تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 91 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 909

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 96 - 1395

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

برانکو هم با این لجبازی و عقده ای بودنش دیگه شورشو درآورده، چرا به رضاییان بازی نمیده؟ ۷۵ درصد گلهای پرسپولیس فصل قبل روی حرکات رضاییان بود، حالا این آقا فکر کرده رو نبوغ مربیگری خودش بوده که فصل پیش نتیجه گرفته
    75 درصد توسط رضائیان ؟ پس آقای عالیشاه چجوری آقای پاس گل شد. رضائیان سمت راست بازی میکرد. عالیشاه سمت چپ
    منم با دوستان موافقم همین که اجازه دادیم به تیم ملحق شه خودش خیلیه. شما بگو جای کی بازی کنه ؟ ماهینی آماده رو بذاره بیرون ؟ من یکی که دوس دارم جایگزین ماهینی ، محرمی باشه. خیلی دوس دارم بازیشو ببینم. پارسال کاملا و کاملا نبوغ برانکو بود که نتیجه میگرفتیم. از چپ و راست و وسط آتیش میریختیم رو دروازه حریف. رضائیان توی همه این پست ها بود ؟ نبوغ برانکو این بود که مهره چینی کرد. میفهمید کدوم بازیکن کجا بازی کنه تا کارایی داشته باشه.

2. 10 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

امسال دفاعمون خوب شده اما می ترسم از سه چیز.یکی دفاعی و اتوبوسی بازی کردن حریفان که اونوقت هیچ برنامه ای نداریم برای گل زنی دوم هم موقعیت سوزی پیاپی و سوم نبود فوروارد خوب کنار یا جایگزین طارمی

4. 6 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در مورد رضائیان به نظرم بازی مساوی شد و نیومد تو بازی بهتر هست
    تا اینکه می امد و بازی رو برنده میشدند
    واقعیت این هست که این ها بد طور رفتند بیرون و همه رو سر کار گذاشتند.
    الان هم باید مقداری نیمکت نشینی رو تحمل کنند.
    رضایان خوب موند و خودش نگه داشت اما طارمی بازی شو هم خراب کرد ...اصلا این بازیکن پارسال نیست..

6. 5 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به گزارش "ورزش سه"، رامین رضاییان بعد از دو بازی ثابت در تیم ملی با تصمیم مدیران باشگاه پرسپولیس با قراردادی سه ساله به تیم سابق خود پیوست اما درحالی که انتظار می‌رفت سرمربی قرمزپوشان نسبت به او نرمش نشان دهد، برانکو در مقاومتی عجیب از بازی دادن به او خودداری کرده تا دفاع راست ثابت تیم ملی در موقعیتی تازه به نیمکت بچسبد.
    نکته جالب این که با وجود درستی تصمیم برانکو، تصمیمی که می‌تواند باعث استحکام نظم تیمی در پرسپولیس بشود، پیشکسوتان پرسپولیس لب به اعتراض علیه این تصمیم گشوده‌اند و حتی محمد پنجعلی در اظهارنظری عجیب گفته است: امیدوارم بازی نکردن رامین رضاییان فنی باشد! اما موضوع نیمکت نشینی رامین مربوط به امروز نیست، او با وجود شایستگی فنی چوب رفتار یکی دوماهه خود را می‌خورد که با حضور در اردوی تیم ملی به تلفن‌های سرمربی پرسپولیس جواب نمی‌داد و با وجود گلایه آشکار برانکو این روش را دنبال کرد. او که از اردوی ریزه اسپور به پرسپولیس برگشته باید بداند که حضور سریعش در ترکیب چه پیام ناامید کننده‌ای برای کل تیم دارد.
    رضاییان که یکی از ملی پوشان پرسپولیس است بعد از دومین تعویض برانکو در هنگام کندن کاور زرد ذخیره آشکارا از این ماجرا ناراحت به نظر می‌رسید اما شاید اگر خود او نیز جای برانکو بود تصمیمی غیر از این نمی‌گرفت. آن چه که سرمربی پرسپولیس انجام داده، احترام به تلاش مجموعه ایست که از ابتدای فصل در تمرین‌های سنگین تیم شرکت کرده و خود را به سطح قابل قبول برای سرمربی رسانده است و قاعدتاً به هم زدن این روند، بی احترامی به تیم است، اگرچه رامین با میل به نفوذ فوق‌العاده می‌توانست کمک بزرگی به پرسپولیس در دربی باشد.
    در پرسپولیس، مهدی طارمی نیز بعد از دو بازی نیمکت نشینی به تیم اضافه شده و می‌شود تصور کرد با کمی صبر نوبت به رضاییان هم برسد البته به شرطی که او همان چیزی باشد که در اینستاگرامش نوشته. او در آخرین پیام خود تاکید کرده به تصمیم سرمربی احترام می‌گذارد: من به عشق شما پرسپولیسی های عزیز برگشتم و به عشق شماها آنقدر تمرین و تلاش می‌کنم که بتونم چه رو نیمکت چه تو زمین بهترین باشم و اینکه مهم اینه پرسپولیس قهرمان به شه. من جز تمرین کردن به هیچ چیز دیگه‌ای فکر نمی‌کنم.
    بیایید دعا کنیم این حرف دل رامین رضاییان باشد. بازیکنی که قطعاً به کار پرسپولیس خواهد آمد، البته با کمی صبر.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بوژیدار رادوشوویچ دروازه بان دوم پرسپولیس چندروزی است که پی گیر پاسپورت خود از باشگاه است. رادوشوویچ در جریان تمرین دیروز پرسپولیس پی گیر کارهای پاسپورت خود از محمود خورد بین شد که محمود خوردبین در جواب او گفت که باشگاه پی گیر این مسئله است که گویا این جواب خوردبین به مذاق رادوشوویچ خوش نیامد و این دروازه بان رفتار بسیار زشتی از خود نشان داد و حرف های خوردبین را به حالت تمسخر تکرار کرد که این موضوع باعث ناراحتی سرپرست پرسپولیس شد. با توجه به اینکه رادشوویچ قبلا نیز به یکی از کارمندان باشگاه توهین کرده بود ممکن است به کمیته انضباطی باشگاه احضار شود.

9. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خوشحالم از اینک در دربی رضاییان بازی داده نشد و حقیقتا امیدوار بودم که طارمی هم نتونه گل بزنه...

11. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به گزارش خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، محمود خوردبین پس از رویایی پرسپولیس در مرحله یک سی و دوم جام حذفی مقابل قشقایی شیراز گفت: قرعه کشی امروز انجام شد ما اعتقاد داریم که باید با حضور ملی‌پوشانمان در این مسابقات حاضر شویم و در این شرایط وضعیت برای تیم بهتر خواهد بود.
    وی در مورد اینکه حتی برای رویارویی با تیم قشقایی خواهان حضور ملی‌پوشان هستند، عنوان کرد: به هرحال بازیکنان ملی‌پوش باید حضور داشته باشند و نمی‌توانیم بدون آنها بازی کنیم.
    سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس در رابطه با اینکه در صورت تغییر زمان بازی، بازی‌هایشان در لیگ فشرده‌تر خواهد شد، گفت: با مربی تیم صحبت می‌کنیم تا ببینیم او چه تصمیمی می‌گیرد.
    وی در مورد اختلافی که بین او و دروازه‌بان دوم پرسپولیس رادوشوویچ به وجود آمده است، تصریح کرد: او به من بی‌احترامی نکرد بلکه ادا درمی‌آورد. این مسئله را به باشگاه اطلاع می‌دهم و آنها تصمیم خواهند گرفت.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

14. 9 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تبریک بابت پیروزی .
    بازی خیلی خوبی بود و توی زمین حریف و مقابل تیمی مثل سپاهان به شدت خوب بودیم , در اصل باید گفت سرتر از سپاهان بودیم و مزد این برتری رو هم گرفتیم و با 3 امتیاز مهم بازی رو به اتمام رسوندیم .

اگه دقت بازیکنان یک کم بیشتر بود میتونستیم گل های بیشتری هم بزنیم و به نوعی انتقام بازی های قبلی رو هم بگیریم

نکته ای که در بازی های پرسپولیس خیلی به چشم میاد دوندگی فوق العاده بازیکنان در طول بازی و در سرتاسر زمین هست که یک برتری مهم به حساب میاد و فشار زیادی رو به تیم حریف وارد میکنه . جابجایی و سوئیچ بازیکنان در مناطق مختلف و حرکات بدون توپ و دوندگی در فضاهای مختلف به کل تیم حریف رو به هم میریزه و باعث خستگی مفرط تیم مقابل میشه .

این نشون میده که بدنسازی پرسپولیس تا چه حد خوب بوده که میتونه نزدیک به 90 دقیقه این رویه رو ادامه بده و دوندگی تیمی رو همچنان حفظ کنه . واقعن خیلی وقته که پرسپولیس رو اینقدر شاداب و به این خوبی ندیده بودم . به خصوص در فاز دفاعی که فوق العاده بودیم .
    سماجت و اصرار مدافعین برای دفع توپ ها و مارک کردن بازیکنان حریف و جایگیری مناسب مدافعین در زمین و باکس محوطه خودی فوق العاده است .

به کل این تغییر نگرشی که در نوع بازی و تاکتیک و مربیگری که در پرسپولیس ایجاد شده باعث شده بیشتر از این که بخوام بعنوان یک هوادار بشینم بازی ها رو نگاه کنم , یکجورایی مثل یک آنالیزور چشمم دنبال حرکات بازیکنان و نوع بازی تیم و تاکتیک تیم باشه .
    واقعن کیفیت کلی تیم و نوع و سبک بازی و حرکتی تیم تغییر کرده که باید از برانکو و دانش مربیگری به روز اون متشکر بود .

با همین روند من که امید زیادی به پرسپولیس در آسیا دارم و میتونیم حریف سرسختی برای هر تیمی باشیم . حتا تیم های قدرتمند شرق آسیا .
    به امید موفقیت در بازی های آینده .

16. 9 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

تبریک میگم
    واقعا امروز خیلی خوب کار کردن بخصوص نیمه دوم با پرسینگ سنگین توپ گیری های عالی روزگار سپاهانو سیاه کردن.پرسپولیس با این خط دفاعی که داره مگه روی اتفاقات گل بخوره.
    همین دو بازی اخیرم مقابل تراکتور استقلال اگه لیگ تعطیل نشده بود همین بلا رو سر تراکتور واستقلال میاوردن.
    برای بردن تراکتور واستقلال فقط یه گل کافی بود ولی به خاطر تعطیلی لیگ و نبودن ملیپوشا تو تمرینات اون هماهنگی وقدرت پرسپولیس تو خط میانی وحمله کم شده بود.

امید وارم بازم تعطیلی لیگ به پرسپولیس ضرر نزنه امسال جام مال پرسپولیسه شک نکنید نوشته من اینجا میمونه و اخر لیگ بهتون اثبات میشه

18. 8 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •