تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 36 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 356

نام تاپيک: اینترنت نامحدود ؟؟ کی و چه موقع ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

شما از یه طرف ادعا می کنی آدم درستی هستی و به حقوق دیگران احترام میزاری
    ولی از طرف دیگه یه دزد حرفه ای هستی!
    اینترنت همسایه برای شما حلاله؟!
    اگه به ما اینترنت مثل بقیه دنیا بدن حرام میشه؟ حقوق بقیه پایمال میشه؟
    ما الان باید کدومش رو باور کنیم؟
    بالاتر گفتم. هیچ کس از مفت خوری بدش نمیاد. اما مفت خوری بایس طوری باشه که از حق اشخاص عادی خورده نشه.
    حالا یکی مثل بیل گیتس پول کلان داره، یه ویندوز رو کرک کنی ککش نمیگزه اما اگه جوری از اینترنت مصرف کنی که یه کاربر حتی نتونه با دوستش شبها چت کنه و هی انترنت قطع بشه خیلی ظالمانس.
    من اینترنت همه همسایه هارو هک کردم ولی هیچ وقت از نتشون روزها استفاده نکردم. به جرات میتونم بگم در ماه 100 مگ هم از ترافیک اصلی هر کدومشون هم استفاده نکردم. فقط برای اینکه اگر لازم شد از ترافیک شب رایگانش استفاده کنم. اونم در حد 1 گیگ در ماه شاید.

من با وجود اینکه رمز همه مودمهاشون رو حتی رمز تمام یوزهای کاربریشون توی ISP رو هم دارم باز هم از اینترنت خودم استفاده میکنم و پولش رو میدم.
    دزد داریم تا دزد.
    اینا میخون از جیب ملت بدزدن، کسی حمایتشون نمیکنه به جز همکیشانشون.

واسه آپدیت کردن تلگرام مثلا اندروید لازم نیست حتما بشینی دانلود کنی. میتونی از گوشی رفیقتم بگیری.
    آقا اینترنت آزاد داره. گردنش رو کج کرده. نه. من باید دانلود کنم.
    درک طرف نمیرسه که مفهوم منابع چیه. مفهوم هرز مصرف کردن چیه. این کار خودش رو با کلاسی میدونه

من نمیگم آدم دزدی نیستم. ولی اگر یک روز جلو این دزدی کردنم رو گرفتن حداقل نمیام شاخو شونه نمکشم.
    طرف میاد میگه آقا امروز ماشینم بگیر دور بزن حالشو ببر. فردا هم دستت باشه عشق و حالتو کن. پس فردا میگه امروز ماشین نمیدم بهت. یارو میاد چاک دهنشو 4 متر باز میکنه... هاااا تو غلط کردی به من ماشین نمیدی. باید ماشینتو بدی.
    ما دو ساعته این جمله رو میخواییم حالی کنیم که متاسانه بعضی از داشمندان اتفاق نظر ندارن.
    Last edited by siava5h; 01-08-2017 at 15:21.

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان باور کنید مصرف کننده اتوکد 2007 اصلا با اینترنت پر سرعت کاری نداره!
    فوقش یه مودم دایل اپ 56 کیلوبیتی و دستگاه فکس که نقشه ها رو بفرسته کافی هست
    ولی خب بقیه پیشرفت کردن! یک بازی الان ممکنه 90 -100 گیگ باشه. یک قسمت سریال 1080 کیفیت خوب 7 -8 گیگ هست!! استریم کیفیت بالا hd تو یوتوب هر دقیقه اش 80-90 مگ میشه
    با این حساب مصرف روزی 5تا 10 گیگ برای یک شخص معمول کاملا عادیه
    مگه اینکه بریم از ویدیو کلوپ محله رو نوار vhs یا سی دی فیلم کرایه کنیم!

3. 7 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

بالاتر گفتم. هیچ کس از مفت خوری بدش نمیاد. اما مفت خوری بایس طوری باشه که از حق اشخاص عادی خورده نشه.
    حالا یکی مثل بیل گیتس پول کلان داره، یه ویندوز رو کرک کنی ککش نمیگزه اما اگه جوری از اینترنت مصرف کنی که یه کاربر حتی نتونه با دوستش شبها چت کنه و هی انترنت قطع بشه خیلی ظالمانس.
    من اینترنت همه همسایه هارو هک کردم ولی هیچ وقت از نتشون روزها استفاده نکردم. به جرات میتونم بگم در ماه 100 مگ هم از ترافیک اصلی هر کدومشون هم استفاده نکردم. فقط برای اینکه اگر لازم شد از ترافیک شب رایگانش استفاده کنم. اونم در حد 1 گیگ در ماه شاید.

من با وجود اینکه رمز همه مودمهاشون رو حتی رمز تمام یوزهای کاربریشون توی ISP رو هم دارم باز هم از اینترنت خودم استفاده میکنم و پولش رو میدم.
    دزد داریم تا دزد.

واسه آپدیت کردن تلگرام مثلا اندروید لازم نیست حتما بشینی دانلود کنی. میتونی از گوشی رفیقتم بگیری.
    درک طرف نمیرسه که مفهوم منابع چیه. مفهوم هرز مصرف کردن چیه. این کار خودش رو با کلاسی میدونه
    در واقع فکر کنم منظور شما اینه که اینترنت رو جیره‌بندی کنیم!

5. 7 کاربر از xaxi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

یادش بخیر پارسال کلید خونه همسایمون افتاده بود تو کوچه رفتم یکی از روش زدم و کلید اصلی رو دادم به خودش.
    از اون به بعد هروقت خونه نیستن یا مسافرتن رفیقامو میبرم اونجا و حال و حول میکنیم.خونه خالیه دیگه!!! با اینکه طلا و جواهراشون هم اونجاست ولی اصلا و ابدا دست بهشون نمیزنما!!!! اصلا
    حتی به یخچالشونم دست نمیزنم همه چیو خودم میخرم میبرم میخوریم.اره من خیلی با وجدانم چی فکر کردید فکر کردید من دزدم؟ من فقط میخوام از خونشون مواظبت کنم

دوستان این پست من رو بخونید اون موقع متوجه میشید نباید این بحث رو ادامه بدید.لطفا نه دیگه جواب این مسائل دری وری رو بدید نه واکنش نشون بدید. میخوان از هدف اصلی منحرفمون کنن.با تشکر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 9 کاربر از 2_ahmadzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

در واقع فکر کنم منظور شما اینه که اینترنت رو جیره‌بندی کنیم!
    جیره بندی رو ما خودمون نکردیم، دارن واسمون جیره بندیش میکنن. اگر در استفاده کردن منصف بودیم. نیاز به جیره بندی کردن نبود. تو یک خانواده که 4 نفر از تلگرام استفاده میکنن، واقعا احمقانس که هر 4 نفر دانلودش کنن.
    به اینها اول باستی درس شعور و زندگی یاد داد، تا جامعه مجازی.

تو کافینت بودیم، رو دیوار زدیم آپدیت ناد32 آف لاین. اونوقت طرف میومد زرتی میزد دانلود میکرد. خود مرد بی حساب، میومدی از من میگرفتی، 1000 تومن هم ازت کمتر پول میگرفتم. چرا دانلود کردی..!

اینا مشت نمونه خرواره...
    طرف اینجا با افتخار میگه 4ترا میخوام این ماه دانلود کنم.
    انگار مثل فرعون به گور میخواد ببره.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

حداقل املاش رو یاد بگیرن درست بنویسن.
    بله، و کلمه ای که من نوشتم، ارزویی برای وزیر محترمه!!!

10. 3 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

روش فکری یکی مثل شما 4-5 گیگیه، که مارو بدخت کرده....
    از یه طرف این ارشیو کن ها وقعا کمبود دارن و کلی بیخود دانلود میکنن

از یه طرف ، یکی مثل تو شده مسئول!!
    فقط فکر میکنی فیلمه؟
    یه گیم انلاین میدونی چقدر اپدیت داره؟
    چقدر حجم مصرفی داره؟
    کافیه یه دیسک رو صرفا نصب کنی، 10 گیگ هم اپدیت سریع میاد روش! میفهمی یعنی چی؟ حالا بشین جمع فیلم با کیفیت و ساعتی بکن!
    اینستا ندارم اما مصرفشو دیدی؟
    تلگرام؟
    ما اصلا فیلم نمیبینیم، اما 270 گیگ تو نه، اصلا ماهی 20 گیگ فیلم! میخوام اخر هفته 1-2 تا فیلم با کیفیت ببینم!
    Last edited by ShadowDragon; 01-08-2017 at 15:52.

12. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دزد داریم تا دزد.

من نمیگم آدم دزدی نیستم. ولی اگر یک روز جلو این دزدی کردنم رو گرفتن حداقل نمیام شاخو شونه نمکشم.
    طرف میاد میگه آقا امروز ماشینم بگیر دور بزن حالشو ببر. فردا هم دستت باشه عشق و حالتو کن. پس فردا میگه امروز ماشین نمیدم بهت. یارو میاد چاک دهنشو 4 متر باز میکنه... هاااا تو غلط کردی به من ماشین نمیدی. باید ماشینتو بدی.
    ما دو ساعته این جمله رو میخواییم حالی کنیم که متاسانه بعضی از داشمندان اتفاق نظر ندارن.
    عزیز، من با نظرت موافقم که باید مصرفمون رو درست کنیم تو همه ضمینه ها ولی این دلایل و توجیهاتت در مورد دختر همسایه دیگه خیلی رو میخاد
    اولا نباید به خودت اجازه بدی که وارد حریم خصوصی افراد بشی و بعدشم در کمال پررویی بیای بگی که چون لازم ندارن استفاده میکنم.۲ ساعته داری داستان میبافی ۵ گیگ واسم کافیه ولی دست کردی تو بشقاب بقیه.والا به ما یاد دادن اگه با ۱ بیت میمیری بازم به اکتابایت بقیه نباید دست درازی کنیم
    Last edited by malek911; 01-08-2017 at 16:01.

14. 4 کاربر از malek911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

جالبه کسی که میاد با اولین پستش کاربران رو مفت خور و دزد اسم میزاره به پست های بقیه لقب هرز میده و حرف از احترام میزنه !
    عزیز من شما برو به کار هک کردم مودم همسایه هات برس دیگه اصلا تو این تاپیک چیکار داری ؟!
    همین که مصرف اینترنت رو با میزان ساعت فیلم مشخص میکنه نشون میده که چقدر در مورد تعیین میزان مصرف اینترنت برای مردم اطلاعات داره !
    امثال این اشخاص وزیر و معاون شدن که وضعیت اینترنت فعلی کشور به این روز افتاده

16. 11 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من متاسفانه باید به هر کاربر بگم که شما اندر خم اولین پیچ گیری.
    اولا که شما میخوای با اینترنت گیم بازی کنی، بفرما پول اینترنتت رو بده. تا حالا بهت رایگان دادن، از امروز دوست ندارن بدن. جنابعالی سرویس بهتری میدی؟ بفرما ISP شو. ببینیم چند مرده حلاجی
    ثانیا. شما چشمت 4-5 گیگ من رو میبینه اما 700 گیگ رو نمیبینه، 4 ترا رو نمیبینه؟! من هم جای شما بودم چشامو کور میکردم که نتونم ببینم.
    قطعا مشکل ISP حجم 10-20 گیگ نیست. و حتی خیلی بیشتر از این نیست. حالا شما میخوای تشخیصتون رو محدود به همون 4-5 گیگ کنی دیگه من نمیتونم شمارو بینا کنم.
    کدوم isp تا حالا اینترنت رایگان ارائه داده که شما هی میگی اینترنت رایگان بوده
    اگه منظورت تایم شبانه هست که اونهم بابتش پول گرفته مفتی نبوده

18. 8 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •