب کردم ولی نشد، بعد در پوشه ی C:\Program Files\Valve\valve نصب کردم بازم نشد![]()
سلام اوه اوه ساعت 2 نصفه شب اشکال نداره ما پست می دیم!!!!!!!!!
به نظر من اول یکم تمرینی تو یکی از سرورها با هم بازی کنیم تا با بازی هم دیگه آشنا بشیم راستی 2 شهریور به نظر من دیره همین اواخر مرداد فکر کنم بهتر باشه
(هرچی زودتر بهتر)
پایه ای الان بریم یکم دست گرمی بزنیم؟(فکر کنم فقط خودم و خودتی)
بگيد كدوم سرور منم ميام.
(البته من ديال آپ هستم)
من ADSL دارم وقتي هم وصل ميشم مينويسه 100.0Mbps گاهيم 1Gbps (اخه LAN است) مي خوام بدونم وقي كانتر بازي مي كنم بايد بيشتر از اون مقدار تعين شده پول بدم؟ يعني بايد پول اضافه بدم؟
داداش ما همیشه پایه هستیم بیا
لطفا يكي جواب بده.
سلام
خسته نباشید
شما با این همه پستی که گذاشتید مشخص شد که می خواهید واقعا CS1.6 آنلاین بازی کنید.
خوب من چند نظر خوب دارم:
یک نفر داوطلب بره تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونجا درخواست ادمین یک سرور بده.
هالا می خوام توضیح بدم که سرورشون چطوری هست:
1-هوستینگ اونا <سرور کانتر>10mb خروجی داره که با دیال هم گیر نمی کنید<تضمینی>
2-هر کی یک بار چیت زد دیگه نمی تونه به اون وصل بشه من یکی از دوستام یک بار زد دیگه نتونست وصل بشه سیستمش رو فروخت
3-داوطلب هر چه سعریتر بره چون رو سایت پسورد میزارند الان بهترین فرصت هست
در ضمن یاهو من هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)