این ورژن یعنی 199 رو زدید رو همون 198 و با وب یو ای همون فریمور 198 مودم رو بالا آوردید ؟ باید وب یو ای همین 199 هم دوستان برا دانلود قرار بدن و فریمور 199 رو با وب یو ای خودش تست بزنید .
این ورژن یعنی 199 رو زدید رو همون 198 و با وب یو ای همون فریمور 198 مودم رو بالا آوردید ؟ باید وب یو ای همین 199 هم دوستان برا دانلود قرار بدن و فریمور 199 رو با وب یو ای خودش تست بزنید .
با وب یو آی 198.11 اول تست کردم، بعد 198.13 رو زدم رو مودم. فقط تغییر ظاهری داشت.
باید وب یو ای همین ورژن جدید رو هم پیدا کنید و بزنید و اونوقت معلوم میشه تغییراتی داشته یا نه .
شما اگر با وب یو قبلی تست کردی نباید تو ظاهرش تغییری میکرد چطور تغییر رو فهمیدید ؟!!!! واقعا تست زدی !!!!! چون این مدل اصلا مشکل داغ شدن نداره با هیچ فریموری اگر مال شما داشته باشه حتما مودم شما دارای مشکلاتی است.
آره، بین 198.11 و 198.13 و 199 تغییر ظاهری نداره، ولی بین این ورژنها با 197 و 196 و ... خیلی تغییر کرده. منظور من از تغییر ظاهری، بین این ورژن با 197 هستش که بچه ها ازش استفاده میکنن.
مودم داغ نمیکنه، ولی تو ورژنهای مختلف حرارت مودم فرق میکنه. تو 198.13 و 199 این دما از بقیه ورژنها بالاتره.198.11 مثل 197 به قبله و دقیقا اون چیزی که شما میگید.( من به این تغییر دمایی حساسم)
کدوم قسمت داغ میکنه میتونید پد سیلیکونی بخرید و بچسپونید و روش هم هیت سینک نازک و کوچک الومینیومی درست کنید و بچسپونید .
داش صابر برامنم پیش اومده با سیم رایتل مودم گرم میکنه تو گوشی هم حاکزا ربطی به فریمور هم داره تو 198 جدیدم داغ میکنه نمیدونه چرا رایتل داغ میکنه و چه ربطی برا فریمور داره؟؟؟متشکرم پاسخو باشید....
جانسان
داغ کردنش در این حد نیست که بخوام کمکش کنم خنک بشه، فقط یک مقدار گرمتر میشه، که انگار داره یه کاری میکنه، در صورتی که هیچ کاری نمیکنه. اینه که برام عجیبه و میگم به درد نمیخوره.
میتونه از فریمور باشه ولی رو رایتل چنین مشکلی من ندیدم نه رو گوشی نه رو مودم .
این مودم آقای saber73 واقعا عالیه، دوستانی که FDD استفاده میکنن از دست ندنش.
با سیمکارتهای همراه اول و رایتل و ایرانسل و شاتل به راحتی کار میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)