تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 91 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2017
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

خب كاملا مشخصه كه كونته ديگه صبرش لبريز شده و امكان نداره قراردادشو تمديد كنه و از حالا داره تيم بعديش يعنى ميلان رو آماده ميكنه كه هر چه زودتر بره اونجا، خريد بونوچى هم كاملا با نظر كونته بوده و الان هم كه رفتن دنبال بلوتى. چه تيمى بشه ميلان با مربيگرى كونته، كاش همين فصل بره تا بيخودى يك فصل خودش رو هدر نده تو چلسى، و بزاره دار و دسته امنالو هر چقدر ميخان گند بزنن به تيم. ميلان دو روزه بونوچى خريد، بايرن دو روزه خامس خريد، يونايتد دو روزه لوكاكو، اونوقت چلسى دو ماهه هنوز تكليف باكايوكو رو مشخص نكرده !!!!!!!
    نظرتون خیلی بدبینانست... ولی همچینم بی اساس نیست

باکایوکو که هیچی... دنیلو عقب مونده که رئال از خداشه که براش مشتری پیدا شده هم دارن اینقد طول میدن (البته در این مورد دعا میکنم نگیرن)

دلم به امید ساندرو خوش بود که اونم میگن قضیش منتفی شد و تو یووه میمونه راستم میگن... مگه یووه تو یه فصل چند تا مدافع میخواد بفروشه؟
    Last edited by Parsa_HZ; 15-07-2017 at 17:32.

2. 3 کاربر از Parsa_HZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

یکی از دوستان اشاره به پدر گشتگی یووه با ما داره والا من هر چی فکر میکنم میبینمنظرشون درسته .یا پیشنهادهای مربوط به تیم ما به بونوچی دروغ بود که خیلی بعیده یا اینکه همون فرضیه بالاست جریان.اخه بونوچی سی و چند ساله رو ما ۵۰ دادیم به ما ندادن اونوقت با ۴۰ تا به رقیب مستقیمشون فروختنش.
    کلا امیدوارم سر فروش ما تیچ به اونها کلا سر کارشون بزارن .هر چند مدیران ما بی عرضه تر از این حرفان.
    نکته دیگه در باره نظر دوست دیگمون که در باره موج منفی یکی دیگر از دوستان نکاتی رو‌گفته بودن منم تا حدو د زیادی با نظرشون موافقم ولی باید قبول کرد تا ابنجای کار تیم نقل و انتقالاتی واقعادور از انتظار بودن هر چند الان زوده و تا اخر باید صبر کرد ولی از این تیم نقل و انتقالات نباید انتظار معجزه داشت.
    در یک جمله که فکر کنم اکثر دوستان موافق باشن اینکه با اون درامد باشگاه همه انتظار خرید های بزرگ چ بستن یه تیم رویایی دارن و باید بگم که خیلی هم انتظار بی جایی نیست ولی متاسفانه همیشه رویا ها به حقیقت نمی پیوندن و باید با شرایط کنار اومد.
    باز همباید بگم امید من به شخصه به دون انتونیو و تیممون شرایطش خیلی اسفکناک نیست ولی از همین الان اعلام میکنم نباید انتظار یه فصل عالی رو داشته باشیم .
    باز اگه چیزی گفتم که دوستان ناراحت شدن از همین جا معذرت خاهی میکنم.به امید موفقیت تیم

4. 3 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب باکایوکو بالاخره انتقالش رسمی شد با حدود 40 میلیون پوند
    از صبح منتظر بودم رسمی بشه و بالاخره الان رسمی شد. بعد یه ماه گذروندن تست های پزشکی تازه اوکی شد

یکی از دوستان اشاره به پدر گشتگی یووه با ما داره والا من هر چی فکر میکنم میبینمنظرشون درسته .یا پیشنهادهای مربوط به تیم ما به بونوچی دروغ بود که خیلی بعیده یا اینکه همون فرضیه بالاست جریان.اخه بونوچی سی و چند ساله رو ما ۵۰ دادیم به ما ندادن اونوقت با ۴۰ تا به رقیب مستقیمشون فروختنش.
    کلا امیدوارم سر فروش ما تیچ به اونها کلا سر کارشون بزارن .هر چند مدیران ما بی عرضه تر از این حرفان.
    نکته دیگه در باره نظر دوست دیگمون که در باره موج منفی یکی دیگر از دوستان نکاتی رو‌گفته بودن منم تا حدو د زیادی با نظرشون موافقم ولی باید قبول کرد تا ابنجای کار تیم نقل و انتقالاتی واقعادور از انتظار بودن هر چند الان زوده و تا اخر باید صبر کرد ولی از این تیم نقل و انتقالات نباید انتظار معجزه داشت.
    در یک جمله که فکر کنم اکثر دوستان موافق باشن اینکه با اون درامد باشگاه همه انتظار خرید های بزرگ چ بستن یه تیم رویایی دارن و باید بگم که خیلی هم انتظار بی جایی نیست ولی متاسفانه همیشه رویا ها به حقیقت نمی پیوندن و باید با شرایط کنار اومد.
    باز همباید بگم امید من به شخصه به دون انتونیو و تیممون شرایطش خیلی اسفکناک نیست ولی از همین الان اعلام میکنم نباید انتظار یه فصل عالی رو داشته باشیم .
    باز اگه چیزی گفتم که دوستان ناراحت شدن از همین جا معذرت خاهی میکنم.به امید موفقیت تیم
    آخه ما که یه سری چیزا رو مطمئن نیستیم و نمیشه راحت قضاوت کرد
    مثلا همین بونوچی باشگاه های دیگه مثل سیتی هم اونو می خواستن ولی کلا هیچ کدوم نرفت. ممکنه کلی دلیل باشه که ما ندونیم مثلا شاید خود بونوچی فقط ایتالیا دوس داشته بازی کنه
    بعد در مورد نقل و انتقالات آره یکمی کند پیش رفته و میشه انتقادایی کرد ولی دیگه اینکه مثلا آرزو کنیم مربی بره تا حیف نشه و باشگاه نابود بشه و از این حرفا دیگه یه قضیه دیگست!

درسته فعلا کند بودیم ولی بازیکن خوب گرفتیم و طبق نیازها پیش رفتیم
    با نهایی شدن باکایوکو دیگه بازیکنای فوری که باید گرفت همون مهاجم نوک و وینگ بک راست و چپ که اینا رو بگیریم شاید دیگه پست های دیگه اولویت نباشه
    یعنی مثلا اون پستای دیگه رو تا روزای آخر هم بگیریم باز یکمی قابل قبوله ولی این پستای مهم رو سریعتر باید گرفت
    خلاصه یکمی صبر داشته باشیم. حداقل رقیبامون توی لیگ برتر اون چنان هم بازیکن نگرفتن که مثلا نگران باشیم اونا از این لحاظ خیلی بهتر عمل کردن!
    بعد در مورد پول هم خب تیمای دیگه هم درآمد تخیلی دارن فقط ما چون تیم قهرمان پارسالیم از لحاظ پاداش یکمی امتیاز داریم و کلا بازار هم رقابتیه و اینجوری نیست که مثل فیفا 17 باشه که رونالدو و مسی و کلا هر کی رو هم بخوای بتونی راحت بگیری!

6. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ستاره جوان فرانسوی از فصل آینده در چلسی توپ خواهد زد.

طرفداری- بازی های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به پایان رسید و سرانجام تیم انگلیسی خبر انتقال باکایوکو را به صورت رسمی اعلام کرد.
    این هافبک ۲۲ ساله پنج شنبه شب به لندن آمد و جمعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود را پشت سر گذاشت. این بازیکن روز جمعه حتی با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم دیدار کرد. تاخیر چلسی در اعلام خبر انتقال رسمی باعث شد که شایعات مهمی در مورد تیمو منتشر شود.
    همچنین خود بازیکن هم با به سخره گرفتن شبکه های مجازی، از بازگشت به موناکو خبر و حتی عکس حساب کاربری خود در توییتر را هم به موناکو تغییر داد. در هر صورت تیمو باکایوکو حالا سومین ورودی تیم آنتونیو کونته محسوب می شود. پیش از این ویلی کابایرو به عنوان جانشین بگوویچ و آنتونی رودیگر برای تقویت خط دفاعی خریداری شده است.
    با توجه به عدم توافق ماتیچ و چلسی بر سر تمدید قرارداد، انتظار می رود هافبک صرب لندن را ترک کند و باکایوکو جانشین وی شده است. مبلغ این انتقال ۴۵ میلیون یورو یا ۳۹.۸ میلیون پوند است. قرارداد باکایوکو تا سال ۲۰۲۲ اعتبار خواهد داشت. تیمو باکایوکو، پیراهن شماره ۱۴ را در چلسی بر تن خواهد کرد.

8. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دومین خرید بزرگ این فصل چلسی، از حضور در این باشگاه بسیار خوش‌حال است.

طرفداری- تیمو باکایوکو از این‌که به باشگاه عشق کودکی‌اش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، خوشنود است.
    به گزارش وب‌سایت رسمی باشگاه چلسی، باکایوکو که با قراردادی 5 ساله به چلسی پیوست و شماره‌ 14 آبی‌ها بر تن خواهد کرد، در رابطه با انتقال‌اش به چلسی، گفت:
    بسیار خوش‌حالم که به این باشگاه پیوستم و این‌جا هستم تا به تیمی فوق‌العاده بپیوندم. من با دیدن بازی‌های چلسی بزرگ شده‌ام و پیوستن به باشگاه برای من بسیار طبیعی بود، چراکه چلسی باشگاهی است که در کودکی عاشق آن بودم. حالا به آینده نگاه می‌کنم تا تحت یک سرمربی کاربلد و بازیکنان عالی بازی کنم.
    مدیر فنی باشگاه چلسی، مایکل امنالو هم در رابطه با این انتقال، گفت:
    تیمو در موناکو بسیار عالی بود و به عنوان یکی از برترین بازیکنان فصل گذشته اروپا شناخته می‌شد. حالا ما بسیار خوش‌حالیم که او را در چلسی داریم. علی‌رغم سن کمی که دارد، تجربه بسیار بالایی دارد. او برای تیم قهرمان فرانسه بازی کرده است و سابقه حضور در لیگ قهرمانان اروپا را هم دارد. ما باور داریم که حضور او، به ترکیب ما کیفیت می‌بخشد.

10. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب اينم از بچه اژدها! حالا ميمونه يه مهاجم نوك خوب كه بين بلوتي و اوباميانگ يكي مياد به زودي و يه هافبك چپ و راست خوب و عالي ! براي راست كه بنظر دنيلو مياد كه من راضيم از اومدنش ! و براي چپ اگر ساندرو نشد بريم رو سيديبه و اگر نشد بريم رو برتراند خودمون ! فكر كنم يه هافبك هم از تيم جوانان بايد اضافه كنيم به تيم !

12. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

در مورد اینکه میگین یووه با ما پدر کشتگی داره، اینطور نیست. در مورد بونوچی، قضیه اینه که یه پسر مریض داره و به همین خاطر دوست نداره خارج از ایتالیا بازی کنه و با آلگری هم به مشکل خورده بود، برای همین فروختنش وگرنه خودش بارها از کونته تعریف کرده و تنها دلیلی که رفت میلان، اینه که نمیخواست از ایتالیا خارج بشه وگرنه هم چلسی هم سیتی حقوق بهتری بهش پیشنهاد میدادن. در مورد ساندرو هم بی عرضگی از خود مسئولان چلسی بود، باید قبل اینکه آلوز رو آزاد کنن و بونوچی رو بفروشن، یه پیشنهاد هفتاد میلیون پوندی میدادن و کارو تموم میکردن نه اینکه کلی قضیه رو کش بدن که شاید بتونن یکی دو میلیون پوند تخفیف بگیرن. یووه دیگه این فصل قطعا ساندرو رو نمیفروشه.

14. 3 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چلسی و میلان پیشنهاد های قابل توجه ای به ستاره گابنی و دورتموند ارائه کردند ولی خود اوبامیانگ قهرمان انگلیس را ترجیح میدهد(جیانلوکا دی مارتزیو)

آلوارو موراتا در نهایت تصمیمش را در مورد آینده اش گرفت ، او در رئال می ماند . [دیلی استار]

پس از رد شدن قیمت فوق العاده چلسی برای ساندرو به ارزش 70میلیون یورو توسط یونتوس، چلسی دیگر تمایلی به ارائه پیشنهادی جدید به ساندرو ندارد.،(اسکای ایتالیا)

پل کانویلا وینگر سال های گذشته چلسی در گفت و گو با اسکای اسپورت وضعیت چلسی را نگران کننده توصیف کرد !

او گفت : شرایط چلسی پس از خروج کاستا نگران کننده است . به وضوح مشخص است که آن ها به یک مهاجم جدید نیاز دارند . همچنین آن ها در چند بازی اول فصل شان ادن هازارد را نیز در اختیار ندارند .

باتشوایی و رمی مهاجمان خوبی هستند اما کافی نیستند . آن ها در جذب لوکاکو ناکام ماندند و من شنیده ام که موراتا تصمیم به ماندن در رئال گرفته است .

وضعیت آن ها نگران کننده و باید به فکر جذب یک مهاجم خوب باشند .

فوری : به گزارش رسانه های ایتالیایی آندرا بلوتی با میلان به توافق کامل رسیده و این انتقال به زودی انجام خواهد شد .

بلوتی از اهداف چلسی برای خط حمله این تیم بود .

از 4 گزینه چلسی برای خط حمله تنها 2 گزینه باقی مانده است : اوبامیانگ و یورنته !

به گفته ی برخی از رسانه های انگلیسی چلسی حاضر به فروش ماتیچ به منچستر یوتایتد و یونتوس نیست.،

چلسی به دنبال آگوئرو
    گواردیولا با جدایی او مخالفتی ندارد اما چلسی باید رکورد نقل و انتقالات خود را که با ۵۰میلیون پوند در اختیار تورس است را بشکند

16. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اولین مصاحبه باکایوکو با وبسایت رسمی باشگاه

تیمو، به چلسی خوش اومدی ! چرا چلسی رو انتخاب کردی؟

"ممنون! من از اینکه در اینجا هستم بسیار خوشحالم. برای من چلسی بزرگترین باشگاه انگلیسی هست و امیدوارم که به دستاوردهای بزرگی در اینجا برسم. من به بودن در اینجا بسیار افتخار میکنم. چلسی یک باشگاه عالی با تاریخی بزرگ است و همچنین آنها قهرمان انگلستان هستند. آرزوی من بودن در بزرگترین باشگاه انگلیسی بود که الان در آن هستم. باعث خوشحالی و افتخار من، خوانواده و مردمی که من رو از مدت ها قبل میشناسن هست. حالا وقت کار برای همه ما هست تا پیشرفت کنیم"

چه چیزی در کوبهام دیدی؟

"پذیرایی گرمی از من شد و من خیلی از امکانات اینجا تحت تاثیر قرار گرفتم. همه چیز بزرگتر از اون چیزی بود که من میدونستم و به نظر میاد جای فوق العاده برای فوتبال بازی کردن هست. من هنوز به استفموردبریج نرفتم ولی نمیتونم برای دیدنش صبر کنم"

ما دیدیم که با کونته صحبت کردی. چی بهت گفت؟

"ما خیلی در مورد تاکتیک و تمرینات صحبت کردیم و اون وقت گذاشت که با من صحبت کنه و درباره بازی من و اینکه چه قدر باید در کارم جدی و سختکوش باشم توضیح بده"

در مورد لیگ برتر چه چیزی میدونی؟

"من میدونم که لیگ برتر رقابت بسیار سختی هست در واقع یکی از سخت ترین رقابت ها در دنیا. بسیار فیزیکی هست و برای بدست آوردنش باید بجنگی"

برای کسانی که بازی تو رو ندیدن بازیت رو چطور توصیف میکنی؟

"کار سختیه اما من فکر میکنم بازیکن باهوشی هستم که میتونم از طربق فیزیکی و دریبل به بقیه کمک کنم"

تو به هافبک فرانسوی که در تیم داریم اضافه میشی، انگولو کانته. از اون چی میدونی و چطور میخواین باهم در زمین کار کنین؟
    "انگولو کانته همه چیز را ثابت کرده او بهترین بازیکن فصل لیگ برتر در میانه میدان بود و این موضوع اصلاً آسان نیست. بازی کردن در کنار او برای من خیلی خوب هست و به پیشرفت من کمک خواهد کرد. من با اون در تیم ملی بازی کردم، پس ما همدیگه رو به خوبی میشناسیم و امیدوارم که امسال کارهای زیبایی باهم انجام بدیم"

هافبک سابق چلسی کلودیو ماکلله مدتی در موناکو با تو کار میکرد....

"بله، ماکلله بسیار به من کمک کرد. وقتی او به موناکو اومد من بازیکن خیلی خیلی خوبی نبودم اما زیاد با هم صحبت میکردیم و او به من راهنمایی های زیادی میکرد، او به من اجازه داد که به سادگی به طریقه خودم فوتبال بازی کنم"

و تو قبلاً گفته بودی که دروگبا قهرمانت بوده...

"دروگبا زندگی فوتبالی درخشانی داشت و کارهای بزرگ زیادی انجام داد، اول در مارسی و بعد در چلسی. من امیدوارم که دنباله رو کارهای او در فوتبال و زندگیش باشم. او به تمام دنیا نشان داد که چی بوده و من او رو دیدم و تحسینش میکنم"

و در آخر، امیدواری که در این فصل به چی برسی؟

"من این جاه طالبی رو دارم که تا جایی که ممکن است بازی کنم و تحت نظر مربی بزرگی مثل کونته پیشرفت کنم و بعد هدفم شرکت در جام جهانی در پایان فصل است"

18. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

دیگه فقط مونده اوبامیانگ، زودتر اینو بگیرن تا دورتموند منصرف نشده، خیلی گند زدن تو قضیه لوکاکو. موراتای احمق که میخواد همچنان بچسبه به نیمکت رئال، بلوتی هم که میره میلان. ساندرو هم که منتفی شد، ماتیچ هم که نبردن تور پیش فصل، کلا اوضاع چلسی خیلی نگران کنندست، از یه طرف به شدت نیاز به خرید بازیکن داریم از طرف دیگه همینجور بازیکنا رو میفروشن، چالوباه و امروزم که خبر اومده لویک رمی هم رفتنیه، یعنی برای تور پیش فصل فقط بتشوایی رو به عنوان مهاجم تو ترکیب داریم !!!

20. 2 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •