دوستان یک شات از پنل کاربری بزارید ببینم قیمتها بعد از خرید اولیه شارژ چگونه هست و چقدر تفاوت داره
دوستان یک شات از پنل کاربری بزارید ببینم قیمتها بعد از خرید اولیه شارژ چگونه هست و چقدر تفاوت داره
دوستان وایمکس مبین نت سرعتش ۱ مگش به چه صورت هست دانلودش منظورمه
من خودم adsl دارم و ازش راضی بودم خصوصا دانلود شبانش ولی از نویز و افت سرعت و محدودیت سرعتش کلافه بودم کاریشم نمیشد کرد چون ما فاصلمون از مرکز زیاده با اینکه یه مرکز دیگه تو فاصله ۵۰۰ متریمون هست اما ما تحت یه مرکز دورتریم! ولی اینجوری خوبه بعضی تعرفه هاشم شبانش ۱۰۰۰ گیگ هستکه با توجه به محدودیت سرعت ۴ مگ و با توجه به اینکه شما با این سرعت شبی حدود ۸.۷۹ گیگ میتونید دانلود کنید و این یعنی برای دانلود ۱۰۰۰ گیگ یعنی ۱۱۳ روز زمان نیاز دارید پس عملا دانلود شبنه یه جورایی نامحدوده خصوصا تو سرویسای ماهیانه
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
من مودم دانگل 4g e3372 هواوی بدون قفل دارم میتونم به tdlte مبین نت وصل بشم ؟ اگه میتونم خود مبین نت قبول میکنه دیگه مودم نخرم؟
نه متاسفانه
هم سيم كارت مشكل دارين و هم فركانس كاري ٣٣٧٢ به TD داخل ايران نميخوره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
شما سیگنالت چقدره؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
-85.25 dBm قدرت سیگنال
18.52 dB کیفیت اتصال
من نمیدونم چرا از سرورهای تهران تست میزارید؟؟؟
موقع تست گرفتن لطف کنید سرورهای خارج از ایران رو انتخاب کنید.
من به شخصه اگر تست سرعت 100 مگ هم از سرورهای داخلی بذارید با پینگ عالی بازم به دردم نمیخوره.
چیزی که مهمه سرعت اتصال به سرورهای خارجی هست دوستان نه سرورهای داخلی.
لطفا هنگام تست گرفتن به این نکته توجه کنید.
ضمنا وقتی تست سرعت از سرورهای خارجی خوب باشه به احتمال 99 درصد سرعت اتصال به سرورهای داخلی هم خوب هست ولی عکس این قضیه همیشه صادق نیست.
باشه بهش میگم![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)