بالاتر گفتم. هیچ کس از مفت خوری بدش نمیاد. اما مفت خوری بایس طوری باشه که از حق اشخاص عادی خورده نشه.
حالا یکی مثل بیل گیتس پول کلان داره، یه ویندوز رو کرک کنی ککش نمیگزه اما اگه جوری از اینترنت مصرف کنی که یه کاربر حتی نتونه با دوستش شبها چت کنه و هی انترنت قطع بشه خیلی ظالمانس.
من اینترنت همه همسایه هارو هک کردم ولی هیچ وقت از نتشون روزها استفاده نکردم. به جرات میتونم بگم در ماه 100 مگ هم از ترافیک اصلی هر کدومشون هم استفاده نکردم. فقط برای اینکه اگر لازم شد از ترافیک شب رایگانش استفاده کنم. اونم در حد 1 گیگ در ماه شاید.
من با وجود اینکه رمز همه مودمهاشون رو حتی رمز تمام یوزهای کاربریشون توی ISP رو هم دارم باز هم از اینترنت خودم استفاده میکنم و پولش رو میدم.
دزد داریم تا دزد.
اینا میخون از جیب ملت بدزدن، کسی حمایتشون نمیکنه به جز همکیشانشون.
واسه آپدیت کردن تلگرام مثلا اندروید لازم نیست حتما بشینی دانلود کنی. میتونی از گوشی رفیقتم بگیری.
آقا اینترنت آزاد داره. گردنش رو کج کرده. نه. من باید دانلود کنم.
درک طرف نمیرسه که مفهوم منابع چیه. مفهوم هرز مصرف کردن چیه. این کار خودش رو با کلاسی میدونه
من نمیگم آدم دزدی نیستم. ولی اگر یک روز جلو این دزدی کردنم رو گرفتن حداقل نمیام شاخو شونه نمکشم.
طرف میاد میگه آقا امروز ماشینم بگیر دور بزن حالشو ببر. فردا هم دستت باشه عشق و حالتو کن. پس فردا میگه امروز ماشین نمیدم بهت. یارو میاد چاک دهنشو 4 متر باز میکنه... هاااا تو غلط کردی به من ماشین نمیدی. باید ماشینتو بدی.
ما دو ساعته این جمله رو میخواییم حالی کنیم که متاسانه بعضی از داشمندان اتفاق نظر ندارن.