تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 19 اولاول ... 713141516171819 آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 182

نام تاپيک: مبنا تلکام / TD-LTE نامحدود کشوری / TD-LTE حجمی

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از نظر حقوقی و قانونی عملا نمیشه ازشون شکایتی داشت والا وگرنه پیگیر میشدیم همراه با سایر دوستان. باید قبل خرید بیشتر تحقیق و بررسی میکردیم
    اگر به شما گفته سرعت سرویس 40 هست باید 40 تحویل بده. اگر توانش رو دارید شکایت کنید حتما به نتیجه میرسید.
    ولی کلا تو هر خدمتی وقتی طرف شما کارنامه مشخصی نداره ، نباید قرارداد طولانی بست. هیچ وقت تو معامله کاری نکن که مجبور بشی دنبال پولت بیفتی. همیشه یک کاری کن طرف مقابل، دنبال پول باشه. تو این مورد هم اگر قرارداد یک ماهه بود شرکت میگفت اگر درست خدمت ندم تو یک ماه نه پولی به جیب زدم تازه شکایت هم ممکنه بیاد. برای پول ماه بعد مجبور بود خدمت درست بده ولی الان پول یک سال رو پیش دادید حالا شما باید بیفتی دنبال پول. (البته این کلاش ها میدونستند همچین چیزی رو برای همین هم یکساله بستند نه یک ماهه.)

2. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

اگر به شما گفته سرعت سرویس 40 هست باید 40 تحویل بده. اگر توانش رو دارید شکایت کنید حتما به نتیجه میرسید.
    ولی کلا تو هر خدمتی وقتی طرف شما کارنامه مشخصی نداره ، نباید قرارداد طولانی بست. هیچ وقت تو معامله کاری نکن که مجبور بشی دنبال پولت بیفتی. همیشه یک کاری کن طرف مقابل، دنبال پول باشه. تو این مورد هم اگر قرارداد یک ماهه بود شرکت میگفت اگر درست خدمت ندم تو یک ماه نه پولی به جیب زدم تازه شکایت هم ممکنه بیاد. برای پول ماه بعد مجبور بود خدمت درست بده ولی الان پول یک سال رو پیش دادید حالا شما باید بیفتی دنبال پول. (البته این کلاش ها میدونستند همچین چیزی رو برای همین هم یکساله بستند نه یک ماهه.)
    پشتیبانیشون گفت رو سایت گفتن تا 40 مگابیت
    الان دستشون بازه. 2 مگابیت هم بدن نمیشه معترض شد از نظر قانونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مشکل اصلی اینه که شرکت اصلا قرارداد td lte نداره من چندین بار به پشتیبانی پیام دادم که قرارداد رو برای من بفرستید هی پیام در دست بررسی می شه. وقتی هم قراردادی نباشه یعنی تعهدی هم نیست چون توی اون قرارداد خیلی چیزا از نظر قانونی مشخص می شه که در حال حاضر وجود خارجی نداره

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل اصلی اینه که شرکت اصلا قرارداد td lte نداره من چندین بار به پشتیبانی پیام دادم که قرارداد رو برای من بفرستید هی پیام در دست بررسی می شه. وقتی هم قراردادی نباشه یعنی تعهدی هم نیست چون توی اون قرارداد خیلی چیزا از نظر قانونی مشخص می شه که در حال حاضر وجود خارجی نداره
    خیلی از قوانین وقتی معامله ای انجام میشه اتومات اجرا میشه حالا چه بخواد قراردادی باشه چه نباشه. جالب بدونی یک اصل تو حقوق مدنی هست به نام اصل انصاف که حتی توی قراردادهایی که دو طرف با رضایت نوشته اند هم موثر میشه چه برسه که قراردادی موجود نباشه. همین الان این شرکت داره از شما پول میگیره و مالیات میده. خود مالیات گرفتن از پولی که میاد، اون پول رو واجد شرایطی میکنه.
    گفتم بالا، اگر کسی وقت و حوصله داره بره جواب میگیره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خیلی از قوانین وقتی معامله ای انجام میشه اتومات اجرا میشه حالا چه بخواد قراردادی باشه چه نباشه. جالب بدونی یک اصل تو حقوق مدنی هست به نام اصل انصاف که حتی توی قراردادهایی که دو طرف با رضایت نوشته اند هم موثر میشه چه برسه که قراردادی موجود نباشه. همین الان این شرکت داره از شما پول میگیره و مالیات میده. خود مالیات گرفتن از پولی که میاد، اون پول رو واجد شرایطی میکنه.
    گفتم بالا، اگر کسی وقت و حوصله داره بره جواب میگیره.
    خوب مشکل همینه که طبق قراردادی که شامل این شرکت می شه دقیقا روی حداقل ها الان داره حرکت می کنه و دلیل اینکه خیالش راحت شده هم همینه که سازمان تنظیم مقررات گفته حداقل سرعت برای td مثلا 2 مگ هست. در صورتی که شرکتایی که قرارداد مفصل می بندن معمولا تعهداتی بالاتر از چیزی که تنظیم مقررات می گه می دن و اصلا همین که شرکت قراردادی نداره خودش نشون می ده که چقدر مدیریت ضعیفی داره توی قسمت td حداقل و فقط اومده یه پولی بگیره و بره و دیگه براش مهم نیست

از اون طرف هم متاسفانه وزارت ارتباطات در حال حاضر این شرایط مورد پسندش هست و هیچ حمایتی از مصرف کننده اینترنت نمی کنه و ترجیحش اینه که اصلا اینترنتی نباشه و همش بشه اینترانت.

7. 2 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rasmebazi22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

از این شرکت دزد و دروغگو خرید نکنید

اون دسته از دوستانی که قصد خرید اشتراک نامحدود یکساله دارن

شما تا حدود 1.6 ترابایت میتونید با سرعت خوب دانلود کنید و بعد از اون هم شرکت اکانت شما رو محدود میکنه به سرعت حدود 5 مگابیت یا پاینتر!
    تازه بعد از اون هم مشخص نیست مجدد شمارو محدود کنن یا نه

بدون احتساب هزینه مودم، شما با اشتراک یکساله به علاوه مالیاتش حدود دو میلیون و هفتصد هزار تومان میدی و همچین سرعت و حجمی تحویل میگیری

خوشبختانه من از شر این سرویس در امان موندم خواستم بگم در جریان باشد
    Last edited by rasmebazi22; 07-02-2022 at 17:15.

داره خودمونی میشه rasmebazi22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

برگرفته از اکانت رسمی شرکت مبنا تلکام :

وقتی شب آبگوشت میخوری و صبح آروغ ناشتا داخل توییتر میزنی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

پشتیبانیشون گفت رو سایت گفتن تا 40 مگابیت
    الان دستشون بازه. 2 مگابیت هم بدن نمیشه معترض شد از نظر قانونی
    جزئیات نحوه ی استفاده

ایـن سـرویس در سراسـر کشـور بـه مشـتریان مبناتلـکام ارائـه مـی گـردد. میـزان سـرعت دریافتـی مشـتریان بسـته بـه شـرایط محیطی و فنی حداکثر 40 مگابیت خواهد بود.

تو سایتش این جمله را نوشته که منظورش براساس وضعیت دکل ایرانسل در منطقه شما هست اگه دکل ایرانسل پوشش ضعیفی داشته باشه و مشکل پهنای باند داشته باشه حرف مبنا برای اینکه سرعت پایین باشه درسته اما وقتی وضعیت دکل ایرانسل هیچ مشکلی نداشته باشه اما مبنا سرعت را محدود کنه خلاف شرایط بیان شده در سایتش هست مبناتلکاتم عملا کلاهبرداری کرد و هنوز هم به پشتیبانیش زنگ بزنید اعمال محدودیت را منکر میشه و دروغهای تحت عنوان بروزرسانی و تغییرات و مشکل شبکه و... تحویل مشتری میده متاسفانه سامانه 195 اصلا به اینچیزا توجه نمیکنه و چندتا پاسخ تکراری و سربالا میده آخرش هم شکایت را میبنده من وقتی شکایتم را بستن به 195 زنگ زدم شکایت تلفنی و موضوع را برای کارشناسش توضیح دادم گفت شرکت تخلف کرده ثبت شکایت کن پیگیری میکنیم گفتم من شکایت ثبت کردم تمام اینها هم تو شکایت توضیح دادم اما بعد دوبار تجدیدنظر شکایت را بستید چک کرد گفت مدیر شکایت را بسته دیگه کاری از دست ما بر نمیاد( این 195 هم مثل بقیه ادارات و نهادها هست که یه آدم بیسواد و مفنگی مدیرش هست) آخرش هم کارشناسش که خودش هم تعجب کرده بود گفت میتونید در مراجع قضایی علیه این شرکت شکایت کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

ما که 2.7 میلیون پول بی‌زبون رو دادیم کشیدن بالا یه لیوانم از روش آب گوارا نوشیدن و دستمون به هیچ جایی هم بند نیست. با شکایت قضایی هم نمیشه به نتیجه رسید.

روز گذشته یک گروه تلگرامی متشکل از شاکیان این شرکت رو پیدا کردم و دیدم که کلا سرعت همه کاربران سرویس نامحدود رو بسیار کاهش دادن (آیدی گروه mabna_report)

12. این کاربر از libert0r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

با سلام

متاسفانه منم با TD LTE نامحدود مبنا تلکام به مشکل خوردم. اوایل 60 مگابیت سرعت میداد، بعد دانلود به مقدار مشخص کم کم سرعت اومد روی 40 مگابیت، بعد الان از دیشب اومده روی 16 مگابیت قفل شده. با اینکه سیگنال دریافتی عاااالیه فاصله از دکل 100 متره. قبل خرید بارها به طرق مختلف مثل دایرکت، تماس، تیکت و ... سوال کرده بودم گفتن به هیچ عنوان محدودیتی روی سرعت یا حجم سرویس نامحدود اعمال نخواهیم کرد!
    ش
    کلاه برداری مبنا تلکام توی روز روشن ...
    واقعا هیچی...
    شکایت ثبت کردم در 195
    اگه درست نشد، فک کنم حتی پیگیری قضایی هم نتیجه نخواهد داشت چراکه از نظر قانونی اینا موظف هستن سرعت 2 مگابیت رو ارائه کنن در سرویس‌های نامحدود
    برا منم محدود شده رو16 مگابیت اول اسپید تست یا دانلود میزنی صد مگابایت با سرعت40 میگیره بعد یهو میاد رو 16 فیکس قفل میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •