تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 27 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 266

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2017-2018 | نیمه نهایی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اتهام سنگین دستیار هاینکس به باشگاه رئال

بایرن مونیخ امشب علی رغم شایستگی های بسیاری که داشت پشت سد رئال ماند و به فینال لیگ قهرمانان نرسید. در هر دو بازی این بایرن بود که موقعیت های گلزنی بیشتری داشت و البته آنها معتقدند که در دو بازی رفت و برگشت باید 4 پنالتی به سودشان اعلام می شد.

امشب جونبت چاکر، داور ترکیه ای بازی نیز در کانون توجهات قرار داشت و داوری او نیز خالی از حاشیه نبود. بایرنی ها روی صحنه برخورد توپ به دست مارسلو در اواخر نیمه اول شدیدا اعتقاد به پنالتی داشتند و پس از بازی نیز به این مساله معترض بودند.

رودی فوکس، دستیار یوپ هاینکس، سرمربی بایرن در نشست خبری پس از بازی با اشاره به همین صحنه گفت:

این بازی یک رسوایی بزرگ داوری بود. ما باید دقیقه 44 صاحب یک پنالتی می شدیم. رئال همیشه از جانب داوران مورد لطف قرار می گیرد. من داور را بین دو نیمه در رختکن رئال دیدم. البته 100 درصد مطمئن نیستم و یوفا باید در این زمینه تحقیق کند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Morning

Someone Edited Today's Ref Page

4. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

بارسایی‌ها بیشتر از مسعود که بایرنی هست ناراحتن، زودتر پست میذارن، و خیلی هم پرشور تر.
    شایدم من ترجیح میدم که با برخی طرفدارای پرشور و با منطق رئالی هیچ بحثی نداشته باشم
    +
    اینکه بایرن کلی موقعیت خراب کرد و اصلا گل به خودی زد هیچ ربطی به این نداره که تو یک بازی فقط دو تا پنالتی کاملا درست براش گرفته نشه. حالا بازی رفت رو کاری نداریم. داوری بهانه نیست بلکه یک حق مسلمی هست که از بایرن خورده شد. منطق بعضی دوستان واقعا بچگانه هست. چون تیمت موقعیت خراب کرده پس حق نداره براش پنالتی گرفته بشه و از پنالتی های سوخته تیم حرفی زده بشه، واسه همین نظرات گوهر بار هست که آدم جرات نمیکنه پرشور ظاهر بشه
    مشخصا مصدومیت ها نبودن هیچ وقت رافینیا و اولریش فرصت بازی پیدا نمیکردن و مشخصا اگه داور میدونست که مارسلو دست داره و راموس پا داره، الان نتیجه چیز دیگه ای بود ولی خب ما غریبه نیستیم با این شرایط و برامون مقابل مادرید چیز جدیدی نیست..

در مورد بازی هم
    وقتی دروازه بان تیم حریف بلد نیست توپ رو جمع کنه و خامس نمیتونه دروازه خالی بزنه دیگه چه اعتراضی بهتر از داور
    اون پاس به عقب بایرنی ها که منجیر به گل شد از سوتی های تاریخ باید ثبت کرد
    با این همه مصدومیت و اختلاف فاحش نیمکت نشینان و تیم اصلی خودشون هم میدونن افتضاح بودن و رئال با استفاده از سوتی دادن حریف رفت مرحله بعد !
    بعد تیمی با همچین بازی ادعا داره !
    بازی رفت هم که بدترین ( به گفته خود مدافع بایرن ) رئال چند سال اخیر رو نتونستن ببرن
    و رئال هرجوری بود بازی رو در آورد و بایرن هم نتونست کاری کنه
    جالبه همین بایرن با گل به خودی سویا به این مرحله رسید و قرعه آنچنان نداشت ولی بازم ادعایی در حد قهرمانی دارن ! ( بشینکتاش )
    کسرا خودت بگو من در جواب این دوستمون چی بگم؟
    باز میگی من پست نمیدم ...
    باور کنید بایرن جلو کلن هم اینقدر موقعیت گل نمیتونست ایجاد کنه....

6. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

جوری که داور دیشب مارسلو رو می دید
    خدا به تمام معلولین فوتبال اجر عظیمی بده

8. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

آمار مجموع دو بازی رفت و برگشت.
    اولی گل هست
    دومی شوت هست
    سومی شوت های درون محوطه
    آخری هم کرنر

دلیل اینکه کیمیچ میگه ما جلو هانوفر هم اینقدر موقعیت نمیتونستیم ایجاد کنیم همین هست..
    +
    جدا از نتیجه و اتفاقات داوری، هاینکس باز هم یه بار دیگه نشون داد چه مربی بزرگی هست و تو این سن به راحتی یکی از بهترین هاست.
    تیمی رو تحویل گرفت که تو لیگ خیلی عقب بود، انگیزه نداشت، آماده نبود و هیچ فاکتور امیداور کننده دیگه هم تو تیم دیده نمیشد.
    اما بازم برگشت تا دوباره تیمش رو به آرامش برسونه.
    تو این چهار سال گذشته من بازی ای سراغ ندارم که بایرن اینقدر قوی بازی کرده باشه. بازگشت هاینکس به ما بایرنی ها دوباره ثابت کرد که مدیریت باشگاه هر قدر تو مسائل سخت افزاری عالی کار کرده باشه اما تو بعد فنی و انتخاب مربی، بزرگترین اشتباهات رو مرتکب شده.
    فرصت های خیلی خوبی توسط پپ و کارلتو از دست رفت، یکی از طلایی ترین نسل های بایرن با انتخاب های اشتباه مدیریت باشگاه تقریبا حروم شد.
    +

بالاخره فوتبال هست، برد و باخت داره.
    این برد و صعود مبارک داور باشه، انشالله فینال هم یه داور دیگه افتخار قهرمانی رو به عنوان یار دوازدهم به خودش اختصاص میده

10. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سایت طرفداری یه یادداشت برای دون یوپ نوشته که در یک قسمتی میگه:

"جان تایلر (گزارشگر اسکای انگلیس) در این می گفت: لعنتی، خیلی نزدیک بود! بایرن مونیخ باید سرش را بالا بگیرد" بعد از پنج سال حالا دوباره تمام دنیا با افتخار از اسم بایرن مونیخ یاد می کنند. بعد از بازی آمار جالبی را شاهد بودیم. بایرن مونیخ 22 موقعیت ایجاد کرده بود. کریستیانو رونالدو که هر بازی در لیگ قهرمانان می درخشید، رفت و برگشت فقط یک شوت در چارچوب زده بود و ناواس بهترین بازیکن میدان بود. کارشناسان از راه مهار رونالدو می گفتند. یکی از آن ها می گفت: "این روش هاینکس فوق العاده بود. او نخواسته بود که مستقیما رونالدو را مهار کند بلکه راه های رسیدن توپ به او را بسته بود. خدای من هاینکس یک نابغه است!" به هر حال تیم هاینکس استاده مرد و از دور رقابت ها کنار رفت."

+
    حالا شاید چنتا احمق هم بگن هاینکس مگه چکار کرده و الکی بزرگش کردن خب مهم نیست ما میزاریم رو حساب همون نادانی و نفهمیدن فوتبال.
    مشخصا چند سال دیگه همینا یادشون نیست دیشب چه اتفاقی افتاد و طرفدارای بچه سال و تازه آشنا شده با توپ گرد میرن گوگول میزنن و فقط نتیجه رو میبینن که بله فلان اتفاق افتاده، مثه خیلی از طرفدارای بعضی تیم ها که آفت طرفداری هستن

12. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

جوری که داور دیشب مارسلو رو می دید
    خدا به تمام معلولین فوتبال اجر عظیمی بده
    اگه نسخه چشم پزشکی ما رو هم تجویز نمیکنید لطفا یه عکس بذارید که مشخص باشه برخورد درون محوطه بوده

سایت طرفداری یه یادداشت برای دون یوپ نوشته که در یک قسمتی میگه:

"جان تایلر (گزارشگر اسکای انگلیس) در این می گفت: لعنتی، خیلی نزدیک بود! بایرن مونیخ باید سرش را بالا بگیرد" بعد از پنج سال حالا دوباره تمام دنیا با افتخار از اسم بایرن مونیخ یاد می کنند. بعد از بازی آمار جالبی را شاهد بودیم. بایرن مونیخ 22 موقعیت ایجاد کرده بود. کریستیانو رونالدو که هر بازی در لیگ قهرمانان می درخشید، رفت و برگشت فقط یک شوت در چارچوب زده بود و ناواس بهترین بازیکن میدان بود. کارشناسان از راه مهار رونالدو می گفتند. یکی از آن ها می گفت: "این روش هاینکس فوق العاده بود. او نخواسته بود که مستقیما رونالدو را مهار کند بلکه راه های رسیدن توپ به او را بسته بود. خدای من هاینکس یک نابغه است!" به هر حال تیم هاینکس استاده مرد و از دور رقابت ها کنار رفت."

+
    حالا شاید چنتا احمق هم بگن هاینکس مگه چکار کرده و الکی بزرگش کردن خب مهم نیست ما میزاریم رو حساب همون نادانی و نفهمیدن فوتبال.
    مشخصا چند سال دیگه همینا یادشون نیست دیشب چه اتفاقی افتاد و طرفدارای بچه سال و تازه آشنا شده با توپ گرد میرن گوگول میزنن و فقط نتیجه رو میبینن که بله فلان اتفاق افتاده، مثه خیلی از طرفدارای بعضی تیم ها که آفت طرفداری هستن
    فرگوسن و هاینکس رو فکر نکنم کسی باشه که جزو بهترین مربی های تاریخ ندونه و مطمئننا بایرن هاینکس با بایرن گواردیولا و اون باخت مفتضحانه 4-0 در آلیانس آرنا فرق داره
    Last edited by migmig3000; 02-05-2018 at 16:51.

14. این کاربر از migmig3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دکل بعدی

16. این کاربر از migmig3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

آقا شما خیلی حالیته
    حتی بیشتر از همون هاینکس

هاینکس تو مصاحبه گفته :
    من آن صحنه را دوباره دیدم و فکر می کنم یک پنالتی کاملا واضح بود. با این حال نمی خواهم اینجا ایستاده باشم و ناله کنم. ما شانس های زیادی از دست دادیم و به مادرید هدیه دادیم. بدین ترتیب نمی توان داور را بهانه کرد.
    طرف خودش داره میگه نمیشه داور رو بهانه کرد
    بعد دوستان 10 12 تا تیم میگن بایرن خوب بود ولی داور نذاشت برن بالا ( بوفون استایل )

18. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شایدم من ترجیح میدم که با برخی طرفدارای پرشور و با منطق رئالی هیچ بحثی نداشته باشم
    +
    اینکه بایرن کلی موقعیت خراب کرد و اصلا گل به خودی زد هیچ ربطی به این نداره که تو یک بازی فقط دو تا پنالتی کاملا درست براش گرفته نشه. حالا بازی رفت رو کاری نداریم. داوری بهانه نیست بلکه یک حق مسلمی هست که از بایرن خورده شد. منطق بعضی دوستان واقعا بچگانه هست. چون تیمت موقعیت خراب کرده پس حق نداره براش پنالتی گرفته بشه و از پنالتی های سوخته تیم حرفی زده بشه، واسه همین نظرات گوهر بار هست که آدم جرات نمیکنه پرشور ظاهر بشه
    مشخصا مصدومیت ها نبودن هیچ وقت رافینیا و اولریش فرصت بازی پیدا نمیکردن و مشخصا اگه داور میدونست که مارسلو دست داره و راموس پا داره، الان نتیجه چیز دیگه ای بود ولی خب ما غریبه نیستیم با این شرایط و برامون مقابل مادرید چیز جدیدی نیست..

کسرا خودت بگو من در جواب این دوستمون چی بگم؟
    باز میگی من پست نمیدم ...
    باور کنید بایرن جلو کلن هم اینقدر موقعیت گل نمیتونست ایجاد کنه....
    بدون شک مصدومان بایرن بیشتر از مصدومان رئال بودند، اما رئال هم دو مهره‌ی مهم، ایسکو و کارواخال رو از دست داد و شما هم این بازی وازکز رو حسابی آزار دادید.

رئال رو نیمکتش یه بیل و بنزمای کاملاً ناآماده رو داشت، که فقط اسمی ازشون مونده. و بقیه بازیکنا تقریبا کل فصل فیکس بودن.

به نظر من پنالتی مارسلو کاملا درست بود، یه صحنه دیگه هم ۵۰-۵۰ بود، مثل پنالتی رئال - یوونتوس. بد نمیشد داور اون پنالتی رو میگرفت، جریان بازی قشنگتر میشد، مخصوصا که تقریبا ۴۵ دقیقه بازی مونده بود.

اما خب، بازم سر حرفم هستم که این دوستای بارسایی، بعضی‌هاشون، خیلی سوختن از اینکه دو فصل هست به این مرحله نمیرسن، و فقط زوم کردن رو رئال، و مثلا لیورپول رو کسی نمیبینه. خود بارسایی‌ها هم که تقریبا پشت تک تک CLهای که تو ۱۰ سال اخیر بردن داور بوده، به خصوص همون شش گانه پپ که حتما به عنوان یه طرفدار آلمان، قیافه‌ی بالاک یادته.

20. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •