بازگشت به قلعه وولفن اشتاین
درایور1
دلتا فورس3
یادم نیس اولی کدومه
سلام.
mortal kombat booooooooood
و فکر کنم
Delta Force 2
هم داشتم خیلی باحال بود و البته بدجور لگ میزد.)
doom
nfs 2
driver
fifa 98
یادم نیست کدوم اولیه...اما اولین بار که کامپیوتر خریدم یادمه همینا رو بازی میکردم...
GTA 3 اولین بازی بود که انجام میدادم البته قبلش بازی های بچه گونه انجام میدادم![]()
سلام.
یادمه یه موش بود باید پنیرا رو میخورد و همش ملچ ملوچ میکرد. تازه یه پنیر سفید گنده هم وسط پنیرای زرد بود که اگر میخوردیش، گلاب به روتون، باد گلو میزد خفن تر از شرک! کلی کله گربه هم تو زمین می چرخید. مال یه محموعه بازی به اسم "24 بازی" بود.
اما بازی جون دار بخوای commandos بود که اتفاقی رو سیستم پیداش کردم. داداشم بازی میکرد منم استراتژی میدادم و البته دست به موس هم میشدم.(یاد green beret به خیر به جمله توپش oh shit.)
اولین بازی که خریدم اسمش رو بلد نبودم....بازی کردن هم بلد نبودم فقط میدونم یه نفر بود فقط میپرید به در و دیوار....رفتم اون بازی رو پس دادم یه سی دی " کارستان"خریدم هزارتا بازی داشت و بازی قلعه ی ولفناشتاین هم توش بود که البته تا مدت ها من اسمش رو نمیدونستم...
اما به صورت حرفه ای: nfs 3 -midtown madnes -fifa 2002-comandos 2-despradoes 1
از همه باحال تر despradoes بود هرچند نتونستم تا آخرش برم.... بازی age of empire2 هم دورانی داشت واسه خودش....
یادش بخیر سری بازیهای کوماندو ها تازه درومده بود.من یه سیستم پنتیوم 2 تازه گرفته بودم.کارت گرافیکم 4 مگ بود.آی حال میداد.باید کوماندوها رو قایمکی میبردی جلو تا عملیات کنن.تله گذاشتن و صدا درآوردن واسه گمراه کردن سربازای آلمانی خیلی حال میداد.تا از سر کار برمیگشتم میرفتم سراغش و تا شب دیر وقت بازی میکردمش.حتی شد روزایی که تا نزدیک صبح بازی کردم و فرداش زنگ زدم مرخصی گرفتم.![]()
بازی کماندویی که من داشتم save ش فعال نبود برای همین هر وقت که می بختم باید از اول میرفتمتصور کن تا یه مرحله رو تموم میکردم یه ماه طول می کشید
![]()
یادش بخیر
کلاس اول ابتدایی بودم کامپیوتر گرفتیم ( الان اول دبیرستانم )
چندتا بازی داشت
یکی شطرنج
یکی شبیه مارپله بود ولی یکم فرق می کرد
یکیشم Hitman بود.نمیدونم چند بود سر در نمیاوردم
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)